Bakisdag

Blev faktiskt en riktigt kul kväll igår! Mycket folk och det var trevligt :) Trots några missöden som ett hål i taket och sönderslagna glas, men det är väl sånt man får räkna med.. inte taket kanske men, haha :) Kring 2-tiden i natt for vi till nisse och var där tills nåt kring 5, då blev det taxi hem.

Vi har nyss varit och käkat hemma hos mig, tacos blev det :) och nu har vi laddat upp med dipp, chips och grönsaker! Vi ska mysa på och se wallander kl 21, kan tänka mig att vi somnar rätt tidigt med tanke på att vi varit rätt slitna idag :P

Förresten i morgon så fyller alex år :D 21 år blir han! Min underbara :)

.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen kolla hur det går för alex som är ute och skottar snö! ;P

Puss!


Födelsedagsparty!

Igår blev de häng med emma :) först sprang vi på stan tills alla affärer stängde, efter det en romantisk middag på sub och sen for vi hem till alex och såg All the boys love Mandy Lane och Mamma Mia.. jag kan ju säga att jag somnade till sista filmen :) Haha, ovanligt :P Sen skjutsade jag hem Emma!

Har sprungit på stan nu en stund, inhandlade en present åt alex, en klänning, puder och vin :) För ikväll blir det party hos alex, eftersom han fyller år på måndag :) Så det kommer nog bli grymt kul :D Ska packa ner lite saker nu sen ta bussen till honom och duscha o fixa mig!

Puss!

sooner or later it's over

Hejhopp, blev att inhandla en jacka på stan, eller, ska hämta ut den i morgon men den är betald osv :) Får se om jag behåller den eller hittar nån annan :P We'll see.




And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive.


it's dark outside

goddagens, det är kolsvart ute och klockan är bara 14.48..whats wrong?:O sitter iaf hos älsklingen i uterummet och dricker en kopp te, ska ta och göra en läxa snart. är ensam hära för att hans päron är bortresta och han jobbar. eller ja, helt ensam är jag ju inte! för lilleman är ju här :D kring 5 kommer alex hem då skulle han och kocken tydligen laga mat som jag kaanske fick smaka av, hm ;) ikväll har stan öppet till 21 så då ska jag och mammsen dit och kika! eventuellt inhandla en jacka oxå :)

puss!

Today is a great day!

Hejhopp! Känner mig betydligt piggare idag måste jag säga, peppar peppar :) Har ätit middag för en stund sen och nu har jag just druckit en kopp te! Ska ta och plugga lite och sedan blir det tydligen film och mys :D

I morgon är det en riktigt skön skoldag, har bara svenska kl 12 och sen slutar jag för dagen :D Wiho! Har äntligen hittat mig en vinterjacka som jag ska köpa också tror jag! Frågan är bara, grå eller svart? Svart känns tråkigt men samtidigt så vill jag ju ha nån lite tråkigare än min röda, haha :P Hmm.. inte för att grå är som en röd precis meeen, hah.. får se :) Måste snacka med mamsen och alex också och höra vad dom tycker :D


Toodles!! :D

Jag kan inte bli sjuk nu

Jag känner mig hängig. Riktigt hängig faktiskt. Huvudet dunkar och jag har en konstig känsla i magen. Håller jag på att bli sjuk? Nej, snälla låt det inte bli så!
Tänkte trycka i mig några frukter nu så jag får i mig massa c-vitamin.. även om det strider lite mot mina principer just nu så har jag väl inget annat val, som anja sa så är det väl bättre än att man blir sjuk och ligger hemma och trycker i sig massa glass? ;)

Nu ska jag gå till kylen och rota fram ett tiotal apelsiner! Haha :) Sen blir det sängen..natti!


Chickens!

Inte många som har vågat erkänna ännu märker jag, bara Jessica hittills! Jaja, ett bevis på att hon är den enda som inte är en fegis alltså :D

Snart börjar desperate, måste säga att det är ju nästan veckans höjdpunkt förutom på fredagar när nk:n slutat och det är helg.. galet att man kan längta så mycket efter ett tv program :P Tänkte bädda rent i sängen, ta en dusch, fixa en kopp te och sen mysa ner mig mellan lakanen och kika tv resten av kvällen :) Låter MYS tycker jag! Synd bara att jag får göra det ensam =( 

Ska kika på internet nu efter lite inspiration till helgens partyklädsel! ;)

Puss!

Btw, så saknar jag Emma!! Tur att hon snart kommer heeem :D

Inte för att det lär funka meen..

Inte för att sånt här brukar funka, folk är för fega för att säga vem de är :P Men kanske är värt ett försök? :D



Släng in ett nummer i en kommentar varför just du läser min blogg!
1. Jag hittade den via länkar och tyckte den va helt ok.
2. Du är min största idol och jag kan inte leva utan din blogg. Det är min religion.
3. Jag stör mig så jäkla mycket på dig att jag inte kan sluta.
4. Detta är mitt första besök!
5. Jag känner dig.
6. Jag är en bekant till en bekant och var nyfiken.
7. Jag träffade dig en gång och kom ihåg din bloggadress.
8. Jag har följt din blogg hur länge som helst.
9. Jag vet inte. Jag har väl inget bättre för mig, helt enkelt.
10. Vi bor på samma ställe och jag var nyfiken

Så kom igen nu :D

Håller jag på att bli sjuk?

Jag har huvudvärk. Och inte så lite heller. Helt galet mycket! Har haft det ända sen igårkväll, känns som att jag håller på att bli sjuk eller något.. får hålla tummarna att det inte är så. Sen har alex typ fått magkatarr också.. tror vi iallafall. Alla symptom för magkatarr stämmer iallafall in på honom, som t.ex. för mycket alkohol, stress, oregelbundna måltider osv osv. Jaja.. får hålla tummarna där också att det inte är magkatarr!

Hade sovmorgon idag till 13.15, och jag har nog haft den mysigaste morgonen på länge idag :) Vaknade kring 9 av att alex kom hem från en arbetsintervju, och efter det låg vi i sängen heeela morgonen tills jag hoppade i duschen och fixade mig och sen skjutsade han mig till skolan. Åh, det var så himla mysigt att bara ligga och kramas :)

Nu ska jag faktiskt gå ner och tvätta mitt löshår, köpte ju det i somras men jag har använt det kanske 2.. en av gångerna var när vi var ut i boden (om jag inte minns fel), och det stinker rök! Plus att det är som så tovigt också.. ska tvätta det och sätta mycket balsam så kanske det blir bättre :) Så kaanske man kan använda det någon till gång innan jag slänger det :P

Förövrigt så längtar jag faktiskt riktigt mycket tills på lördag, då ska vi nämligen fira alex som fyller 21 på måndag :D Jag tror det kommer bli en toppenkväll!:)

Puss!

En bakfull pojkvän

Älsklingen sover fortfarande.. herregud, han är inte pigg idag alltså! :) Ska snart fara och handla mat med syrran och ozzy, jag ska äta kyckling och de andra ska äta pizza :P Jag har ätit nog onyttigt i helgen så jag skippar pizzan! :)
Var ju tänkt att vi skulle på bio ikväll, men vi får väl se hur alex mår och så :) hah.. ja gud ja :)

En fartfylld lördagnatt!

Blev att se Saw 5 igår, och det var kanske den sämsta skräckis jag någonsin sett :) Så jäkla mycket sämre än alla de andra.. usch :P For och hämtade mamma och pappa sen ute på arcus. Sen somnade jag rätt fort..
Dock vaknade jag av att ett flertal snöbollar blev kastade på rutan, jaha så jag kikade ut och då var det gard, tomas och birge som visst hade plockat upp alex som hade legat däckad på vägen hem mot mig :P Ja, tur var det ju att dom kom annars kanske han hade frysit ihjäl eller något! Nåväl.. han kom iallafall in och upp till sängen, så det var bara för mig att hämta en hink och stå och hålla den så han fick spy ur sig all sprit.. och jag kan säga en sak, det luktade inte spya, BARA sprit! Helt sjukt ju :P Nåja.. nu ligger han i sängen och sover iallafall :) Och jag tänkte göra några uppgifter som egentligen skulle skickas in förra veckan.. shame on me! Men jag hade verkligen inte tid då.. såå, bättre sent än aldrig..right? :D

Ikväll blir det nog bio igen, jag är sugen på att se Twilight, men vi ska visst med anna och crille, och dom var mer sugna på bond.. hm vi får se hur det blir :)

Här kommer lite pics från i fredags!



 



       


lördag

Igår blev det lite vinpimplande hos anja, de var jag, anja, emma, fia & josse :) Kring 12-tiden knallade vi till anatolia, och lite senare kom även alex och massa andra dit.. var helt ok där ändå =) Sen gick vi en snabbsväng ner på cleo, efter det blev det såklart lite nattmat och sen taxi hem! Vi vaknade kring 10 i morse, käkade frukost och sen somnade vi om kring 12 och vaknade 16.30.. haha :) Snacka om att sova bort hela dagen va! :P

Kom alldeles nyss hem, har tagit mig en dusch och ska fixa mig lite nu sen dra till stan och gå på bio med maria och ozzy :) Bilder från gårdagen kommer nog upp senare ikväll!

Puss.

HELG!

ÄNTLIGEN helg!! Det är såååå grymt efterlängtat! :) Har varit på stan efter skolan, köpte ett par leggings och örhängen som jag tänkte ha ikväll kanske ;) Ska lägga mig och kika lite tv nu, sen på en stund hoppa in i duschen. Blir middag hos maria & ozzy kring 6-tiden och kring 8 knallar jag vidare till anja där det blir vin och sen ska vi väl ut nånstans också :) Det kommer bli en bra kväll känner jag på mig :D Vi hörs. puss..

No time for this :)

Idag finns det ingen tid över för att blogga, jag har fullt upp med att plugga rättskunskap! :P

Måste bara säga att jag har hållt mig bra från godsaker hela denna vecka! Nyss fikade vi där nere, alla åt kakor utom jag, jag fick sitta där med min tekopp och äta några russin istället :) Men men, det lönar sig!

Vi hörs i morgon igen, då är jag förmodligen lättad över att provet är bortgjort (hur det än kommer gå), och förväntansfull inför vad fredagkvällen/natten har att bjuda på! ;)

Jag saknar dig alex!! :(

Pussinuss.

Bowling

Nu har vi varit och bowlat, det var kul för det var faktiskt riktigt länge sen jag gjorde det :) Har just druckit en kopp grönt te, ska snart lägga mig i sängen och läsa lite i rättskunskapsboken :)

I morgon börjar jag inte skolan förrän 11.55, men oturligt nog så har jag tandläkartid 07.50. Inte allt för kul men men :) Ska iallafall och kika på en jacka med mamma efter det :) Vill ha en jacka nuuu!!

Mjaa.. förutom det så måste jag säga att jag älskar alex mer än allt :) Intresseklubben antecknar va? ;) Haha, men då vet ni!

PUSS!



New shoes!

Jag har köpt nya skooor wiiehoo :) Köpte stövlarna för 300, men sa att jag köpte dom när dom kostade 600 :) då fick jag välja ett par nya för 600 kr och då hittade jag ett par sjukt snygga för 500 och fick en hundring tillbaka.. jag vet, en liten fuling men vad fasen! ;)

Längtar tills fredag då blir det party hos anja! kommer nog bli grymt kul :) var så längesen också! Mm nu ska jag försöka kika på rättskunskapen litegranna.. snart bowling också. puss.

Fullspäckad dag!

God morgon sockertoppar ;) Jag steg upp 07.40 för att hinna käka frukost och fixa mig lite snabbt innan jag skulle börja gå till skolan kl 08.30, för jag och min projektkompanjon skulle ha ett litet möte nu kl 09.00. Men nä, just när jag hade tagit på mig ytterkläderna så fick jag såklart ett sms om att hon var sjuk.. suuuck.. Hade ju kunnat sova en timma till nästan! Aja, nu är jag iallafall redo för några lektioner och sedan en sväng på stan för att lämna tillbaka mina kära stövlar som spruckit i sömnen, sen plockar pappa upp mig så hämtar vi maria & ozzy :) Efter det blir det hem, laga middag, plugga rättskunskap och sedan kring 20-tiden blir det bowling med alex, tomas & cissi.. efter det bara mys! :)




Min söta syrra :D 

 


Och ozzy :D


               

your snow doesn't warm you in december

Kan ju säga att inte fasiken blev det nått pluggande ikväll inte.. fy skäms på mig! :P Jaja.. sånt är livet! :D

Har just sett dh och nu funderar jag starkt på att lägga mig och sova, får sova ensam i natt, för alex är ledig i morgon och då ville han sova hemma :( Och jag orkar inte vänta tills han ska hem så jag sover hemma :P

I morgon blir det skola från 9 till 15, därefter stan en sväng och lämna igen ett par skor och sedan ska jag och pappa fara till kallax och hämta ozzy (och syrran) som nu flyttar hit :D

Nee, nu ska jag tamejtusan sova!:) Nattinatt!

Avis!

Hejhopp! Har just smällt i mig lite skinkstek och kokt broccoli till det, inte så tokigt faktiskt :) Ska snart ut på en promme med pappsen! =) Sen blir de att fara och handla och sen plugga lite :/

Förresten så måste jag säga att jag är GRYMT avis på emma och krille som åker till Kap Verde på torsdag..FUUUUSK! Hoppas ni får det uuuuunderbart!

Nu blir de promme! Puss

En liten fråga bara

Vad är det för nå sjukt snygga skor denna bruden har? :) Vart får jag tag på doooom? Hittade bilden på hm:s hemsida.. hjälp mig :D



Heeelt slut

Sitter här och unnar mig en morot och en kopp grönt te, smakar riktigt bra faktiskt! :) Känner mig riktigt trött, kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte sov speciellt många timmar i natt. Funderar starkt på att lägga mig i sängen och bara slockna framför tvn resten av kvällen. Egentligen borde jag börja plugga rättskunskap, men det får fasen bli i morgon istället.. jag är slut!

Ne fasiken nu ska jag lägga mig i sängen.. :)

dag 1

Idag började det.. min och pappas överenskommelse :) Har gått bra än så länge iallafall, och nog fan ska jag lyckas!

Har just klämt i mig en omelett, men har ingen riktig matlust så jag åt knappt hälften.. tänkte ta en kopp te nu, ska tillbaka till skolan kring 14-tiden för att ha studentmösse provning :D det får mig bara att längta ännu mer! men lite läskigt känns det ändå :) var på skolan i morse för att göra ett analysprov i Nk:n, fick en poäng från alla rätt så det var väl inte fy skam :)

Juste igår blev de häng med emma :) vi såg sanningens ögonblick, sen kring 11 for vi på statoil och inhandlade lite förnödenheter åt oss och grabbarna som spelade poker! Sen slocknade jag på soffan och blev väckt halv 2 av alex som sa att vi skulle hem och sova :P Kan ju säga att det var TUNGT att gå upp i morse efter sisådär 6 timmars sömn.. hojja!

Puss.

Godkväll på er

Godkväll! Har just druckit en kopp grönt te, väntar nu på att mamma ska komma hem med bilen så jag kan förflytta mig till stan till Emma :) Vi ska gå på en promme och sen se sanningens ögonblick! Får se om jag far hem och sover sen eller om jag sover ensam. fick iallafall sovsällskap i natt, visste väl att alex inte kunde motstå mig :D hihi! Ska ringa han nuuu förresten :)

Tomorrow it is :)

En ny bil igen!

Jises, klockan är bara 12 och jag har redan varit vaken 3,5 timme och då har jag hunnit vara ute på promenad i 1,5 tim också.. plus gjort en omelett till lunch :) Jag vaknade då alex for till jobbet och tänkte att det var ingen idé att sova mera :P Skönt att vara uppe i tid för en gångs skull faktiskt, kanske man får nåt gjort idag :P

Ja igår var alex och köpte en ny bil också.. han byter bil som underkläder, typ! En bmw 523 (tror jag!:P)..såhär ser den ut:



Nåt sånt där ser den ut tror jag :P Fast mörkgrön :) Jättefin!=)


Nu ska jag faktiskt ta och plugga lite nk inför provet i morgon, sen även lite rättskunskap :P

En uppfräschning

Sådärja. nyss hemkommen från syrran. Vi käkade varsin Ben&Jerrys (dom små!), och sen färgade hon mitt hår :) Skönt.. samma färg som tidigare men känns betydligt fräschare :) Sitter och funderar på om jag ska hålla mig vaken tills alex kommer från skellefteå, han är och kikar på en bmw, eller om jag ska gå och sova snart, fast då får jag sova ensam :(
Hm..lägger mig nog i sängen så ser vi om jag somnar eller ej :P

Puss.

Redan lördag

Det är fasiken redan lördagkväll.. känns som att dagarna bara springer iväg! Men tur är väl de, med detta pissväder.
Idag har jag inte gjort många knop om man säger så, har bara varit och handlat med mamma :) Men nu håller jag faktiskt på att plocka ihop i rummet.. tänkte ta en storstädning, om inte något annat dyker upp. Ska eventuellt vara med malin :) Jag och emma hade planerat att göra nåt, men OF COURSE så ska hon toffla!! ;) Jaja.. det är hon väl värd!...kanske.... :P

Näe, om man skulle ta tag i röran i garderoben kanske.


I know how it hurts

Hejhopp. Blev en kväll med älsklingen igår.. god mat och lite senare blev det film och godis med emma och kero :) Jag måste ju få passa på att äta sånt nu, innan måndag då det nya livet börjar. Och med nya livet menar jag inte bara äta nyttigt och motionera mer. Nej, det är så mycket mer men inget jag tänker dela med mig av här :) Men allt kommer bli bättre, på alla sätt och vis.. hoppas jag!

Har just tagit en grymt skön dusch.. hade tänkt vara duktig och rensa lite i garderoben och lådorna, sen även städa detta datarum som tydligen ska övergå till gästrum/datarum.

Ikväll har jag inte en blekaste vad som händer och sker.. får se helt enkelt :) Skulle då tippa på lugna puckar!

Ciao.

Torsdag

Torsdag wihooo! Skolan idag var MYCKET givande.. kom dit, fick veta att vi inte fick plats på föreläsningen, gick på stan, for hem :P Nödvändigt :)

Ska till storheden med syrran på typ 1 timme.. ska lägga mig och kika lite tv tills dess :) Ikväll ska jag vara med hjärtat och mysa! :)

Hejs.

Jag har blivit förkyld

Det svider i ögonen, kliar i näsan och jag håller på att somna! Ja, jag har blivit förkyld. Får hoppas det inte blir värre bara! Ska gå ner och ta en kopp te nu, och invänta att alex hämtar mig :)

Behöver lite hjälp.. är sugen på denna jacka(som jag skrivit tidigare), men vad tycker ni? Ska jag slå till? ;)



Den gråa alltså! :P

It's a lovely day

Hejhopp. Idag är det onsdag vilket innebär: SNART HELG! jippi! Inte för att jag har något speciellt att se framemot, alex jobbar och jag är verkligen inte partysugen! Nää, ser framemot en helg i lugnets tecken :D

Har just ätit middag, plättar var det :P Man tror alltid att det ska bli sååå gott med plättar, men när man väl äter är det typ inte ens gott :P Blir ju bara en enda stor deg i magen!

Ne, ska ut o gå nu tror jag! puss.

Godkväll!

Godkväll! sitter hos syrran nu och håller på att knåpa ihop lite skolarbete som ska in i morgon..snart klar :) ska vara här tills alex hämtar mig lite senare :) Mamma o pappa var nyss här o fikade också .. myspys :)

Hängde med emma igårkväll.. men ingen av oss var speciellt sociala med tanke på att vi somnade kring 9 och vaknade ca 2 timmar senare, ha ha ha :P Roliga vi är ;)

Nu ska jag fortsätta med detta! Skola i morgon :) Pusshej!!

Womanizer

Godkväll! Måndag igen..seg och tråkig dag! Slutade 17.00.. fick iallafall hämtning av pappa så det var ju skönt. Har hunnit springa på stan och köpa en present åt alex också.. har några till kvar att köpa :) Är ju ändå några veckor tills han fyller år så :) Har just tagit mig en dusch och sitter nu och väntar på att emma ska komma hit.. vi ska väl se tv eller nåt :D Har iallafall sovmorgon till 12 i morgon.. SKÖNT!

Pusshejs!




Min snygging och den uppstoppade björnen på midsommar! :D

No pain inside

Var kanske världen mysigaste dag igår.. vi låg i sängen ungefär hela dagen, med undantag för att äta lite middag :) sen förflyttade vi oss hemifrån mig till alex, såg en film och sen somnade vi.. så jävla skönt!:)
Idag vaknade vi kring 11 tiden, tog en dusch, åt god frukost och sen tog jag bussen till stan till syrran.. var där ett tag sen promenerade vi hem. Vi har lagat middag, och nyss har vi gjort äppelpaj också :)

Ska ta bussen på 40 min till alex igen.. vi ska baka cupcakes och mysa på :)

Puss!

En händelserik fredag, minst sagt!

Hejhopp! Idag är det lördag och jag har varit uppe med tuppen (nästan iaf), vaknade kring halv 10, och var inte nå bakis alls :) Var nämligen ut igår med emma & anna, men jag drack inte så värst mycket och skönt var det :) Vi drog från cleo kring 2-tiden, gick och käkade, sen tog jag taxi hem. Somnade som en stock nästan direkt! Alex är i storforsen med jobbet så jag fick sova själv, och jag måste säga att jag saknar honom enormt mycket, även fast han bara varit där sen igår! :P

Jag hade planer på att gå på stan idag, men nu såg jag just att det SPÖREGNAR ute så jag tappade lusten rätt fort :) Ska nog krypa ner i sängen istället och vänta på att älsklingen kommer hem senare i eftermiddag. Och ikväll blir det nog lugna puckar, tror jag. Var tänkt att vi kanske skulle dricka lite, men jag vet inte riktigt..känner nog mer för att mysa tror jag! Fast måste väl höra vad karl min har att säga, haha ;)

Ja förresten, igår hände det en inte så trevlig incident när jag körde hem från skolan. Jag kom körandes längs mjölkuddsvägen, så svängde vägen litegrann.. och rätt var det är så får jag sladd på bilen och 2 sek senare snurrar bilen runt och av vägen.. genom ett staket och in på en gård. Det låter rätt komiskt så här i efterhand, men snacka om att jag blev chockad.. hade ju även alex bil och jag var livrädd att den hade gått sönder! Men som tur var så hade den inte det (tror jag, är ingen bilexpert precis), det är bara lite vit färg från staketet på den. Men ja, jag ska väl vara glad att jag inte skadade mig och att det inte gick någon på trottoaren eller att jag fick möte.. då hade det kunnat gå illa! Plus att jag missade en björk med typ 1m såå, hade nog rätt tur iallafall :)

jaja.. nu ska jag gå ner och koka lite ägg till frukost :) pussar.


Bjussar på två bilder..den första är från cleo för några helger sen, den andra är från igår!




Are you lonesome tonight?

jahapp, får tydligen sova ensam i natt! :( men men, alex var nyss här iallafall och pussades lite med mig, så jag ska nog överleva tills i morgon :P Då ska vi gå på stan när jag slutat, sen äta middag och mysa hos honom hela kvällen! :)

Nu ska jag lägga mig och se nån film tror jag, fast jag lär väl somna. Men jag kommer ändå vakna minst 10 ggr i natt, sover alltid skitdåligt när jag sover ensam :(

Puss godnatt.

It's not always easy

Onsdag idag.. vilket innebär halvvägs till fredag, haha :) Skönt iallafall.

Har just tagit en dusch.. ska städa rummet snart (som jag sagt i flera dagar nu).. men alex ska nog sova här i natt och då måste jag göra det så han inte får en attack! Han är ju så allergisk mot min lilla kisse :P

I morgon är det sovmorgon till12..sen efter skolan ska jag mysa med hjärtat hela kvällen..jag längtar. På fredag far han till storforsen med jobbet :( fast han kommer hem på lördag som tur är, och då ska vi nog partaja tillsammans! Det var 100 år sen känns de som :P

Juste..har hittat en jacka jag ska köpa tror jag, alex har en likadan fast orange o svart.. men jag vill ha denna:



Vad tycks?:) Ser den inte härlig ut? Har provat alex syrras och den är riktigt skön! Är inte så många som har sån heller så det känns lite roligare, än typ en fjällräven som exakt alla har :P Men vi får se.. ska prata med mamsen om hon vill sponsra mig lite ;)

Tisdagkväll

Godkväll.. sitter hos syrran och kikar på ugly betty, vi har ätit lite grönsaker och dipp åså :) Väntar på att dh ska börja.. lite senare ska jag till alex..då han hämtar mig villsäga :P I går kom han fasiken inte förrän kl 1! fast jag hade sovit i 2 timmar då med kläderna på så det var inte så farligt ändå :)

försöker klura ut nåt bra att ge åt alex i present och julklapp.. för det är inte så länge tills han fyller år, vilket är den 1 december :P sen är de ju jul också.. hm ja :)

förresten idag fick ozzy sitt uppehållstillstånd..grattis!:D:D så snart kommer han hit också =) så grattis syrran o ozzy!


nu ska jag fortsätta kika på ugly.. ciao.

Oh the truth hurts, and lies worse

I morgon ska till LTU med skolan, ska kika omkring och käka lunch typ.. kan bli intressant, för i nuläget vet jag verkligen inte vad jag vill utbilda mig till efter gymnasiet :) Nåja.. har just druckit en kopp te, ska plocka ihop lite kläder och invänta att alex hämtar mig lite senare. Kanske är lika att jag lägger mig och ser en film, för han har en tendens att vara rätt seg!

Jaja.. vi höres!

Förresten längtar jag till fredag, right emmaahhhh? ;)





Grymt skön låt :)



Lagomt lång sovmorgon

Då var skolan igång igen då.. är inte peppad alls, vilket kanske märks med tanke på att jag tog sovmorgon till 14.10 i morse :P Haha..eller jag vaknade ju tidigare men orkade inte pallra mig till skolan förrän då :P
Har just käkat lite middag.. funderar på att gå på en promenad eller nåt.. fast jag borde städa mitt rum istället kanske.

Nåja..hejjjjj.

Nothing can touch me

pissdag.











I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Helgen är förbi

Halloj, har blivit dåligt med uppdatering i helgen, men har haft lite fullt upp :) Eller egentligen inte men jag har inte orkat sitta vid datorn bara :P

I fredags var det ju iallafall fest, vi började hos malin, de var då jag, malin, michaela, danne och två av hans kompisar.. sen kom anna och sen strömmade det in folk under hela kvällen :P Emma kom också fast hon var nykter eftersom hon skulle jobba natt! :( Ja sen kring halv 12 eller nåt gick vi mot cleo osv.. men det var en sån jävulsk kö så vi orkade inte ens ställa oss i den, jag och micha gick på anatolia en sväng.. har aldrig varit där förut, lär nog inte gå dit igen heller med tanke på att det var typ..stendött! Vi beslutade oss för att gå till max, där blev vi kanske 1 timme eller nåt sen skulle vi dra oss hemåt.. jag ringde en taxi som skulle komma direkt men det tog fan 30 jävla minuter, så jag stod ute i kylan (var typ 5 minusgrader + att det blåste som fan) och vänta på taxijäveln. Tillslut kom den iallafall.. sjukt bara att det kostar 100kr att åka från stan till mig, vilket är kanske..1,5 km? Om ens de.. jaja, orkade inte vänta 1 timme på bussen så.

Igår så vaknade jag och alex kring elva eller nåt.. eller jag vaknade, han sov hela dagen. Kände mig rätt trött och sliten så vi stannade i sängen hela dagen tills jag var tvungen att hoppa i duschen, eftersom vi skulle iväg på 70-årsfest på kvällen! Så de var bara att duscha och försöka piggna till. Kring 18-tiden anlände vi till kalaset på hertsön, var en massa folk fast tror inte en enda var över 70..förutom han som fyllde år då. Var mer 40-50+ :P Vi stannade där tills typ halv 1 eller nåt..då for vi hem och jag somnade på en gång:) Idag har vi bara legat i sängen och myst och nu är jag hemma..ska hoppa in i duschen sen hämta syrran från inpuls..ikväll blir de film och bara chilla.. för i morgon är det skola igen =(

Nu blir det duschen, sen ska jag plocka ihop lite i rummet..ser ut som fan där inne :) Ciao!

RSS 2.0