Gott nytt år :)

Det är storm ute idag, riktigt jävla mycket storm! Såg just att ett träd ute i parken på baksidan har gått av på mitten.. så ni kan ju tänka er hur mycket det blåser här idag! 25-30 m/s ska det tydligen vara.. helt sick! Men tydligen ska det lugna ner sig till kvällen iallafall..tuur! Förresten har jag just varit in till stan, lämnade tillbaka klänningen och köpte istället en kjol på Diva, från Rut m.fl. så den blir det att ha ikväll! :)

Ska ta och plocka ihop lite i rummet nu, sen kika lite tv och om ca 1 tim är det bara att hoppa i duschen och börja göra sig i ordning. Blir middag hos anna först med några tjejer, sedan drar vi till johan inne i stan där killarna är :) kommer nog bli riktigt trevligt! brukar tycka att nyår är lite väl överskattat, man gör alltid världens planer och i slutändan blir man oftast besviken.. men detta nyår känns det ändå som att det kommer bli en kul kväll.. har inte allt för höga förväntningar utan längtar mest bara efter att få ta ett glas vin ;)

Så, om jag inte bloggar nåt mer idag, gott nytt år på er så hörs vi igen nästa år! ;)





Vi på 12-slaget förra året :) <3

Panik!

Ååh, jag har lite smått panik.. jag har köpt en klänning att ha i morgon, men jag känner mig ändå tveksam om jag verkligen vill ha den :S faan.. måste in till smedjan i morgon en snabbis på morgonen och kika.. blööh.. måste hitta nåt!:P men i värsta fall får jag väl ha den jag har köpt.. men jag vill verkligen hitta något annat :P

har förresten färgat håret ikväll.. nu är jag lite mer redhead än vanligt..nice tycker jag :)


puss.

Sick sick sick

Godmorgon! Igår var jag sjuk, och idag är jag frisk. Eller ja, jag var på stan med malin & anna igår.. kände redan innan de att jag inte mådde nåt vidare, men sen under tiden på stan blev det ännu värre så jag for hem istället för att gå omkring där och plågas :P när jag kom hem somnade jag direkt, sov då från 14 till ca 17.. åt sen pyttelite middag, hade inte så mycket matlust, och sen somnade jag igen, från kl 18 till 21 då alex kom och väckte mig. Ja gud jag vet inte vad som var felet, men helt slut måste jag ha varit. Kan ju säga att jag har haft ganska svåra sömnproblem i natt! Har vaknat stup i kvarten hela natten :P Nåja, nu har jag bara lite huvudvärk men det ska nog en värktablett ta bort förhoppningsvis.. är hos älsklingen nu, ska hoppa in i duschen sen ska jag till farfar med pappa, och därefter stan en sväng och hitta något till nyår som är I MORGON :D Måste kila nu! Puss

2008 är snart slut

- gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
hm..ja :P

- höll du några av dina nyårslöften?
hade inga tror jag :)

- dog någon som stod dig nära?
nej, tur nog :)

- vilka länder besökte du?
turkiet, finland, norge :)

- är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
nääe :) pengar kanske.

- vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
10 april, 25 augusti!

- vad var din största framgång 2008?
körkortet :D

- största misstaget?
inga kommentarer :)

- har du varit sjuk eller skadat dig?
näpp :)

- bästa köpet?
resan till turkiet :D

- vad spenderade du mest pengar på?
jag vill inte ens tänka på de!! typ..alkohol!

- gjorde någonting dig riktigt glad?
alex :)

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
hmm.. just dance, forever, ja.. många!:P

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
är väl upp och ner hela tiden :)

- vad önskar du att du gjort mer?
sparat!

- vad önskar du att du gjort mindre?
typ.. slösat pengar på onödiga saker :P

- hur tillbringade du julen?
hemma med familjen :)

- blev du kär i år?
Det blev jag förra året men jag är det fortfarande, hah :D

- hur många förhållanden?
1!

- favoritprogram på tv?
the hills :D

- bästa boken du läste i år?
måste nog säga det ska bli ett sant nöje att döda dig

- största musikaliska upptäckten?
no idea :P

- något du önskade dig och fick?
körkortet typ?:)

- något du önskade dig men inte fick?
hmm.. nja?

- vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade med massa brudar hemma hos mig! :)

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Kanske om man haft lite mer pengar ibland, fast jag har ju klarat mig ändå :P

- hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Gud, jag vet inte? :P

- vad fick dig att må bra?
min familj, alex och mina vänner :)

- vem saknade du?
det beror väl på, alex när jag inte var med honom tex :)

- de bästa nya människorna du träffade?
hmm.. guud jag vet inte :P

- årets sötaste?
lilleman såklart!

- årets hetaste?
alex typ :P

- årets största kärlek?
alex!

- årets besvikelse?
att sommarlovet var mitt sista! :O

- årets bästa?
resan till turkiet med hjärtat :)

- årets snällaste?
vet inte riktigt, är nog många :)


28 december

Somnade inte förrän efter 4-tiden i natt, jag fastnade framför en film på tv och alex höll på med skotern ändå så då tänkte jag att jag kunde vara vaken lika gärna :) Blev väckt i morse av att telefonen ringde, som vanligt.. låg kvar en stund med hjärtat sen for jag hem för pappa behövde visst bilen. Har just ätit frukost och tagit en dusch, ska fixa till mig lite och sen bege mig in till stan en sväng och kika :) Kanske att man kan fynda något!

Puss.

trött & sliten

Heej, vi kom just hem från tomas & cissi, har vart där ikväll och kikat lite tv bara :) nu håller hjärtat på att fixa nåt på skotern så jag väntar på att han ska komma in så vi kan sova sen =) känner mig så himla trött.. helt slut! i morgon blir det nog att sova länge länge :) tänkte försöka hinna på stan en sväng, fast bara på vila för jag har hittat en klänning där till nyår.. om den finns kvar fortfarande vill säga :) ne nu ska jag slå på tvn och vänta på alex!


puss

keep your love locked down

Goddag, äntligen är juldagen och annandagen förbi så man kan andas ut och börja nyktra till.. haha, nä men allvarligt talat så känns det nästan så :P Känner mig så sjukt sliten alltså! Igår blev det iallafall utgång på cleo, mycket folk och det var faktiskt rätt kul :) Kring 02.30 begav vi oss till tasty för lite nattmat, sen fick vi skjuts förbi mig och hämtade lite saker och sen till alex, slocknade rätt fort vill jag lova :)

Ikväll blir det då bara mys och lugna puckar.. vi funderar på att kanske gå ut och käka nånstans, fast det beror väl på i vilket skick vi är senare :P Nu ska jag iallafall ta en dusch och bara ta det lugnt några timmar... puss!


Rehab

Kan säga att jag är minst sagt bakis idag, jag var inte alls speciellt pigg där kring 7-tiden i morse när jag vaknade till och bara ville spy upp allt jag någonsin druckit :P Då kände jag verkligen inte för att festa ikväll igen, men nu är jag tamejtusan taggad ändå :) Var ändå kul igår, vi var ett stor tjejgäng hos johan först, sen begav sig alla åt olika håll men jag, emma och cissi hamnade på magma iallafall..var kul där :) Har tryckt i mig två laxmackor och ett glas juice för att försöka piggna till och få lite energi, har även tagit en dusch och nu väntar jag på att cissi ska komma hit, vi ska till stan och kika på rean :P som de flesta andra oxå ska antar jag! Sen blir de som sagt party, med emmaa :) hon slutar kl 16 så ska väl till stan då och möta henne och gå och käka nånting, sen fixa oss och sen party :)

Nu ska jag föna håret! Puss.

Juldagen = party!

Goddaaaag! Juldagen idag, vilket såklart är lika med party! :D Blir fördojja hos viklund, de blir jag, anna, emma, cissi och sen tror jag micha, lollo och gajja skulle komma oxåå.. de blir nice med ett tjejgäng :) sen utgång då, vet dock inte vart än men det brukar som lösa sig=) håller på att kika ut nåt jag kan ha på mig kvällen till ära, får se va de blir för nåå :)

nu ska jag kika på emil i lönneberga som går på 4an just nu.. pusssar!

Underbara julklappar :)

Har fått så fina julklappar, är riktigt nöjd :) Bra med pengar också! Mm yes :) Nu har vi just fikat lite och nu sitter jag o väntar på att tiden ska gå så jag får fara och hämta alex sen, miss him!

Ser framemot i morgon också då det blir party, ska bli riktigt skoj att gå ut och svira lite ;) Med emma och senan kan de inte bli tråkigt heller!:D

Nä, nu ska jag kika hur besticken jag fick ser ut.. :) puss.

Goooood juuuuuul!

Fick världens bästa julklapp av älsklingen i morse, ååh jag älskar den! Var en presentkartong fylld med 14(!!) olika produkter från Lush, så nu luktar jag riktigt gott kan jag meddela! ;)

Nåväl, snart kommer det folk hit så jag ska fixa till mig nu sen gå ner till familjen :)

GOD JUL!

Snart är det jul!

Godkväll! Bara ca 1 tim kvar till julafton nu, längtar tills jag får öppna älsklingens present :D nu ska jag ta mig en dusch, och sen läsa senaste veckorevyn som jag nyss inhandlade :) sen fara till hjärtat och sova där, sen far jag hem på förmiddagen i morgon och firar jul hemma med familjen =) puss! och GOD JUL :D

It's like I checked in to rehab

Nu är alla julklappar inhandlade, SKÖNT! Har just flängt runt och köpt lite julklappar från alex till mamma&pappa och maria&ozzy, hoppas dom blir nöjda :P Snart är det middagsdag, lax blir det! Yummie :) Efter det ska jag till emma och umgås lite, och fortsätta se Mysteriet På Greveholm som vi började se i förrgår! :P Fast jag slocknade, såklart.. men idag ska jag hålla mig vaken :)

Måste även säga att jag är GALET nyfiken på vad jag ska få av alex i julklapp, emma vet tydligen vad det är också.. iiih! Jag gillar överraskningar :D

Nu ska jag kila! Puss!

Dan före dopparedan!

Ja nu är det snart julafton, kan väl inte påstå att det känns som när man var liten.. känns hemskt att säga men jag längtar nästan mer till juldan, det kommer bli great! :P fast nog är det mysigt att vara med släkten och äta massa mat också :)

Ska snart bege mig in mot staden och inhandla sista klapparna, och även lite proviant för juldan! Haha :) Sen kl 15 ska vi till mormor och fira lite jul där, eftersom hon inte kan komma i morgon :(

Nåväl gott folk, nu ska jag putsa till mig lite och sen bege mig :) Puss!

Rent och fint

Nu har jag tvättat 4 maskiner, städat rummet och tagit mig en dusch.. känner mig minst sagt ren nu alltså! :P Ska lägga mig och kika lite tv och vänta på att alex hör av sig, får se om jag far till honom sen eller stannar hemma.

Ciao.

Singing that melody



Swingfly - Singing that melody
Kommer ihåg när jag var och såg Blacknuss på Ebeneser tror jag det var, för flera år sedan..
och då var ju Swingfly oxå med :) Grym är han! 



Blacknuss Ft. ADL & Awa - All Your Lovin'
Även denna är grymt skön :)

Dan före dan före dopparedan

Bara två dagar till julafton nu! :) Mys det ska bli! Har en enda julklapp kvar att köpa, ska inhandlas i morgon :) Sen är jag fit for fight! Hah :)

Förresten tycker jag synd om hjärtat som nästan tappade körkortet igår, fast han klarade sig och fick istället 3500 i böter :P Men man ska inte köra 145 km/h på en 70 väg älskling!! :P

En lista!

Senast

Du var full: Hm, det var väl förra lördagen? :)
Du rökte: Förra lördagen!
Du snusade: Längesen :)
Du färgade håret: Kanske 1 månad sen..
Du grät: Kommer inte ihåg :P
Du tränade: No comments!
Du solade solarium: En vecka sen typ :P
Du köpte nya kläder: Hmm.. kanske 2-3 veckor sen :)
Du åkte buss: Idag!
Du åkte taxi: Nån helg sen :)
Du åkte tåg: I maj från kiruna hit till luleå
Du smsade någon: Ett bra tag sen :P
Du ringde någon: 1 tim sen typ.
Du camade med någon: Jävligt länge sen haha

HAR DU NÅNSIN
Hoppat studsmatta: jo =)
Tagit kort på dig själv: Ja men det var nog ett tag sen :P
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: Inte vad jag kan komma ihåg iaf :)
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: Jorå!
Badat mitt i natten: jaa :P
Spytt för att du var för full: ja!
Trillat när du åkt skidor: Japp!
Gråtit till en bok: Nä de har jag nog inte:P läser typ aldrig så.
Fått IG: Ja men kanske 1-2 ggr :P
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: Jo, en gång på dagis :)
Har du haft sex med någon du haft känslor för: Jo
Har du haft sex med någon du inte haft känslor för? Jo

FAVORIT
Mat: Lax eller nåt gott kött :)
Färg: Svart och lila tror jag nog :)
Lukt: Hugo Boss "femme", sen Sarah Jessica Parkers "covet".
Årstid: Vår och sommar :)
Glass: Choklad!!! Ben & Jerrys typ :)
Alkoholdryck: Vin :)
Cigarett: Ingen alls helst :P
Snus: Ingen :P
Film: Haha, måste nog säga Mysteriet på greveholm! Haha :)
Plats/ställe: Alex säng :D

JUST NU
Humör: Lite trött men ändå på bra humör :)
Klädsel: Svarta mjukisar och randig tisha :)
Smink: Näe :)
Frisyr: Uppsatt med hårklämma, nytvättat.
Sysselsättning: Väntar på att emma ska komma hit :)
Plats: Datarummet :P
Väder: Kallt!

min quiz :)

Emma har tvingat mig att göra en quiz, så here it is!:
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812211222136379&a=1&  
DO IT!

those dancing days

Igår blev det mys och några öl hemma hos alex, sen somnade vi kring 1-tiden eller nåt :) skönt var det! vaknade kring 11 idag, alex var borta så jag fick ligga kvar och dra mig ensam i stora sängen, riktigt härligt fast lite ensamt :( efter jag hade käkat frukost tog jag bussen till stan och färgade emmas hår, mörkbrunt och snyggt blev det! :D sen blev det lunch på dagobert och en fika i smedjan efter det.. nu har jag ätit lite middag och även färgat syrrans hår.. funderar på vad jag ska sysselsätta mig med resten av kvällen, städa rummet skulle behövas..men känns inte allt för lockande. jaja, vi ser ju!

puss.

Jul jul strålande jul!

Tjabba! Kom just hem från stan, har sprungit runt i ca 4 tim.. eller den sista timmen bestod av te och tryffeltårta på åhléns :) Mysigt! Gick först med maria och ozzy ett tag, sen stötte jag på emma på åhléns så då gick jag med henne.. hittade faktiskt två julklappar idag, till älsklingen of course :) dom andra är i stort sett avklarade, tack vare syrran som kirrade de idag! Sen blev det som sagt fika, massa mys var det :D Känner ändå att julkänslan börjar infinna sig lite, men det är nog bara för att det har snöat idag, det var julmusik överallt på stan plus att det var miljoners miljader människor överallt! Då känner man verkligen att det snart är jul :)

Nu ska jag snabba mig in i duschen och fräscha till mig, sen fixa mig lite och sen blir det middag hos hjärtat, efter det får vi se.. kanske bio med emma och krille, eller bara vara hemma och ta det lugnt? :) Det återstår att se!

Ciao!

Crazy days

Nu blir det julklappsshopping med min babe! :)
Senare ikväll blir det middag här, och efter det mys framför tvn eller något i den stilen! :) Puss!




En bild säger mer än tusen ord, men den här kvällen var c r a z y ! Right emma? ;)

Good morning sunshines!

Godmorgon! Jag har varit vaken före tuppen idag.. eller ja, steg upp kring 08.20, skulle nämligen åka med alex hem hit till mig när han ändå skulle iväg till kiruna och köpa en ny skoter :) Så nu sitter jag här, har just käkat frukost.. ska väl hoppa i duschen på nåt tag :) Men tänkte först kika lite the hills! sen kring 1 ska jag och emma ge oss ut på julklappsshopping! ska bli kul, men jag har dock ingen aning vad alex ska få.. hmm :) Men det löser sig säkerligen!

Nu blir de the hills och en kopp te :) puss!

Myskväll :)

Nu sitter jag och väntar på att alex ska komma och hämta mig, han slutar jobbet nu så han kommer nog på några minuter :) vi ska hyra film, spela xbox och bara mysa! haha, vi har blivit riktiga xbox nördar.. eller speciellt du älskling! :P
Nu ska jag slänga in en tvättmaskin innan han kommer, pussar!!

Julklappstips, tack!

Sådärja, nu är det JULLOV! Känns otroligt skönt och bra, även fast jag har lite skolarbete som ska vara klart just efter jullovet, men det tar jag tag i efter nyår typ :) Nu ska jag bara njuta av ledigheten!

Tänkte vara duktig och städa lite i mitt rum och sätta in alla rena kläder i byrån och garderoben. Ikväll ska jag vara med älskling, känns som evigheter sen men var väl några dagar sen iaf.. saknar honom! vill pussa på han! :)

I morgon blir det julklappsshopping med emma, har ju inte inhandlat en endaste julklapp ännu så det kanske är på tiden då! Men jag vet tamejtusan inte vad alex ska få.. någon som har nåt bra tips på julklapp till pojkvänner? :) och nej, inte kalsonger eller parfym! det är så trist :P

hejs!

I'm in love!!

Jag är kär!! Jag bara måste ha dom!




Raindrops fall from everywhere

Idag börjar jag inte skolan förrän kl 12, så jag förstår egentligen inte vad jag gör vaken redan? :P Men när älskling for till jobbet blev jag så pigg så jag har ätit havregrynsgröt till frukost nyss, och kikat lite tv. Är inte ofta man hinner göra sån lyxig frukost på morgonen nu för tiden, för oftast sover jag hellre 30 min längre och skippar frukosten :)

Ska skriva ut psykologiuppgifterna nu så jag inte glömmer det sen.. och så ska jag hoppa i duschen strax :) Tänk, efter idag är det JULLOV! Såååå jäkla efterlängtat alltså, ojoj :)

Hela 3 timmar!

Var just in på smhi.se, tänkte kolla hur länge till det ska fortsätta blåsa storm, som det gör nu.. då såg jag att vi har hela 3 timmar dagsljus här den här tiden på året! wow :P ca 10.00 går solen upp, ca 13.00 går den ner.. det är ju sick! inte konstigt att man känner sig trött jämt och ständigt :P




Ungefär så trött känner jag mig just nu! eller ja, oftast :P

Stay with me

Tjollahopp! Igårkväll blev det häng med Emma, vi kikade tv och åt pizza :) yummie! tog bussen hem sen, men han bara hem, in i duschen och sen hämtade alex mig, for till honom och skottade lite snö sen somnade vi illa kvickt :) Var helt galet trött i morse när jag skulle upp 07.00.. är inte van att börja 08.15, men skönt att det är jullov alldeles alldeles snart iallafall!:) Slutade kring 13, gick och köpte en julklapp åt mamma, sen gick jag o malin till henne och gjorde en psykologi läxa.. nu håller jag på med lite annat plugg som ska in innan jul :) vilket betyder i morgon!

Ska käka middag nu, sen ta en dusch, på med myskläder och fixa plugget :) sen mysa framför tvn! och vänta på hjärtat som ska spela poker, men sen kommer han hit :) jag saknar han, min fina :)

Gratis färgade linser

Har läst på massa bloggar att om man har bloggat över 2 månader, så får man ett par färgade linser helt gratis från fargadelinser.com! Bra va? :D Så gå in här, www.fargadelinser.com, och läs mer! :D

Never mind what haters say, ignore them 'til they fade away

SNART FÄRDIG! wihoo, har bara 5 frågor kvar nu :) skönt! tog just en dusch för att få en paus från denna datastol, får så grymt ont i nacken och ryggen av att sitta vid datorn i flera timmar.. men nu ska jag fortsätta och göra klart this shit :) sen blir det mys framför tvn!

puss.

Sicko

Inte är jag piggare idag inte :( Slutade skolan kring 11-tiden, for hem och åt, och sen somnade jag och har nu sovit i ca 2,5 tim.. känner mig helt slut i kroppen och tung i huvudet :( Jobbigt att jag måste sitta här och göra klart rättskunskapen när jag mår såhär.. men what to do, den ska ju skickas in idag så.. sen måste jag även plugga lite till ett sv-prov som vi har i morgon, samt förbereda lite för en redovisning.. behöver jag säga att jag längtar grymt mycket till fredag då vi äntligen får jullov? Nä, tänkte väl de.

Nu åter till rättskunskapen.. ciao.

Host host...

Jag känner mig inte pigg. Har blivit ännu mer förkyld, och nu hostar jag massa också.. usch, jag vill inte bli sjuk! Känns jobbigt att jag måste sitta med massa skolarbete när jag inte mår så superbra :( Men det är väl bara att bita ihop! Blir nog en tidig kväll iallafall.. känner mig sååå trött. Huvudvärken är bestående också.. har haft ont i huvudet nu konstant i 3-4 dagar, jag blir galen.

cleo och invit

Goddagens.. idag är det tredje advent, julen närmar sig med stormsteg! :)

Igår var det ju som sagt fest, började med mat, vin, goda drinkar, sanning och konsekvens och massa tjejsnack hos emma, sedan på nåt vis så försvann malin anja fanny och anna, så då jag och emma kom ut var dom borta, jaha så vi gick mot storgatan och funderade vart vi skulle gå, tillslut gick vi ner på cleo, där det var kanske...10 pers? max!:P haha. så vi hängde bara in jackorna där sen gick vi på invit där vi blev större delen av kvällen, riktigt trevligt och väldigt mycket folk :) sen kring halv 3 eller nåt så knallade vi till max, åt lite nattmat och sen hämtade alex mig :) SKÖNT att slippa ta taxi hem för en gångs skull :) jag somnade då direkt vi kom hem, och vaknade kring halv 10 i morse. kom hem för ett tag sen, ska sätta igång med rättskunskapshemprovet nu som ska in i morgon.. mmm alltid ute i sista sekund i know;) haha.. funderar på att dra och köpa mig en fet godispåse så man orkar hålla på med detta i några timmar.. vet dock inte om jag är körklar ännu? men äh, det får jag fan vara :P

Puss!! :)


hej alla nattugglor!

Hejsan... kom just hem, har umgåtts med anna, malin och fanny ikväll.. vi har kikat idol och ätit massa gott till de, sen hämtade vi ryssen och 2 av hans kompisar på f21 och körde dom in till stan :P ska strax hoppa i säng så man tar sig upp någorlunda tidigt i morgon, har en del att göra innan kvällen :) måste bland annat på systemet med alex, fara och sola och handla med emma :) sen hem och fixa i ordning mig och sen är de bara börja parta! vi lär nog ha grymt kul iallafall :D

nu ska jag faktiskt hoppa i säng, och invänta min älskling som kommer från krogen på ett tag :) jag saknar honom!

förresten måste jag bara tillägga att det är fan inte ofta jag är vaken så här sent om jag inte är ute och festar :P brukar alltid vara halvdöd kring 11-tiden :P


nåja .. nattinatt :)


Untouched

Hejhopp! Förkyld har jag minsann blivit, igår hade jag mest ont i kroppen och i halsen, nu däremot snorar jag och så fort jag lägger mig ner stockar näsan igen.. jobbigt :( Tur att det blir en lugn kväll ikväll iallafall, så man är pigg och förhoppningsvis kry(are) i morgon :) Ser framemot det riktigt mycket! Blir att äta god mat och dricka gott och sen så blir det väl utgång, vart vet vi inte ännu, men det brukar lösa sig :)

Sitter och lyssnar på en underbar låt, är helt fast i den :)


Gotta stand my ground even if it rains or snows

Ryggen känns lite bättre när jag har legat ner en stund och vilat, jag tror att det kan bero på att alex säng är så himla mjuk, och vi sover ju oftast där.. inte konstigt då att jag har ont, speciellt när jag har lite krasslig rygg i övrigt också!

Jag njuter iallafall av att jag bara kommer ha en lektion i morgon, mellan 8.15 och 9.35.. sen ska jag och anja göra nån uppgift där vi ska kolla pulsen osv, sen blir det väl dusch och så på hälsans och sen ska jag och älsklingen luncha med malin och danne på olivers kl 11 :) Tänkte springa på stan sen och försöka klura ut vad alex ska få i julklapp! Det är inte de lättaste kan jag säga :P

I morgon kväll blir det då lugna puckar, alex jobbar till 21.15 och om jag känner mig rätt kommer jag vara trött i morgon, är alltid helt slut på fredagar efter att ha stigit upp före tuppen hela veckan! :P På lördag däremot, då blir det party :) Vet inte riktigt vilka vi blir, men iallfall emma och malin vet jag säkert :) sen anja och senan oxå tror jag :) Ja vi ser ju =) Vin ska jag iallafall dricka! ;)

Nääe, nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite tv :)




ont!

Jag har ont i ryggen! Så sjukt jäkla ont! Måste lägga mig på sängen och vila ett tag :(


ciaoo!


The man who can't be moved

Hej! Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har hängt med malin hela kvällen :) Vi började med att trycka en pizza på palma, sen blev det godis och lite tvtittande, och mycket prat såklart :P Tror inte vi hade en enda tyst minut, haha!

Sitter hos älsklingen nu iallafall, fick skjuts med malin och danne hit.. jäkligt snällt med tanke på att det är en bit :D Alex, jesper och johan spelar xbox så jag passar på att nörda och läsa lite bloggar under tiden :) Hoppas bara dom har spelat klart snart, för dom ockuperar sängen och jag börjar känna mig trött!! :P Har just druckit en kopp kärleks té iaf :) Nu ska jag mysa lite med lilleman och kika lite tv! I morgon är det skola från 12 till 17, sen plugg plugg plugg!

Pussar.


Can't live without you

Känner mig som fridfull inombords även fast jag har 1000 saker och lite till att göra! Jag känner mig lycklig :) Jag har världens bästa pojkvän, en underbar familj, goa vänner och vad mer kan man önska sig? :) Hoppas denna känsla kan hålla i sig ett tag! Behöver jag säga att jag längtar till julen? :) Kommer bli SÅ mys! Sen troligtvis Norge på nyårsafton.. mysmysmys! Jag längtar verkligen :D

Nu blir det lite ios-plugg, sen ska vi baka lussebullar här hemma, men först och främst ska jag faktiskt ta mig en dusch!

Puss puss puss!






Det är nästan 2 år sen dom här bilderna togs, just innan vi blev tillsammans :)
Älskling, du är det bästa jag har :) Du betyder allt.

I have a feeling..julfeeling!!

Jul jul strålande jul.. ja jag har faktiskt börjat få lite julkänsla :) Känns bra att man för en gångs skull får det! Dock har jag inte köpt EN ENDA julklapp än..dags att börja kanske? :) får ta det till helgen, i veckan har jag inte tid, mycket skola och mycket plugg!

Har iallafall varit på storheden nu i några timmar med malin och anna, dock inhandlade jag bara shampo och balsam :P Eller ja, lite mat slank ner också! Aldrig fel ;) Nu ska jag ta en dusch, sen kl 17 ska jag vara i stan och möta upp emma..vi ska käka middag någonstans, sen hem hit och kika tv eller nåt :D Känns som att det var 100 år sen jag träffade kvinnan! Hon har ju varit bortrest hela helgen också! =(

Nä nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna bli klar till kl 5!

Puss!

andra advent

goddagens! andra advent idag, nice :) julen närmar sig med stormsteg! Me like :)

har varit en sväng till farfar med pappa, nu sitter jag och surfar och kikar efter nån snygg klänning att ha på nyår :) ska lägga mig och läsa veckorevyn nu också! sen blir det middag och ikväll blir det mys med hjärtat :)


trött, tröttare, tröttast!

jag är sååå trött! måste nog krypa ner i sängen en stund, innan jag ska promenera till mammas jobb och hämta bilen, och sedan hämta maria och ozzy i stan. vi ska kika nån film och så, kan tänkas att det blir lite karra till de också ;)

nä undra om man ska bege sig mot sängen nu? :)


En kul kväll :)

Igår blev det party! Var faktiskt riktigt roligt måste jag säga :) Efter det blev det även utgång på cleo, men jag och alex for hem rätt tidigt eftersom han jobbar i helgen :) Men kul hade vi då! :D

Idag har jag hunnit med att tvätta tre maskiner, varit på stan och fikat och även städat litegrann.. duktigt av mig ;) Ska fortsätta läsa min bok nu, Flyga Drake, och sen börja med middagen :) Ikväll blir det lugna puckar, en film eller nåt :)

Puss!

Jag är redan less på detta

Jag är så sjukt less på att vara hemma, redan! Och jag har bara varit hemma 1 hel dag.. knappt det :P Alltså jag är inte less på mamma och pappa, utan på att jag blir så uttråkad när jag är sjuk! Men men, i morgon blir det skola iaf, hur jag än mår! För på kvällen blir det nämligen party, vi ska fira anna som fyller 18 :) Det kommer nog bli grymt kul! Jag och malin hittade riktigt najsiga presenter åt henne igår också :) Hoppas hon blir nöjd!

Nu ska jag koka mig en kopp te och kika lite tv : ) Sen till alex! Puss.


Sikko =(

Hej, idag är jag sikko! Sjuk alltså :P Har haft ont i huvudet och magen ända sen igår, hoppas bara att jag mår bättre i morgon! Men jag har då sovit några timmar nu, så det känns redan lite bättre :) Håller på att avverka lite skoluppgifter nu som ska skickas in, ska till syrran och ozzy och käka middag senare! Sen blir det nog mer plugg ikväll!

Puss. Jag älskar dig mest i världen alex!

Pokerface

Godkväll! Redan onsdag, herregud, dagarna bara springer iväg :) Men skönt är det, snart jul och det innebär ledighet :D

Har just tagit en dusch, ska ta på mig lite myskläder nu, fixa en kopp te och sedan ska jag försöka ta tag i lite skolarbete... har skjutit upp på det nu ungefäär, 2 veckor?! Ja jag vet, skandal. Men jag har haft så mycket annat att göra :( Nu får det bli ett sista ryck innan jullovet! Sen har ju halva 3an gått och då är det snart studenten :D Haha, sjukt att jag redan är stressad över studenklänning och balklänning! Tror iaf att balklänningen ska vara lila :)


Nä nu plugg som sagt, sen beger jag mig till allee :)

Längtan

Hejhopp! Dagen har flytit på bra i vanlig ordning, slutade 16.00 och då var det bara hem och slänga ihop lite middag :) Håller på att städa nu, ska även julpynta litegrann för att försöka få lite julstämning i kroppen :) Fast vi får väl se hur det går med den saken, med tanke på att jag inte är hemma speciellt ofta :P Har varit hos alex nu 5 dagar i sträck, bara hem någon snabbsväng då & då :) Men så blir det ibland! Förresten så var min morbror här nyss med en motionscykel som vi har fått av honom, haha.. snällt :D Ska prova den ikväll framför desperate hade jag tänkt! Så nu är det bäst jag fortsätter städa och pynta :)




Började plötsligt längta tillbaka så mycket till då vi var i Turkiet i augusti..
bara därför bjuder jag på denna bild, på mig i hotellpoolen :)

Grattis älskling!!! :D

Idag fyller min älskling år :D Grattis hjärtat! Ska snart gå från skolan och möta han utanför hans jobb, sen ska vi hem och äta hos honom osv, och självklart ska han få sina presenter :) tihi. Har varit och fikat med emma tidigare på waynes.. chailatte, mums!

Ska fortsätta med livskunskapsarbetet nu.. puss!

RSS 2.0