Så skön dag!

RIKTIGT härlig dag idag! Man blir ju verkligen på superbra humör! 

Hade iallafall en trevlig stund på stan med sofia :) Köpte en klänning, en väska, strumpbyxor, och lite annat smått.. sen åt vi på Sub också, blev en grillad ciabatta för min del =)

Nu ska jag sätta mig ute i solen en liten stund innan jag ska börja fixa till mig för kvällen! Blir som sagt middag hos anja med emma, fia, anja & josse, sen eventuellt utgång :) Ska hursomhelst vara med alex senare under kvällen så ska höra med honom hur det blir =)

Ut i solen och NJUT nu! PUSS

Shopping och fika

God morgon! Vilket härligt väder det är idag, riktigt varmt och skönt :)
Ska strax in till stan och möta upp Sofia för lite shopping och fika :) Trevligt! =) Ska se om jag hittar något att ha på mig ikväll :) Sen ska jag hem och vila upp mig inför kvällen, och vid 6-tiden ska jag till Anja där det bjuds på god middag och trevligt sällskap samt massa gott att dricka! Sen blir det utgång antingen på cleo eller grace :)

Nu ska jag snöra på mig mina nya skor som jag ska ha idag!

PUSS


image26

Sofia & jag på Skiathos sommaren 2006 :)

Tvkväll

Sitter hos älsklingen nu i hans säng, han for just iväg för att spela badminton så jag får underhålla mig själv en stund! :) Men har en massa tv-program att kika på så det är nog rätt lugnt! ;)

Jo juste idag på stan köpte jag två par skor, ett par svarta tygskor från scorett och ett par svarta puma dojjor :P Bra att ha! Köpte även två st linnen från hm, också alltid bra att ha :P

Ska se ugly betty snart, de börjar väl 20.00 va?:P Sen DH wohoo :D najs!

CIAAO

Shopping med mamma

Sådär då var denna dagen över, skönt :) Hade bara nationella sen slutade vi!
Har just ätit lite lunch och ska byta kläder sen ska jag in till stan och möta upp mamma, vi ska shoppa lite :) Skor och sånt dära! =) Aldrig fel ;P

CIAO

Vart är mina 14 plusgrader?

God morgon! Hm, igår visade de på tv att det skulle bli 14+ här idag? Men det är typ 5+ nu? ;S Jaja! Hoppas det blir 15+ i morgon som dom lovat iallafall ;)

Ska strax iväg till skolan för att göra nationella i engelska b, sen jobba lite med samhällsuppsatsen:) Efter det ska jag springa en snabbis på stan och kika lite! :P

Ha en bra dag! PUSS

Du gör mig lycklig.

Baby you still know how to lose my mind,
and after everything that we've been through it still feels right,
and now I know that I can't
picture living my life without you,


Godkväll! Har just städat rummet och druckit en kopp te :) Ska lägga mig i min renbäddade säng och gå igenom allt preparation material vi har fått inför Engelska B nationella i morgon :P Känns tungt, men men.. skönt att kunna pricka av en sak från "att göra innan sommaren" listan iallafall!

Saknar alex otroligt mycket.. okej, jag har ju träffat honom idag och pratat i telefon med honom säkert 10 ggr. Men, det känns precis som när vi blev tillsammans för 1 år och 18 dagar sen - Jag är helt galet kär :) Saknar honom varje minut jag inte har honom vid min sida! Min kärlek, min bästa vän.. mitt allt :) Du är bäst älskling! ;)

Nu ska jag som sagt krypa ner i sängen och förbereda mig inför morgondagens bravader.. :)


Förövrigt längtar jag obeskrivligt mycket tills den 15 maj, ska bli så kul att få åka dit igen!! :D Jag trivs verkligen som fisken i vattnet där. Underbart är det :) jajjemän!

CIAO

Valborg närmar sig..

Med stormsteg! Men nog är jag taggad alltid, minsann :) Kommer nog bli grymt bra! Blir middag osv hos Anja med en massa tjejer.. sen utgång antingen på cleo eller grace :) Har bara ett litet problem kvar.. vad jag ska ha på mig! Tänkte gå och kika i morgon på stan om jag hittar nåt vettigt.. tycker man aldrig hittar nåt i denna lilla håla ;P Nåväl det löser sig =)

Har just käkat middag.. blev lasagne idag :) Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, sen sätta igång och söka lite fakta till samhällsrapporten, efter det städa rummet, och sen får vi se :) Eventuellt att jag tar en promenad däremellan också!

Pusshej

Mycket att göra innan sommaren är här

God morgon! Vaknade för en liten stund sen, rätt tidigt men har ju trots allt sovit ca 11 timmar ;) Okej, var vaken ungefär 1 timme där när alex kom hem vid 04.30 i morse :P Men han ligger då fortfarande och sover som en liten gris! ;) Idag ska vi bara mysa på.. blev sjukt sugen på kinamat, får se vad han säger om det.. och vad pappa säger om det :P

Ja i morgon är det skola igen, och jag har verkligen tusen saker som ska göras innan sommaren är här..

- Samhällshemprov
- Samhällsrapport
- Engelska nationella(vet ej hur många de är?!)
- Engelska bokrecension
- Geografi inlämning
- Historia inlämning
- Fixa en dag för 1:orna.

Hm nåt mer måste det vara?? :P Jo sen har jag ju allt de här med körkortet oxå att göra klart. Halkbanan 7 maj, sen teoriprovet nån gång efteråt, sen uppkörningen. Ja det är mycket att göra. Bäst att sätta igång då!

Helt knäckt.

Är helt sjukt trött, skulle lätt kunna somna nu och sova länge och väl i morgon :) Men ska vara vaken några timmar till iallafall haha, ska också ut och övningsköra med mamma då hon kommer från jobbet där kring 22-tiden :)

I morgon ska jag och älsklingen bara mysa hela dagen lång :) Känns som att det var längesen.. så det behövs!:)

Puss puss

Lugn hemmakväll

Ser ut att bli en lugn hemmakväll för min del denna soliga lördagskväll! :P Skönt :) Måste ladda batterierna inför valborg! Eller snarare, levern måste få vila! Hahaha. Nåja det ska bli skönt!

Kom hem från Alex för en liten stund sen. For dit efter att jag varit och handlat, och lagade mat där så slapp jag vara ensam här hemma :P Han fixade i ordning sig också, för han ska iväg på rock fest ikväll.. alltså klädde han ut sig till en rockare ;) Inte överdrivet mycket men litegrann.. hihi :) Söt var han då! ;)

Middag för en

Ska snart knalla iväg till kvantum och handla litegrann.. jag får äta middag själv idag, för mamma jobbar, pappa skulle ut och käka med några kompisar, och alex skulle äta med sina kompisar nånstans :P Ändå skönt.. då kan jag äta exakt vad jag vill ;) Så bara därför blir de potatisgratäng och fläskfilé ;P

Nu ska jag gåå! Pusshej

Bilder från fredagskvällen

               

image24

Blev inte att jag tog så många bilder men..
 bild 1(från höger): romantisk middag för två? ;)
bild 2: en icke kamerakåt jessica!
bild 3: fia :) 
bild 4: emma. jessica & fia :P
O sen vimmelbilden på mig och emma från cleo..sjukt konstigt ljus osv, har ju inte alls så där mörkt hår.. ser ju fasiken svart ut :P plus att jag ser ut som en liten knubbis på bilden oxå! ;) Nåväl! Njut ;)

Bakislördag!

Goddagens! Skönt med lördag, dock har morgonen inte varit den bästa men det är smällar man får ta! :P

Hade otroligt trevligt igår iallafall till en början :) Vi var hos min syrra tills någongång vid 21, då knallade vi några gator bort till en fest där bla. emma och linda var. Kul! :) Sen vid 23 eller något tog vi alla som var där taxi till cleo. Var riktigt trevligt där, dock tog dom in lite vääl mycket dricka så det är inte konstigt att man mår lite halvkasst idag! ;) Nåja.. blev lite tjorv där mot slutet så det slutade med att jag gick till syrrans lägenhet och sov där.

I morse vaknade jag vid 9 eller något, så fanns det typ ingen mat i lägenheten så jag fick svälta tills alex kom och hämtade mig :) Vi for och köpte en hamburgare och sen for vi till storheden och kikade lite :)

Ikväll blir det då lugna puckar för min del! :P Älsklingen ska ut och festa, men jag stannar hellre hemma med en godispåse och en bra film idag faktiskt! :P Nää nu ska jag ta mig en dusch och sen ladda in bilderna från igår på datorn.. Råkade se att jag och emma hade hamnat på en vimmelbild också, haha ;)

RSS 2.0