fest ikväll!

Goddag! Fan så skönt med helg.. och lov!! Såå jäkla efterlängtat så det är inte sant alltså :) Idag är det iallafall lördag.. har hunnit med en hel del. Jag och älsklingen vaknade till kring 10 men vi låg kvar i sängen till halv 12 eller nåt, då blev vi upphämtade av tomas och vi for till stan och käkade. sen knallade jag till syrran och städade lite, sen kom pappa och vi skulle börja ta ut möbler..så nu är nästan hela läggan tömd..lite kvar bara. gick sen på stan och gick igenom alla affärer typ 2-3 ggr för jag ville verkligen hitta något till ikväll..men icke sa nicke. nåja, sparar ju lite pengar då ist:)

måste ta och hoppa i duschen nu och sen fixa mig. drar till emma sen där vi har lite förpartaj och käkar lite :) sen ut nånstans.. vart vet vi inte än :)


Full rulle!

Hejhopp! Idag har det varit full rulle! Började med idrott i morse, vi åkte skridskor på isbanan..kallt men rätt kul :) Kilade sen till syrran och drack en kopp te och åt en macka innan jag skulle till en sjukgymnast för att kolla upp min rygge/nacke samt varför jag har haft så jäkla ont i huvudet i flera veckor. När jag kom dit fick jag lägga mig på en massagebänk, han tröck på lite olika ställen och frågade om det gjorde ont..och ja det gjorde jävulskt ont, sen fick jag lägga mig i nån knasig ställning, ta ett djupt andetag och så tröck han på mig och hela ryggen bara knakade till. Var väl kanske 7-8 ställen han lyckades få det att knaka..eller det var inte bara ett knak,utan typ 10 st efter varann. Så jag hade minsann en rejäl låsning. Fick sen ha nå saker på ryggen med ström i som skulle få musklerna att slappna av, riktigt skönt var det. Ryggen känns redan bättre, men ska dit på tisdag igen och se om det finns något mer att knäcka till! Kan förstå att jag haft ont så som det lät när han knäckte.. herregud.

Efter det knallade jag tillbaka till syrran och vi påbörjade städningen av deras lägenhet, sen har vi hållt på hela dagen till kl 4 typ. Nu är vi hemma och ska käka middag med mamma och pappa, sen ska vi tillbak och fortsätta städningen :) Så det blir en lugn kväll.. sen film och godis efter det! Måste ladda upp inför i morgon, då blir de party! Med emma & malin :)

Nä nu ska jag ta mig en dusch och vila lite! puss.

On top of the world!

Ska lägga mig och se på Gordon's kitchen nightmares nu.. haah jag älskar gordon han är så skön :) håller även på att tvätta.. lite nytta måste man ju göra =) imorgon är de full rulle hela dagen.. skola, sen ska jag till syrran och hjälpa henne städa ur deras lägenhet eftersom dom flyttar på söndag, sen ska vi ut till storheden så hon kan betala deras nya soffa, sen ska vi käka middag och sen fortsätta städa imorrnkväll..sen blir de väl nån film eller nåt efter de=) så vi får se om jag uppdaterar nåt imorrn ;P

godnatt!


älskar min alexander mer än allt :) snart 2 år!


I looove shoes!

Satt och kikade runt på lite olika skor på olika hemsidor.. fastnade för dessa snyggingar
:




Och nu råkar det vara så att dom är på väg hem till mig.. tihi :D

We all know somebody up there

Sååja..nu börjar det likna nåt. 4/6 frågepapper gjorda.. wei. Bara hjärnan och njurarna kvar nu! Sen återstår det ju bara att jag ska lära mig allt dedär, men det svåraste var nog nervsystemet.. de andra var hyffsat lätt iallafall! Okej, ska inte säga för mycket innan jag har gjort provet imorgon kanske ;)

ja och förresten så har vi ny bil nu igen. och ja jag säger VI för alex säger alltid att det är min bil oxå ;)
den senaste hade han i..hmm..1,5 vecka? nä men den här nya är riktigt fin så får hoppas han behåller den länge länge :)

måste kila nuu!



In this river

Väldigt bra låt! Kanske inte nåt jag lyssnar på i vanliga fall, men denna gillar jag :)


Solen skiner

Godmorgon! Detta är första dagen på sisådär 2 veckor som jag vaknar utan huvudvärk och en stel och ond nacke. Kanske kanske att de har börjat gå över nu? :) Får hoppas det!

Sitter iaf nere i uterummet hos älsklingen med hans dator, har just ätit frukost. Ska fixa mig lite snabbt och sen ta bussen till stan. Ikväll blir det MASSA nk plugg, eftersom att jag inte har börjat med det förrän..ja jag har inte ens börjat haha :) nää men de brukar gå helt okej ändå.,..godkänt så är jag mer än nöjd kan jag säga :p nk är inte min starka sida ;)

nu måste jag plocka bort frukosten och fixa mig lite innan bussen går. pussis!

godnatt

naaaaaaaaaaatti!

pokerface

Idag har jag varit ledig, eller vi hade egentligen friluftsdag men den skippade jag.. och alla andra :P Men jag har ändå varit igång hela dagen, började med att ta bussen från älsklingen ut till pappas jobb för att luncha med honom :) Tog sen bussen till stan igen och mötte upp malin, kikade i alla affärer och hittade en hel del snyggt.. men jag ska försöka hålla i dom få slantar jag har.. fyller ju ändå år snart så då kan jag önska mig lite saker :) sen mötte vi även upp emma, vi satte oss på waynes en stund och sen tog jag bussen hem. Har pluggat lite nyss och ska snart fara till stan igen, för jag, emma och malin ska laga middag tillsammans och sen spela poker! :D fast jag måste plugga lite oxå :( men bara lite!:P får se om jag sover med emma i stan eller om jag far hem.. de återstår att see :)

ska ta och byta om till något bekvämare.. puss.


So I keep it mine

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

1. Vad heter du? Lina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lite
3. Flicknamn:  Lova
4. Pojknamn: Leonel
5. Yrke: Livvakt
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg:
Långkalsonger
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: Löshår
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Lat.
12. Något man skriker:
Lägg av!
13. Film: Love and basketball
14. Något man dricker: Lite vatten
15. Band: Lifehouse
16. Djur: Lamm
17. Gatunamn: Långgatan
18. Bil: Lamborghini
19. Sång: Love lockdown
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Laga mat?!




Slut på det roliga för idag, nu ska jag ta mig en bit mörk choklad och sen ta bussen till alex :) där blir det ett varm bad och massa mys! pussis! juste, är ledig imorn;)

Få fler besökare till din blogg

Jag såg just en rolig sak på en blogg.. en hemsida som gör att om man blir medlem där så får man mer besökare till sin blogg. Huh? Tänkte att det kan ju vara kul att prova och se om det funkar, är inte så brydd över att få massa läsare men det är ju kul att undersöka om det fungerar ;)


Så klicka på bilden här nedanför om ni också vill prova om det fungerar :)



Klagomål från fansen

Såg just att anna hade kommenterat att jag glömde att skriva vem som vann i pokern i förrgår, och det var ju då ANNA! (annars hade hon nog inte påpekat att jag glömt att skriva de;))



Så här ser ni ju hur detta pokerproffs ser ut!




Jag tycker nog att jag ser några dollartecken i ögonen på henne!;)

And it hurts

Idag har jag verkligen inte gjort många knop.. typ sett tv, sovit några timmar, ätit middag, duschat. Fast, jag har även lyckats knåpa ihop en ios-rapport. Så lite bra har jag ju varit iallafall. Jo juste, sökt ett jobb har jag oxå lyckats med.

Förövrigt så har jag så JÄVLA ont i nacken. Och det går inte över. Jag kan inte sitta vid datorn mer än 5 minuter så håller jag på att svimma..jävla pain in the ass. Måste gå till läkaren och höra vad fan som är fel.. jag börjar bli less på att inte kunna sova bra om nätterna pga. det. Kanske får ge mammas spikmatta ett till försök?

Ska ta mig en kopp te nu och läsa igenom ios-rapporten, sen fara till alex.



Jag är ju hopplös

Det blev ingen historisk händelse igår. För jag somnade! Lyckades hålla mig vaken ända tills klockan var kring 4-tiden, då somnade jag och vaknade 05.05. Såg sen färdigt galan och sen gick emma och la sig i sängen och jag somnade om på soffan :P Var tänkt att jag skulle till skolan till 09.45 i morse, men jag mår lite konstigt idag.. pappa har typ magsjuka så jag hoppas han inte har smittat mig.. men kanske bara är för att jag sovit lite och ätit dåligt? :P får hoppas de! ja så nu är jag iallafall hemma.. måste gå ner och käka nån sorts frukost.

jo förresten så lärde jag mig spela poker i natt ;) jag, emma & anna körde några omgångar..det var faktiskt riktigt kul oxå :D

nä, nu blir det frukost sen sova nån timme tror jag :) har en massa plugg att göra ikväll.. blä. men..sportlov nästa vecka:)


En historisk händelse

Ska snart ta och bege mig mot stan och till emma :) malin bangade så det blir jag anna och emma :P vi ska iaf dra till willys och inhandla lite redbull och sånt så man kan hålla sig vaken.. även kaffe är ett måste! :P

tar nog med mig kameran för detta kan behöva förevigas..med tanke på att JAG ska försöka hålla mig vaken en hel natt! det måste ju bli en historisk händelse om jag lyckas! fast jag ska lyckas!;)


puss!

Söndag

Söndag idag. Fast det är dock ingen vanlig tråkig sådan, utan en rolig faktiskt! För i natt ska jag, emma, anna och malin vaka hela natten och titta på Oscarsgalan.. :) så vi ska ladda upp med diverse (o)nyttigheter så vi orkar hålla oss vakna hela natten.. och jag är ett praktexempel på en som inte brukar klara av det :P kan ju tillägga att jag somnade under bion igår..lyckat;)

måste ta och göra klart lite skolarbete nu, innan jag drar till emma sen ikväll.


pussis

Bio ikväll!

Efter många om, men och svordomar så blev våra festplaner inför kvällen inställda.. så vi ska gå på bio istället! :) Sitter nu hos emma i stan och tittar på henne när hon glufsar i sig nån sorts pasta :P väntar på att alex ska komma hit med en biocheck, sen ska vi väl börja röra oss mot bion om nåt tag :)


pussis.

Some pics

Att döma av bilderna som togs igår så tycker jag det syns att vi hade en jäkligt kul kväll! Eller vad säger ni?




Vi är bäst ;)




För att minimera risken att någon dör av hjärtinfarkt av denna bild så valde jag att göra den lite mindre ;)
för erat eget bästa!




Oops, bhn ville visst oxå vara med på bild! ;)

En bra kväll :)

Hade riktigt jäkla kul hela kvällen igår.. det är inte ofta en utekväll blir helt lyckad men igår blev den det :) Först var vi då här med hela min familj + typ 30 st vänner till mamma och pappa.. åt god mat och drack vin, cider, öl, drinkar.. ja allt möjligt :P sen tog jag och emma bussen till stan kring halv 11..mötte anna och så gick vi till malin där det var lite fest, vi var där en kort stund sen gick vi vidare till ryssen, där var de massa folk så vi var väl där kanske 1 tim innan vi gick på cleo. sen kring halv 3 knallade vi över till matstället och köpte pizza som vi tog med tillbaka till ryssen. sen hämtade alex mig kring halv 4 :)

idag har vi legat i sängen hela dagen och bara myst.. vi vaknade först typ kl 8, men sen somnade vi om till 10 iaf :P känner på mig att jag kommer vara riktigt trött ikväll om jag inte tar en powernap nu :P ska iallafall ut med emma och hanna idag.. fast idag blir det i boden! och det var riktigt längesen jag var ut där, så det blir nog kul :)

nu måste jag ta mig nåt att äta och sen vila lite :) puss

Pappas dag idag!

Idag fyller min älskade papi 50 år! Vilket såklart innebär FEST! Så ikväll kommer huset vara fullt av diverse bekanta och obekanta människor.. även emma kommer, och alex en liten stund :)



Världens bästa pappa!

This don't even feel like falling

Är nyligt hemkommen från Helex..blev bodystep idag :) och jag höll på att dö. hade inte ätit middag innan så jag var helt slut i kroppen :P men det var skönt efteråt! ska ta en dusch nu och sen göra klart hemprovet i religion som ska in i morgon. sen far jag till alex senare.

och i morgon är de full rulle hela dagen! först idrott på morgonen, sen hem och fixa mig lite snabbt, sen fara till pappas moster som fyller 80 år, sen hem och så kommer det folk och fikar, sen duscha och fixa mig, hämta syrran, och sen är det dags för pappas 50-års fest! ser faktiskt fram emot det.. ska bli riktigt trevligt :D och emma ska oxå komma :)

ne nu måste jag duscha.. kanske hinner uppdatera nångång i morgon! pussis!

That's just how it is

Gomorron! Idag är en bra dag, för jag är ledig :D Blev väckt av älsklingen som ringde kl 10, han ville bara höra min röst sa han ;) sen skulle han sova mera haha. ska ringa och väcka honom om en timme.. vi ska till stan och käka lunch och försöka hitta en present åt pappa, för han fyller ju år i morgon :)

Ska gå ner och dricka en kopp te nu :) puss!

Att födas utan ansikte

Just nu visas ett program om Juliana Wetmore på trean. En liten flicka som föddes utan ansikte, och nu ska hon genomgå hennes mest invecklade operation hittills. Ett läkarteam ska omkonstruera hennes käke, som är det första steget för att få ett nytt ansikte.




Tänk vilken tragedi, när man har så höga förväntningar och tror att ens barn kommer att bli perfekt, och så föds det utan ansikte? Undra hur man reagerar.. kan verkligen inte förställa mig det. Visst, ens eget barn är ju perfekt hur det än ser ut.. men de flesta föräldrar föreställer sig nog ändå att det ska komma ut ett barn som iallafall har ett ansikte. Men.. tänk om de inte har det? Jag säger bara att det är tur att det finns så skickliga läkare, som klarar av allt i från att gipsa en bruten arm till att pussla ihop ett nytt ansikte.

<33


Vi lånar den bara

Idag var vi på en föreläsning på Scandic Hotel, med Tone Bekkestad.. ni vet meteorologen från tv4? :) Hon pratade om klimatförändringar. Och jag måste säga att det faktiskt skrämmer mig. I slutet av föreläsningen sa en man från "Svanen" att det är inte någons planet, utan vi lånar den bara från våra nästkommande. Alltså, våra föräldrar lånar den av oss.. och när vi själv får barn så lånar vi den av dem. Och det stämmer ju faktiskt.
Känns läskigt att det är så mycket som förstörs bara av att den globala medeltemperaturen förändras.



Om all is smälter så dör isbjörnarna.




Föreläsningen fick iallafall mig att öppna ögonen för vad som är på väg att hända om vi inte gör något åt saken. Jag vill inte att mina barnbarn ska få leva i ett Sverige med massa regn istället för snö. Men det är inte vi här uppe som drabbas värst, utan länderna söderut, t.ex. kring Medelhavet kommer att få temperaturer upp emot 50+ under sommaren.
Visst kan vi från kalla Sverige tycka att det är skönt att åka på solsemester en vecka och få svettas lite, men de som bor där året runt och hela somrarna tycker nog inte det är lika behagligt.


Det är dags att lägga allt som har med kol och olja bakom oss, och istället börja använda oss av sol, vatten och vind.
Jag hade då inte tackat nej till en elbil iallafall!











tisdag.

seeeg skoldag idag.. slutade för en timme sen, har bara hunnit äta lite nu och snart så ska jag iväg med malin på plannja. hon hade nå vip biljetter så då kan man väl offra sig och gå :D

puss.

That's just SO(LO) fabulous!

Jag måste såklart börja detta inlägg med att gratulera my best friend Emma som ska vara med i SOLO! :D Riktigt grymt tycker jag! Läs mer om det på hennes blogg.. Är riktigt glad för hennes skull iallafall :D Fyndig rubrik förresten va? ;) he he he!

Sen så kan jag ju berätta att träningen gick super! Känns så skönt att jag har kommit igång med träningen.. inte en dag för sent :) Känner mig väldigt mycket piggare och gladare, på alla sätt och vis.. positivt positivt :)

Ska ta och koka mig två ägg nu och ta en dusch, sen krypa ner i sängen och kika lite tv.. sen kommer alex hit, han är lite sjuk idag så jag ska pussa massor på honom så kanske han blir frisk, fast inte på munnen så jag också börjar må dåligt! Nä, men vi får hoppas han börjar må bättre snart! Han som ska till fjällen på torsdag och allt.




Förresten så kan jag inte sluta tänka på domdär jäkla skorna.. jag....måste....ha....dom!!!!!! I morgon är det minsann jag som går och provar dom, hoppas hoppas hoppas för allt i världen att dom passar finfint på mina fossingar!

Fika med tha seal!

Har just avnjutit en ytterst god middag med la familia :) har bytt om till träningskläder och väntar nu på att bussen till stan ska gå, ska och fika med emma och sen träna 19.35 :) ska även posta några paket.. juste, måste komma ihåg att gå förbi smedjan och köpa te..det har nämligen tagit slut.. blir nog en påse kärlekste och en mysiga stunder...mina favoriter helt klart! :P

nä om man skulle lägga sig på sängen 10 min innan jag måste kila kanske? jo jag tror jag gör så ;)

Jag är riktigt slarvig av mig

Idag var min fina pojkvän med i kuriren, dom hade ställt han en fråga om hur han firar alla hjärtans dag eller något sånt :)
Förövrigt så sitter jag här och försöker sortera upp min hög med papper som ligger på skrivbordet, det är ju fan helt sjukt hur dålig koll jag har på mina papper och såntdär från skolan... har typ massa lösa papper i jackan, i väskan, på golvet i mitt rum, i lådor, i bokhyllan..ja herregud, inte konstigt att jag aldrig hittar dom när jag behöver dom :P

men nu hittade jag iallafall pappret till religions hemprovet, så tänkte göra det nu så kanske man kan lämna in det i morgon..vore helt underbart. sen är det bara ios rapporten och nk provet. eller nk proven kanske man ska säga. suck!

längtar SÅ tills studenten och allt dedär!:)

Ge mig!!

Idag blev jag kär...i ett par skor. Igen. Jag bara måste ha dom!!!! Helt perfekta.





Jag ska köpa dom. I morgon. senast!

A long time ago.

Då var helgen över. Har varit en lugn och skön helg, vilket har behövts :) Nästa helg blir det dock andra bullar.. pappa fyller 50 på fredag så då blir det party här hemma.. mycket folk, god mat och god dricka :) Me like!

I morgon är det måndag igen, vilket brukade vara den dagen jag hatade mest på hela veckan.. men nu är det istället den dagen som är den bästa (av skoldagarna alltså). Kan nog bero på att förut började jag 8.15 och slutade 17.00. Och nu börjar jag 09.45 och slutar 11.10 ;) de ni! Så i morgon blir det massa plugg, sen käka middag nånstans med alex och sen träning på kvällen :) Blir nog en bra dag!

Nä nu ska jag gå ner och hänga upp tvätten som just blev färdig, sen packa ner lite kläder osv och vänta på att alex ska hämta mig :)




Mitt hjärta :) (Och viklund i bakgrunden!)
Bilden är tagen för nästan 2 år sedan, 13 april 2007.
3 dagar efter att vi blev tillsammans!


Puss på dig gubben :)

Primavera in anticipo



L O V E this!
Dålig kvalla men jaja :) Lyssna och njut!

You're the reason why I'm thinking...

Ikväll ska jag hänga med pappa ut till Ängesbyn på födelsedagskalas. Trevligt trevligt! Sen ska jag till älskling och sova :)

har förövrigt just varit på sun tan och solat.. var typ 100 år sen sist så det behövdes kan jag säga :) även om det inte gav så mycket färg så kändes de skönt med lite värme iallafall :P

nä nu måste jag ta och plugga lite. fast jag slutar ju 11.10 i morgon så jag hinner rätt mycket i morgon också :)

pussis!

Sex, drugs, rock'n'roll, if you didn't know

Goddag! Somnade kring 1-tiden i natt, men vaknade halv 2 av att älsklingen ringde och sa att han var påväg till mig :) så jag somnade om och vaknade 30 min senare när han kom och pussade på mig. Söt han var så hade han köpt med sig mat också, men tyvärr var jag inte så sugen på en hamburgare så han fick äta två istället ;) Sen somnade vi och vaknade kring 12 idag. Han for för ett tag sen för han skulle iväg och byta bil med nån, ja herregud..så sjukt många olika bilar och skotrar han har haft sen vi blev tillsammans alltså :P Jag har tagit mig en dusch, och nu sitter jag och dricker en kopp te.. tänkte samla ihop mina NK papper och börja plugga lite. Prov på onsdag. Ikväll blir det nog film mys :)

pusss!





Alla hjärtans dag

Hade en supermysig kväll med alex igår. Blev middag på thaithai, där vi åt en supergod förrätt, och en jäkligt god huvudrätt oxå för den delen :) Sen for vi och köpte lite godis och sen hem och såg film och spelade guitar hero. Sen somnade vi, men jag vaknade ca en timme senare av att jag drömde massa konstiga obehagliga drömmar :( sen somnade jag om iallafall och vaknade inte en ända gång förrän kl 10 i morse då pappa ringde. åkte med alex till stan kring 12, for sen till farfar med familjen.. han fyller nämligen 85 idag. men så pigg och kry som han är kan man inte tro att han är mer än typ 70 :P blev en sväng till storheden med syrran sen, inhandlade lite hårfärg som jag har i håret nu! blir någon sorts chokladbrun färg med lite ljusare slingor. var så less på mitt rödbruna burr så jag kände för lite uppfräschning :P får se hur det blir.. spännande spännande :) blir att se melodifestivalen sen, trots att det tydligen är ett fiasko i år :) men alex är där med jobbet så jag ska spana efter honom.. skämt åsido ;)

i morgon blir det lugna puckar.. lite träning och plugg tror jag skulle sitta fint :) välbehövligt om inte annat!

nä hörrni, nu ska jag hoppa i duschen och skölja ur denna sörja! puss.

vår alla hjärtans dag!

kl 19.30 är det dags för middag, vet dock inte vart eftersom alex vägrar säga :) men det spelar inte så stor roll vad eller vart vi äter faktiskt :) åt iallafall just ett minimål med minimorötter till.. alex var snäll och kom hit med det :P puss på dig! ska fortsätta knåpa med min överraskning åt honom nu :) sen vila en stund och sen dusch osv.

puss.

fishy!

Har hål nu tills klockan 12.00.. så jag passade på att fara hem för att käka lunch :) Håller på att koka potatis och värma.....fiskbullar!! haha, det är inte många som gillar det, men jag älskar det faktiskt :P mmm ska bli såå gott! sen tillbaka till skolan för att ha nkb, sen ska jag kila på stan och titta efter ett par nya träningsbyxor. sen hem och pyssla på lite och sen ut och käka o mysa med hjärtat :)

puss!

torsdagkväll.

Ojoj.. kan säga att jag blev heeelt slut av bodystep passet, men riktigt skönt var det! Och kul oxå för den delen :) Var lite svårt att hänga med på allt nu såhär första gången, men efter några gånger kommer det nog gå super :) Tycker ändå det gick rätt bra för att vara första gången!

Måste hoppa i duschen nu, sen packa ner lite saker och sen fortsätta knåpa med min alla hjärtans dag grej åt alex ;) tänker inte säga vad det är men :P sen kommer han och hämtar mig så far vi dit och sover :)

i morgon blir det skola från 08.15 till 13.20..sen mys hela kvällen med hjärtat :)

bodystep ikväll!

Idag har vi varit till Piteå med klassen på någon mässa.. kan ju säga att det verkligen inte var värt att fara dit med tanke på att det tog ungefär 20 min sen var vi klara. Vi samlade på oss lite gratis saker som tandborstar och godis.. sen rullade jag, emma & fia mot strömbackaskolan där vi fick käka lunch, sen hängde malin med in till stan med oss där vi fikade och gick runt ett tag :) sen for vi hemåt igen.

ska ta och byta om nu och sen fara iväg på bodystep.. blir första gången jag går på de, har bara varit på step up tidigare. men de blir nog kul :)

juste i morgon är de ju fredag den 13:e oxå.. otursdag eller?:P hoppas inte det, för jag och alex ska ha våran lilla alla hjärtans dag då...eftersom att han ska på melodifestivalen med jobbet på lördag. men det blir bara skönt, då slipper man alla andra par som är ute och äter osv :P vi ska iallafall ut och käka nånstans, vet dock inte vart..alex skulle fixa de :) men han brukar vara bra på det!

måste kila nu. pussisar.

Afro

Kom just hem från Helex, har varit på afro med mamma.. det var första gången för henne, och andra gången för mig. Men jag tycker redan att det är tråkigt! Är som så..segt på nåt sätt.. kanske beror på att man blir peppad om det är bra musik, och det kan jag väl inte påstå att afrikanska trummor är? :) Måste bero på det. Var tänkt att jag skulle på body pump med emma nu kl 19.30, men den jäveln var såklart tvungen att gå hem för att hennes boyfriend hade beställt mat.. mhm, bra bortförklaring bitch! :P toffel är vad du är! :D

Ska ta mig en skön dusch nu och bara mysa på. I morgon ska vi till piteå med skolan på någon utbildnings & rekryterings mässa typ.. blir upphämtad av emma & fia kring 9 snåret iallafall..lyx att man slipper åka buss med alla andra:)

pusspuss.

Vilket härligt väder!

godmorgon! idag hade jag tänkt sova ut.. men den planen sprack genast när jag såg att det är STRÅLANDE sol ute! så gissa vem som ska ut på isen idag? jo jag! :) fast först ska jag ta bussen till pappas jobb och gå och käka lunch med honom, men sen blir det isen.. med bra musik i lurarna :) so nice! har även ett par skor jag har sålt som måste skickas iväg.. nä, nu måste jag börja fixa mig lite om jag ska hinna med bussen om 45 min! pussis.

En riktigt härlig dag faktiskt..för en gångs skull.

Hejhopp! Har varit på språng heeela dagen, först en lektion, sen hål, då var jag med syrran när hon kikade på nya förlovningsringar åt henne & ozzy, sen blev det lunch på symphonie, sen gick vi hem till henne och så färgade jag hennes hår :) Blev riktigt nice! måste färga mitt någon dag också..ser för hemskt ut. Sen kom emma dit, vi drack en kopp te och sen kilade vi till bilden. efter bilden gick jag hem till syrran&ozzy igen, blev bjuden på tacos och sen var det tänkt att vi skulle på spinning kl 17.30. när klockan var 17.06 gick vi genom entren till helex.. då visade det sig att alla biljetter var slut. 6 minuter efter att dom hade släppts!! what's up with that?! har aldrig varit med om att dom tagit slut så fort.. brukar komma kanske 15 min före och då har det alltid funnits kvar. jaja, så vi gick hem till syrran igen då.. vi började baka semlor och sen bestämde vi oss för att gå på aerobicen 19.30 ist..så de gjorde vi :) och riktigt skoj var de!

nu har jag just tagit mig en välbehövlig dusch, smörjt in hela kroppen med goood bodylotion.. tänkte faktiskt (hör och häpna) lägga mig i sängen och läsa lite religion. tänkte att nu när anja har nominerat mig till klassens ambitiösa inför årsboken så måste jag ju visa vad jag går för ;)


förövrigt så är jag ledig i morgon.. det ska bli helt fan fucking tastic!! hoppas på sol så kan man ta en promenad på isen :)

pussisar.


juste, glömde en till sak.. de viktigaste!! idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans 1 år och 10 månader, känns ju som att det var igår vi blev tillsammans..typ. tiden går så fort :) jag älskar dig mer än allt annat, det vet du! och jag vet att du älskar mig med :D för det sa du alldeles nyss! puss på dig hjärtat! ♥

Dags att röra på sig

Ska snart byta om och brumma iväg in till stan för lite step up.. ska bli jäkligt skönt att röra på fläsket litegrann, kanske att det blir lite gym efteråt oxå :)

Måndag igen

Jäkligt skön skoldag idag.. började 09.45 och slutade 10.30.. kändes rätt så onödigt att fara dit kan jag ju säga!
Gick på stan en sväng med emmis efter skolan, sen skulle jocke hämta henne så då fick jag skjuts hem :) Sedan dess har jag bara legat i soffan och kollat tv, och blivit överlycklig över att det har slutat snöa och äntligen är lite sol :D Hade varit skönt att gå ut på en prommis, men det är ju så jäkla trist att gå ensam :( nåja..ska ju träna ikväll iallafall :)

Good girl

Ikväll har jag varit riktigt duktig! Först så städade jag toan här uppe, och riktigt noga också! Och sen har jag sökt 3 jobb oxå :D Så nu tänkte jag gå och sova, för i morgon är det skola igen! Började 09.45 och slutar 11.10, inte så värst jobbig dag alltså :)

Natti!

Party like a rockstar

Sliten är bara förnamnet för vad jag är idag. Men jag hade iallafall kul igår.. förfest hos anna, sen gick vi ut på kafelino. Vi hann även med att springa en sväng till roya och få en gratis kopp kaffe, in på anatolia en sväng, in på cleo en sväng.. sen fick vi skjuts tillbaka till kafelino. galet! 

I morse när jag och alex vaknade beställde vi pizza som blev dagens frukost.. sen har vi legat i sängen heeela dagen och sovit till och från. Kom hem för ett tag sen och har käkat middag osv.. funderar starkt på att lägga mig i sängen och slå på någon film :) mmmm...

partykväll!

Ikväll vankas det party! känner mig jäkligt taggad så får hoppas på en lyckad kväll :) vi blir ett gäng på 20 brudar som ska fira anja&anna.. kommer nog bli riktigt skoj! :) får se om vi ska ut sen eller hur det blir, nånstans lär vi nog dra iallafall.. men det återstår att se! måste hoppa i duschen nu och kika ut nåt jag kan ha på mig...

vi ses i dimman ;) 



En kul lista ;)

Vem berättar du allt för?
Finns nog ingen jag berättat exakt allt för, men alex och emma måste jag nog säga kommer närmast allt iaf :)
Vad är du rädd för?
Att någon jag älskar ska dö :(
Är du svårflörtad?
Jag måste ju säga ja eftersom jag har pojkvän och har planerat att fortsätta ha det!
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Shoppa :D
Tänker du mycket på ditt utseende?
Always..he he he
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Har inte haft brillor sen jag var 7 år så nej :)
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Mamma, pappa, syrran, alex..förlåt;)
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Än så länge är det 1 år och 10 månader.. men många år kommer de bli :)
Hur många förhållanden har du haft?
Det jag har nu är det enda seriösa..så ett :)
Bråkar du och dina syskon ofta?
Näe syrran har ju flyttat så :P
Vad föredrar du för sorts filmer?
Skräckisar är bra, men inte när jag måste sova ensam! =(
Vad slösar du mest pengar på?
Kläder, alkohol..typ skitsaker.
Vill du gifta dig?
Ja, faktiskt :) om allt känns rätt osv.
Vilken kändis är hetast?
Markus Fagervall :D:D:D jag har en liten crush i honom;)
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?
Nej, jag har testat ju jutsu och det var ingen höjdare!

Senaste?

Personen du ringde:
Öhm, alex!
Personen du tänkte på: Kan nog vara..alex :P
Låten du lyssnade på: Brandy - Right here departed
Låten du laddade ner: Var några dagar sen, men ser ut som att det var kanye west - heartless.
Saken du köpte: En kofta i måndags typ.. eller förresten, mat idag :P
Resan: Haparanda för nån helg sen!
Present du fick: Träningskortet på helex..tidig födelsedagspresent typ:)

Antal?
Gånger du varit kär: Jag är kär nu, och det är enda gången jag har känt såhär för någon.
Gånger ditt hjärta brustit: Jag vet faktiskt inte.. inte nån tror jag :D
Gånger hjärtan brustit på grund av dej: Några gånger..kanske :P
Killar du kysst: Ett antal, vet inte exakt :P haha
Ärr du har på kroppen: Ett litet ett vid naveln för att syrran klöste mig en gång när jag var liten!
Serier du följer: The City :D:D:D

En lugn fredag

Det är fan inte bra att gå på stan när man inte har pengar..eller ja det är ju bra för då kan man inte slösa, men man hittar alltid så mycket snyggt just när man är pank! Typiskt alltså :P

Ska snart börja göra lite middag, blir kyckling, ris och sweet chili sås till det.. måste nog säga att det är nästan min favoriträtt..kolsyrat vatten till det så är de peerfekt :) yummie! ikväll blir det lugna puckar, blir väl att se lets dance och kanske äta lite godis.. men jag ska försöka hålla mig ;) ska höra med emma om hon orkar komma hit, för jag orkar typ inte fara in till stan iallafall :P känner mig slö! i morgon däremot blir det partaj! :D




Jag älskar dig :)

Nattinatt!

Ska krypa ner i sängen nu och vänta på min älskling :) fredag i morgon, hur skönt är inte det?! :D ser fram emot lördag oxå, kommer bli grymt! Natti!


Efter allt snack om Sanna Bråding

Kikade på Du är vad du äter tidigare ikväll.. i detta program var det Sanna Bråding som var med. Trots allt prat om hennes RIKTIGT dåliga klädstil, drogproblem osv så kan jag inte låta bli att tycka att hon ändå är rätt skön :) En kul tjej verkar hon vara.. får bara hoppas hon lyckas hålla sig borta från drogerna, och kanske styr upp sin klädstil lite.. eller vad tycks?!


    


Det där är då inget jag skulle dra på mig ens om jag fick betalt ;)


En onsdagkväll.

Ikväll har jag varit och hälsat på syrran, pluggat och även lagt upp lite saker jag ska sälja på tradera. Ska packa väskan nu så kommer alex och hämtar mig snart snart :) Vi ska till honom och mysa lite innan vi ska sova! Natti.

I'm sure you had your reasons

Jag har upptäckt världens godaste choklad.. nämligen denna:





Heeelt underbart god! Fast jag är ju riktigt förtjust i mörk choklad oxå så ;) Mums!

Through the storm we reach the shore

en lektion idag.. nödvändigt :) blir lite nk plugg nu, sen träning kring 6-tiden!


i morgon ska jag och emmis iväg på uppdrag;)

'Cause all the roads they lead to where you are

Jag kom just och tänka på en sak.. under de (snart) två åren som jag och Alex har varit tillsammans är det inte många nätter jag har sovit utan honom! Under det första året sov vi utan varann 2 nätter om jag inte minns fel.. 2 nätter, shit! Det är ju galet!
Nu på senare tid har det däremot blivit att vi sover utan varann lite oftare.. kanske 1 gång varannan vecka eller nåt. Men ibland är det faktiskt skönt att sova ensam, för då kan jag bre ut mig hur mycket jag vill i sängen, jag kan smörja in mig med hur mycket hudlotion jag vill utan att han tycker att det är kladdigt när han ska hålla om mig, och jag kan ha hur mycket lypsyl på läpparna jag vill, utan att han ska tycka att det är kletigt att pussa mig.

Så visst finns det fördelar med att sova ensam, men jag föredrar ändå att sova med honom :) Då är jag hellre torr om benen, för att få somna i hans famn är det inget som slår :) Dessutom sover jag faktiskt mycket bättre med honom, även om jag får mindre plats i sängen. När jag sover själv så vaknar jag typ 5 ggr per natt och är helt virrig.. kanske känner jag mig trygg när han ligger bredvid? :)

Men i natt blir jag ensam.. buuh. Men det är bra, då kan jag läsa min Vecko Revyn i lugn och ro och bre ut mig i sängen.. så det ska jag göra nu!


Balen och studenten närmar sig!

Idag fyller mamma år, så GRATTIS mami!! :D


Sitter och söker på nätet efter snygga balklänningar och frisyrer, har redan fixat frisör och vart jag ska sminka mig och allt.. så nu är det som bara klänningen som måste fixas, samt bestämma mig för vilken frisyr jag vill ha :) Vill iallafall ha någon som inte ser allt för fixad ut, typ att den ser lite slarvig ut! Tycker det kan se lite för fixat ut med världens stramaste frilla och perfekta lockar.. men det är ju bara vad jag tycker :) Har hittat en bild på en frisyr som jag tycker var rätt snygg..



Den frisyren gillade jag faktiskt :) Slarvigt men ändå snyggt.. dock hade jag ju tänk ha brunt hår! Men vi får se.. är ändå lite sugen på att ha rakt hår på balen, eftersom de flesta faktiskt har lockigt.. men men, vi får se :) ska ta och kika vidare om jag hittar nåt mer snyggt!


Vårkläder från H&M!

Jag har hittat några gobitar som jag har tänkt beställa från H&M's hemsida.. tycker inte dom hade så himla mycket snyggt inne, ännu iallafall, men det kanske kommer :)



  


De bruna skorna tycker jag är riktigt snygga, har inte varit mycket för bruna skor förut.. men det är riktigt snyggt på våren faktiskt :) Sen de svarta är också rätt snygga! Och jeansjackan är ju klockren, ska helt klart beställa den :)  

When your trapped and there's just no key

Jag fick världens sötsug tidigare.. ville bara ha massa massa gooodis. Och ja, jag köpte godis.. dock inte det godis jag var sugen på, utan ett 70% chokladkaka.. så nu är sötsuget stillat :) Fick även med mig en veckorevyn hem.. tänkte lägga mig och läsa den.

kan ju ge er en dagens när jag ändå är igång :)

Dagens humör: lite..splittrad? eller kluven kanske man säger.
Dagens ont: huvudet måste det väl vara..
Dagens klädsel: just nu ett par mjukisar och adidaströja.
Dagens händelser: skola 1 tim, sovit 5 tim, ingenting 4 tim. jippie
Dagens borde-ha-gjort: tränat
Dagens materiella vill ha: det är mycket kan jag säga :)
Dagen låt: Brandy - Right Here
Dagens ah-ha!: don't know :)
Dagens träning: inte mer än att gå upp för trapporna i skolan!
Dagens kommentar: jag vet inte
Dagens roligaste: att jag har sovmorgon imorn :)
Dagens planer: försöka sova
Dagens favorit/er: emma är alltid favoriten, även fast hon är lite bitter just nu! (Puss på dig iallafall!)
Dagens mest irriterande: att jag inte kan dela på mig och vara på två ställen samtidigt?
Dagens mat: köttbullar och makaroner till lunch, fisksoppa till middag.
Dagens grattis: till mammsen som fyller år imorgon :D
Dagens inte-längtan: att stiga upp i morgon (trots sovmorgonen)
Dagens inköp: en svart kofta från gina :)
Dagens slutsats: The more I have to change I just stay  the same

How sick isn't that?!

Det är fan skandal. Jag trodde inte att det var SÅ illa, men nu har jag insett att det är fasiken det :P Nu är det dags att jag tar tag i saken..snarast!! :):):)

Just searchin' for a world with some soul

Godkväll! Guud så seg jag har varit idag.. hade huvudvärk igårkväll när vi gick och la oss, trodde den skulle försvinna över natten, men när jag vaknade i morse var den kvar, typiskt. Plågade mig igenom en lektion, eller ja dagens enda lektion, gick sen en sväng med emma på stan.. sen när jag kom hem så däckade jag på soffan direkt. vid kl 3 vaknade jag till och förflyttade mig upp till sängen, somnade om och vaknade nyss. jag måste ha varit helt slut :) kanske för att jag bara sov 4 timmar natten till lördag? och sen sov jag väl inte så länge lördag-söndag heller.. nåja, nu är huvudvärken i stort sett borta iallafall. nu är det bara att hoppas att jag kan somna i kväll.. men det återstår att se :)

tänkte pallra mig iväg på en promenad till kvantum nu.. inhandla en tidning och mörk choklad! mums!! :)

Vårat förhållande

Vad heter ni? Lina & Alexander
Hur träffades ni? Genom en kompis till mig som kände honom :) 
Är ni förlovade? Näe :P
Bor ni ihop? Nä, fast vi sover alltid med varann iallafall :)
Har ni barn? Haha näää 
Har båda körkort? Japp!
Isåfall, vem kör bäst? Måste nog säga alex faktiskt :P men han är ju mer erfaren!
Kommer du ihåg er första kyss? Jaaa :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Alex ;)
Vem är äldst? Alex, 3 år äldre än mig :)
Vilka stjärntecken är ni? Jag = fisk, alex = skytten
Vem fyller först på året? Jag fyller år 20 mars, alex 1 december.. så alltså jag :)
Vem är längst? Alex
Vem sjunger bäst? Jag, haha :) Eller de beror på.. hahah..
Håller ni i handen på stan? Mjaa.. oftast :)
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja det gjorde vi :)
Blev du kär i första ögonkastet? Inte kär, men jag tyckte väl om honom.. fast det var väl lite till och från ;)
Har ni någon speciell låt? Ja men jag säger inte vilken :)
Har ni några "fri kort"? Antagligen inte??
Har ni varit utomlands tillammans? Japp, grekland i maj 2007, och turkiet i augusti 2008 :) och norge några ggr!
Vilket är ert bästa minne? Det finns så många :)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ser på tv eller spelar guitar hero :D
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Såklart!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Lika långt ifrån som nu.. mjölkudden & hertsön :)
Blir du lätt svartsjuk? Det beror på.. :)
Brukar ni bråka? Det händer väl, men oftast är det bara småtjafs som går över fort :) 
Ringer eller SMS:ar ni mest? Det är rätt blandat :)
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt, såklart! =) 
Brukar nån av er prata i sömnen? Han brukar säga att jag snackar lite, så ja :P




Detta kort är taget just innan vi blev tillsammans.. :) älskar dig.

sol sol sooool!

grymt väder idag! måste ut i solen.. nuuu :D


ikväll ska vi bowla!

00.18

Bion var bra.. men jag tycker det mesta med Hitler är rätt läskigt, kanske för att han var en sån läskig och vidrig person.. var iallafall intressant att se filmen, synd bara att dom inte lyckades döda honom ;)

tänkte snart krypa ner i sängen, är så sjukt trött.. i morgon blir det att sova lääänge länge :) ska ringa alex nu och höra när han hade tänkt dyka upp! godnatt puss.

RSS 2.0