På språng!

Ojoj vad jag har rännt idag :) eller jag o emma rättare sagt.. Vi for till stan där kring 13.30, gick och kikade.. shoppade lite hårprodukter, mascara, osv.. sånt där nödvändigt nivet :) sen så käkade vi lunch/middag på sub också.. mm yummie!!:) efter det gick vi på stan lite till, och lite till.. men tillslut blev vi less och gick ner på sun tan och solade litegrann.. sen knallade vi till willys och köpte jordgubbar, sen till telia och hämtade nyckeln till syrrans lägenhet, så hyrde vi en film också.. silent hill tror jag den hette. väldigt mysko film men men:) sen knallade vi till max.. åt ett gi mål, fick lite kladdkaka och glass for free ;) sen gick vi till bussen och nu är jag här hemma =) men snart kommer älsklingen och hämtar mig så ska vi fara till honom och sova =)

imorgon är det jobb 14-20.30.. skönt med inte speciellt många timmar :) blir nog stan en sväng innan jobbet för att inhandla ett par suuupersnygga skor jag upptäckte idag ;) eller..det står mellan två supersnygga..måste fundera ut vilka som var läckrast:)

Puss!

Älskar dig gubben :)

Ledig idag !

Ledig idaaag:D Ska snart på stan med emma, eller om en timme rättare sagt.. hon är alltid så satans seg :P men men.. nu har det slutat regna ute också, skönt skönt :)

puss

Äntligen är denna helg över..

Ååh äntligen är denna slitiga helg ÖVER :D ojoj så skönt.. är ledig i morgon, wieho :) sen jobbar jag bara 3 dagar denna vecka också..skönt SKÖNT :D

Ska ta mig en dusch nu, sen lägga mig och vila en stund och sen kommer älskling hit så ska vi grilla med la familia :) ikväll blir det myspys med hjärtat :)

puss!

älskar dig alex :)

jobb om 7 timmar..

Kom just hem.. har varit till boden några svängar och skjutsat folk med alex :) först var vi hos david på björx där de var lite folk å sen skjutsade vi nåra av dom till boden, sen då vi var halvvägs tillbak till luleå ringde dom och ville åka hem för att det var så trist :P då vare bara vända om :)

nåja, nu ska jag iallafall sooova. börjar jobba om 7 timmar så egentligen borde jag sova nu :P


älskar min alexander mest i världen :)


Puss!

världens finaste pojkvän :)

justja.. måste bara nämna att jag har VÄRLDENS finaste pojkvän :) i natt då han kom hit till mig, och jag låg och sov, så hade han med sig några små blommor som han hade tjuvat från en gård här på min gata :P hur söt är han inte? :)

äääääälskar dig!


hard work work all day long

hard work work.. äntligen hemma :D började 07.00 i morse.. vaknade 06.20 så jag fick rätt bråttom, fick skippa frukosten :P har just druckit en kopp kaffe ute på altanen i solen..skönt skönt :) tänkte hoppa in i duschen på nåt tag, för kl 18 ska jag och käka födelsedagsmiddag för att cissi fyller år :) sen ska jag vara med hjärtat och lilleman :P i morgon är det jobb 07.00 igen.. sen ledig måndag, ojoj va skönt :)

pusspuss!

riktigt trött..

jahapp då har man jobbat sen 13.00 alltså... kom just hem. känner mig heeelt död. ska ta en dusch, äta något, kika tv och sen sakta men säkert somna in :) ojj så skönt.. imorgon ska man upp före tuppen eftersom jag börjar 07.00, slutar 15.00.. då ska jag hem och fixa mig, sen till cissi för att äta middag osv,, hon fyller 19 :) och sen ska jag vara med hjärtat resten av kvällen.. mysa och vara hundvakt åt lillis :)

nee nu ska jag duscha.. oj så skönt..

puss på er.

sovdags!

Nu blir det sängen och sussa..snart kommer älskling hit också :)
imorgon blir det mysig lunch på waldorf och måste även hitta en present åt cissi.. :)


Pusspuss

torsdag

äntligen hemma från jobbet.. nu kan jag andas ut :) är grymt hungrig.. men kanske för att jag inte åt någon middag på jobbet, det var nämligen leverbiffar :O inte allt för lockande.. får ta och fixa nåt att stoppa i magen nu.

justja.. älsklingen har lämnat in min mobil på lagning nu också,eftersom den pajade igår.. hmhm :P tack älskling :D

imorgon är det jobb från 13 till 21.30.. JOBBIGT. innan det ska vi på stan och äta lunch och kika runt litegranna :) var skitlänge sen vi var på stan tillsammans :P så jaa.

längtar till lördag också.. det kommer bli så mys :) du&jag hjärtat=) o lilleman såklart;) höhö..

nu ska jag äta nåt och ta en dusch.. känner mig hemskt oren :P

PUSS.

älskar dig gubben :)

Regn och rusk

Hejhooopp.. var ingen hit att gå ut igår kanske, hmhm.. lite folk och dåligt väder :P Jag och alex for hem rätt tidigt..han mådde kanske inte bäst heller ;) menmen :P
Förfesten igår var iallafall grymt kul.. det var jag, emma, sandra, kattis och tashmina (tror jag hon hette:P), vi var på porsön i nån studentlägenhet, beställde pizza, drack lite vin, och sen hittade vi även en grön fin larv i mitt hår.. hmhm.. jag antar att den hoppade över då jag gick in i björken tidigare på kvällen.. haha uusch :) alla fick panik.. sen syntes den på alla bilder också, där den stack upp mitt på huvudet :P knallgröna lilla stackare..

nåväl.. börjar jobba 15.00, slutar 20.30 så det är rätt skönt ändå :) kom just hem från alex.. tänkte göra mig lite lunch nu, sen kanske ta en dusch för att piggna till litegranna=)

PUSS.

utgång ikväll :)

Snart kommer emma och sandra förbi och hämtar upp mig, då ska vi in till stan och förfesta, sen blir det utgång på grace :) hoppas hjärtat kommer dit sen också : ) han är och äter på färjan nu med jobbet iaaf.. men hoppas han kommer dit sen=) nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo! puss

Sista minuten resor

Sitter och kikar på en massa sista minuten på apollo.se... jävlar så sugen man blir på att bara packa väskan och sticka :) men men.. om jag hade kunnat så hade jag gjort det, men nu går det inte eftersom både jag och älsklingen har ett jobb att sköta hela sommaren ;) men i början av september däremot.. då sticker vi förmodligen iväg någonstans, en vecka eller två :) vore underbart!

Jaa ni :)

God morgon people! Filmen igår var riktigt bra.. ja ojoj :) Hade kunnat se den 100ggr om, minst!! En 10 poängare var det iallafall :D
Innan vi for på bion låg jag och älsklingen och vilade uppe i sängen, och då vi for så låg han kvar men han skulle fara hem sen, men sen när jag kom från bion där kring 00.15, så låg han där och sooov :) Ååh, han är så underbar.. blev överlycklig av att han låg där :) Han betyder verkligen allt för mig!

Jaja :) Idag ska jag på stan med emma och kika lite, sen ikväll blir det utgång :) med emma of course :P Hmm ska fundera ut vad jag kan ha på mig :) Nåååvääl.. nu ska jag käka lite frulle! Pusspuss :)

Ojojoj!!



Ojoj..så grymt! Herreguuuuud :D

Sex and the city tonight!

Sådärja.. då har jag jobbat färdigt för idag då :) Slutade 13.00.. mötte malin sen på korvgubben, satt och kikade då hon åt lunch =) Nu har jag just ätit en macka, ska snart hoppa in i duschen sen hade jag tänkt lägga mig och sova en stund kanske :P Ska ju på bio ikväll, kl 21.30, och den slutar inte förräng kring 12 så jag måste orka hålla mig vaken.. men det lär nog gå bra med tanke på vilken film vi ska se, Sex and the city :D

I morgon är jag ledig också :) Åh så skönt! Ska på stan med emma då, sen ska vi nog ut imorrnkväll I think! :)

Nee, nu ska jag ta en VARM dusch..sitter här med en filt runt mig och håller ändå på att frysa rumpan av mig. puss!!


Älskar dig min alexander :) you're the best!


Ojoj..nervöst!;)

Nu är jag hemma från jobbet, äntligen! Hade fått ett trevligt mail också nu då jag kom hem, nämligen tid och datum för min uppkörning :) Tänker inte nämna när den är, men det är iaf ett bra tag kvar :P Var fullt  ungefär 1 månad framåt så :/ Menmen, längtar iallafall :D Gud så skönt sen å ha de där jävla kortet :) Wiiho.

Väntar på att mamma ska komma hem, tänkte fara och övningsköra med henne tror jag :) Sen ska jag till hjärtat och sova där.. börjar 07.30 i morgon, och slutar 13.00.. då ska jag på stan med emma sen i morgon kväll ska jag, mamma och syrran gå och se Sex and the city :) Myspys!

Nu ska jag fortsätta äta mina nudlar.. puss.

Myspys :)

Hejhopp! Gårdagen var väldigt mysig :) Vi var och tvättade bilen, åt middag, och sen gick vi på bio med michaela och david :) Vi såg Jiddra inte med Zohan, tror jag den hette?! :P Grymt kul var den iallafall :) Längesen man skrattade så mycket! Helt sjuk var den :) Efter bion for vi direkt hem till mig och sov.

Kl 06.50 ringde älsklingens väckarklocka, eftersom han börjar jobba 07.45 :) Och jag kunde banne mig inte somna om efter det, så jag har redan varit vaken i 2 tim :) Har legat i soffan och sett tv ett bra tag osv.

Tänkte höra med syrran om vi ska dra på stan och kika lite, och kanske käka lunch innan hon börjar jobba kring 12, och jag börjar kl 14. Men först och främst ska jag ta en dusch.

See yoou.. puss

Mysdag med älsklingen :)

Godmorgon! Vaknade alldeles nyss.. känner mig väldigt utvilad, men inte så konstigt då jag har sovit vääldigt mycket igår på dagen/kvällen och i natt :) Älsklingen kom hem kring 4 iallafall.. så mysigt att ha honom bredvid mig :) Han sover fortfarande.. men har han inte vaknat innan 12 så väcker jag honom :P Idag ska vi bara mysa... vi ska gå till stan och hämta bilen som michaela lånade igår, och den står utanför david, sen ska vi tvätta den också, och sen ska vi på bio 18.30 :) Mysigt! Var hur länge sen som helst vi var på bio.. tror vi just hade blivit tillsammans då vi var, och det var läänge sen :P Så det blir mysigt :)

Nu ska jag koka ett ägg och äta en macka med keso till det.. puss :)


Min sötnos på midsommar i poolen :) Busunge!! ;)

Väldigt lugn kväll

Nej, blev inte att fara ut med båten idag.. blir en annan dag istället :)
Har bara legat hemma hela kvällen, och sovit ungefär hela tiden :P är så sjukt trött så det är fan inte sant, men men :) lika bra att passa på för till veckan är jag endast ledig en dag.. jobbar hela nästa helg.

nu ska jag sova, i väntan på att hjärtat ska komma hem om några timmar och krypa ner bredvid mig :) saknar honom.. älskling, du är bäst :) älskar dig! puss :)

Dagen efter..

Hej! Igår var det midsommar, och den firades i robins stuga ute i sunderbyn. Var mycket folk och det var riktigt trevligt :) Vi badade pool, bastade, grillade, drack, spelade kubb osv :) Vi for hem mot stan kring halv 4 kanske.. åt på max i stan just innan dom stängde kl 04, sen for vi hem till alex och sov. Var rääätt bakis i morse.. men tog nån såndär bakistablett så det gick över rätt bra ändå :)

Ikväll ska vi troligtvis ut och åka båt och mysa med älsklingens mamma och pappa, och vi ska nog också sova i båten då :) Vore skönt att komma bort ett tag.. :) Är ju fint väder också, så det skulle vara riktigt mysigt :D

Nu ska jag ta mig en dusch för att piggna till lite.. sen kanske vila en stund :) Puss

midsommar :)

Nu ska vi ut till sunderbyn till robins stuga.. bada pool, grilla, festa.. blir säkert nice.

väntar på att michaela, anna och david ska hämta upp mig..sen bär de av. puss

glad midsommar på er :)

åka båååååt.. midsommarplaner?!

Nu har jag jobbat hela långa dagen..har gått bra ändå :)

Väntar på att älsklingen ska sluta jobbet.. för vi ska ut med deras båt ikväll och mysa och laga mat :) tihi.. myyyyys!:) kanske tar med bikinin om man vågar sig ner i vattnet, tveksamt men kanske kanske ;)

midsommar i morgon! än så länge är planerna rätt oklara.. vet ej om vi ska till robin eller klubbviken..vi får se :P måste iaf bestämma ikväll! för jag jobbar till 14.30 i morgon, och om vi ska till klubbviken måste jag packa allt ikväll för båten går 15.00 från södra hamn..så isåfall är de snabba ryck från jobbet direkt till stan! :P men vi får se hur det blir helt enkelt..

nu ska jag byta om till lite båtvänligare kläder, och packa med mig bikinin hihi :D men det är fan iskallt i vattnet, om man inte är vid nån strand eller hamn.. hmm.. plus att det finns fiskar, och dom är läskiga.

jaja..får se om jag hinner blogga nåt mer i dag eller i morrn.. annars blir de väl till helgen!

puss mina pärlor;)

älskar dig alex :)

Updates :)

Tjollahopp.. dåligt med bloggande igårkväll och idag!

var iaf med malin igårkväll.. kikade gossip osv. sen gick jag ner till hamnen där alex var med hans mamma o pappa i deras nya båt:) superfin är den =) på lördag ska vi troligtvis ut och åka med den :D den är jättemysig :)
sen for jag och handlade med älsklingens mamma på kvantum..sen hem till dom och åt en macka, sen la vi oss och sov:)

steg upp kring 06.45 i morse.. skulle på utbildning kl 8 till 12, sen gick jag hem och sov 2 timmar, sen for jag och jobbade kl 15, och kom hem alldeles nyss.. ska strax ringa hjärtat, sen duscha och äta :) åt bara en banan idag till "middag", så jag är hyffsat hungrig nu :)

jaja.. midsommar på fredag.. jobbar till 14.30 då.. sen blir de troligtvis klubbviken, om det nu inte regnar massa:)

PUSS.

Älskar dig gubben min :)

Kärlek

Har myst på med hjärtat nån timme nu, ätit middag och varit och kollat på hans pappas nya båt :) Riktigt nice var den :D Nu har han farit iväg för dom skulle sjösätta den.. jag ska nog vara med malin på nåt tag, är ju gossip girl ikväll..det får inte missas :)

Hade visst kollat fel på schemat för i morgon..
har först utbildning från 8-12, sen börjar jag jobba 15 och slutar 20.30. Jobb hela dagen med andra ord alltså!

Neee ni.. nu ska jag pysa!

Pöss.

Work work.

Slocknade nästan direkt igårkväll då jag kommit hem från jobbet. Och i morse var de bara att pallra sig upp 06.20, för att fara och jobba.. hard work work säger jag bara, men det är ändå rätt kul så :)
Kom hem för 45 minuter sen.. har legat ute i solen en stund, men det blåser så jävulskt så det blev lite kyligt.
Ska börja laga nån sorts middag snart.. får se vad det blir. Ikväll vet jag inte vad som sker.. inte mycket skulle jag tro:)
I morgon är det jobb 07.30-14, om jag inte minns fel.. nice nice.

Puss

Jobbjobb..

Hejhopp!
Vaknade kring 10, duschade, käkade frukost.. nu har jag sett på tv ett tag.. ska gå och hämta min cykel snart, sen cykla till stan för att ha körlektion.. sen direkt till jobbet efter det. Slutar 21.30 ikväll, då blir det direkt hem och sova.. för i morgon börjar jag 07.00 nämligen :P Kul kul..not.

Nu måste jag föna håret och putsa till mig lite lätt.. sen bär det av.
Pusshejs.

Jordgubbar, muums!

Har sovit en stund nu ikväll, skönt! Emma ringde och väckte mig och sa att hon hade en present åt mig, så jag var tvungen att gå ut och möta henne här utanför huset :P Presenten hon hade med sig visade sig vara en bit tårta, som hon snott med sig från jobbet..hahah :) Tack sälen!

Ska rensa lite jordgubbar nu och mumsa i mig :) PUSS

Lugnt och skönt

Hejhopp! Blev en lugn och stillsam kväll igår :) Vi hämtade mamma o pappa kring 1-tiden.. sen var vi i stan tills halv 3 kanske, då for vi hem och sov :)

Idag sov vi rätt länge..skönt :) Kom hem för nån timme sen, har städat rummet nyss... det behövdes kan jag ju säga!! :P
Ikväll får vi se vad som händer och sker :) Lugnt iaf! Jobbar 15.00-21.30 i morgon :) Så då kan jag iaf sova ut!

Nu ska jag kika tv ett tag.. Puss


Nykter utgång

Var en riktigt rolig kväll igår :) Blev utgång först på färjan, sen på grace :) Fast dock nyktert! Skönt! :) Älsklingen var dock inte så nykter, han for hem till mig kring 1 och la sig.. jag kom hem kring 4 då låg han halvdöd i sängen :) Men nu är vi uppe iallafall! Har legat ute på gräsmattan ett tag, nu ska jag duscha sen ska vi skjutsa mamma och pappa iväg på 50-årsfest. Ikväll ska vi grilla nåt gott och sen bara mysa hela kvällen :) Och även hämta mamma och pappa..

PUSS!

Älskar dig gubben :)


Romantisk middag för två ;)

Kom just ut ur duschen, kycklingen ligger i marinad och nu är det bara emma som fattas :P men hon kommer nog om inte allt för länge :) vi ska grilla och mysa på.. resten av kvällen är oplanerad, vi får helt enkelt se om det dyker upp något skojsigt ;)

PUSS

Du&jag :)

You know you're everything to me and I could never see
The two of us apart
And you know I give myself to you and no matter what you do
I promise you my heart

I've built my world around you and I want you to know
I need you like I've never needed anyone before

Jag älskar dig Alexander :) 10/4-07 <3


None


Äntligen helg!

Äääntligen helg! Ååh så jäkla skönt :) Är ledig ända tills måndag kl 15.00 nu.. sköönt! Ska bara chilla och mysa på :)

Ikväll ska jag nog vara med emma i think, i morgon ska jag vara med hjärtat :) vi har lovat att skjutsa och eventuellt hämta mamma och pappa, så vi ska nog bara mysa och ta det lugnt :) skönt! är ju midsommar nästa helg, och jag måste spara lite cash också :P

Heeelt sluuuut

Kom alldeles just hem från jobbet.. är helt döööd. Ska ta en dusch nu, sen kommer hjärtat hit.. då ska vi åka och köpa mat åt mig för jag är vrålhungrig, måste cykla hem cykeln från stan också.. för jag orkar verkligen inte promenera till jobbet kl halv 7 i morgon :P

Snart helg!! Skööönt :)


Älskar dig hjärtat mitt... :)

Hard work work!

Sådärja, nu är jag hemma och har ätit lunch, duschat osv osv :) Ska vila nu ett tag innan jag ska promma iväg till jobbet..slutar som sagt 20.30 ikväll, då ska jag vara med hjärtat tror jag :) Fast jag börjar 7 i morgon så jag lär ju somna rätt fort :P

Puss

Dogs

Hejhooopp.. blev ändå en hyffsat tidig kväll igår :) Kom hit till alex kring 1 kanske? jo nåt sånt.. på vägen hem såg vi en vilsen hund också, den var söt. nu ligger lilleman här och sover vid mina fötter också, hihi han sover på rygg och spretar med benen åt alla håll.. sötis:)

ska snart fara hemåt, börjar jobba kl 14 och slutar 20.30 tror jag.. jaapp...puss

Fixx..

Guud vad det var skönt att sova 2 timmar där just innan middagen ;) Nu kanske man orkar hålla sig vaken ett tag ikväll :P
Har iaf just duschat, sitter o väntar på att håret ska torka så man kan göra nåt åt det :P Sen måste även älsklingen komma hit med min sminkväska som är på vift :P

HEJ.

Helt slut!

Ojoj, jag är verkligen slut! Steg upp 05.20 i morse, för att hinna äta och göra mig iordning innan bussen gick 06.28 från älsklingen :P Var hemma just före 7, sprang in, hämtade min lunch, tog cykeln och cyklade till jobbet :P Jaa nog har man fått vara med om en hel del idag, men lika bra att jag vänjer mig eftersom jag kommer måsta stå ut med det hela sommaren :P

Nu ska jag lägga mig och vila en timma eller två, för ikväll ser det ut att bli utgång med emma :P hon ska dock gå modevisning först så vi får se hur länge det tar :)

PUSS

Jaa, vad gör man inte?!

Hejhopp! Kom just hem från emma, vi tjockade med chips, dipp och ramlösa framför fotbollen.. men jag blev så jävulens trött så jag knallade hemåt :P Men nu måste jag visst ändå vänta på att alex ska komma och hämta mig.. han är på väg hem med sin nya bil :P Och vi ska tydligen sova hos honom i natt, även om jag inte är så pigg på det med tanke på att jag börjar 07.30 imorgon.. men vad gör man inte? ;)

GODNAAATT!

Oooolala

Har just varit ut på storheden en sväng.. köpte 4 t-shirtar och skor att arbeta i :) vill inte precis använda mina vanliga kläder, nej tack :P

Ska snart möta upp emma så ska vi knalla till kvantum och köpa lite gött ;) sen ska vi till hennes pappa o chilla dära=)

Justja, älsklingen ska och köpa en ny bil också :D Hihi så kuuul :) En audi var det tydligen =)

Kläderna har anlänt

Idag kom äntligen min bikini och min klänning som jag beställde från HM förra veckan :) Och båda satt riktigt bra! Tycler bikinin är sjukt snygg :P Nu vill jag ju bara ligga på stranden :P Okeej kanske inte är riktigt fit för det men jaja ;)

1 år och 2 månader :)

Utbildningen idag gick bra.. var dock minst lika seg som utbildningen igår :P Men men ;) Sitter o väntar på att det ska bli middag nu.men det är ett tag kvar :P

Ikväll ska jag va med emma, vi ska nog se Sverige-Grekland i think! ;)

Och idag har förresten jag och hjärtat mitt varit tillsammans 1 år och 2 månader.. tänk vad fort tiden går när man är så kär och lycklig :) Helt sjukt! Du är underbar älskling :)



Buuuusfrööö! :)

Inte speciellt pigg..

Guud, jag känner mig inte alls pigg. Har sovit lite mer än 2 timmar tidigare ikväll, har världens huvudvärk, ont i nacken, ont i halsen och är helt kokhet i ansiktet. Får verkligen inte bli sjuk nu.. verkligen inte!

Nåja, blev iallafall glad då jag loggade in på po's hemsida och såg att det fanns några lediga körlektioner till veckan :D Bokade dom direkt! Även om dom inte är med min favorit så får jag väl ta det :P Körkortet närmar sig med stormsteg! ;) 

Tog just två verktabletter, hoppas dom hjälper.. orkar inte sitta och lyssna på folk som pratar i morgon i 6 timmar annars! Näämen, det ska nog bli bra får jag hoppas.

I natt får jag sova ensam också =( Tråkigt! Sover så mycket bättre med dig hjärtat :) Älskar dig! <3 Du är bäst! 

Nää blää, ska nog gå och lägga mig snart.. men jag är rädd för att om jag sover för mycket så kommer jag fortsätta ha ont i huvudet :P Hmhm! ;)

PUSS

Seg dag

Hejhopp! Nu har jag varit på introduktion på landstingshuset heeela långa dagen, tur att petra också var där så jag hade nån att prata med :P nää men det var fan riktigt segt.. men men :)

Snart är det middagsdags, är riktigt hungrig! Ikväll blir det att bara ta det lugnt :) Börjar 9.00 i morgon så..

Puss

Hos hjärtat

Sitter hos hjärtat nu i hans säng, vaknade nyss :P Har sovit nån timma bara ;) Hmm men han är inte här..messade just och sa att nu får han fasiken komma hem igen!;) Saknar ju honom! Det gör jag iofs varje gång jag är ifrån han =( Han är bäst! :) PUSS!

Sunday

Hejhopp!
Igår var vi som sagt till Piteå en sväng... var rätt mycket folk ändå :) Kring 12-tiden gick jag o emma ut på krogen en sväng, men det var kanske ingen höjdare så vi gick ut rätt snabbt igen :P Sen kring halv 3 började vi fara hem.. och klockan 3 var vi hemma, då kom hjärtat och sov med mig :)

Nu vaknade jag alldeles nyss, brukar inte sova såhär länge som jag gjort igår o idag :P Okej, igår var lite överdrivet länge kanske.. halv 4 hahah :P Näämen, var rätt trött i natt då vi kom hem så det är skönt att sova läänge :)

Vet inte vad vi ska göra idag riktigt, vi får väl se :) Men nu ska jag äta nåt.. är riktigt hungrig:P Puss!

Juste.. i morron börjar jag jobba också.. äääända fram tills 8 augusti.. kul sommar va:)?

Piteå ikväll :)

Ikväll blir det att fara till Piteå, med Emma, Cissi & någon kompis till henne.. fast cissi ska köra och jag ska inte dricka, så det blir ändå lugnt för min del :P

Har just käkat middag, och jag var riktigt jävla hungrig.. hehe, hade nog inte allt för mycket mat i kroppen om man säger såå :P

Nu ska jag sminka mig och fixa håret! PUSS.

Vilken kväll!

ojojojojojoj vilken kväll igår! Men kul hade vi:) Jag & emma kom hit hem till mig efter 6-tiden i morse, ja herregud :) Promenerade hem från stan, och det var sol och varmt hahah :) jaa ojoj!:P Har legat och sovit tills för 45 minuter sen, fast emma for hem vid 11 :P Men jag var rätt död om man säger så =P

Nu har jag just duschat och ska börja fixa mig inför denna kväll.. blir dock nyktert för mig haha;) Puss!

Riktigt lyckad kväll!

Ojoj verkligen sjukt rolig kväll igår! :) Jaa riktigt lyckad blev den=) Vi var först här o käkade o drack lite, sen for vi in till stan till anna där vi blev hela kvällen o natten.. men riktigt kul var det iallafall :) Sen mötte jag älsklingen efter 2-tiden, så for vi hem och sov :)

Vaknade vid 11 i morse, och inge bakis alls...skönt!! :) Kring 1 kom anna o krille och hämtade oss, så for vi och åkte lite cab i stan och ut till gammelstan en sväng :) Kom hem för en liten stund sen bara.. sitter o planerar kvällen, och de ser ut som att de blir fest igen :) Nice! Fast med emma g ikväll =) Det blir nog nice! De brukar de alltid bli så ;)

Nu ska jag vila litegrann och ladda inför kvällen:) PUSS.

Fix fix

Ojojoj, härligaste dagen på länge! Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen :) Blir middag här med Emma & Fia, sen ska vi troligtvis vidare mot stan till Anna & Anja, sen blir det eventuellt utgång.. vi får se vad kvällen har att bjuda på helt enkelt :) PUSS!

Sjuklig värme!

Åh herregud vilken värme.. heeelt sjukt! Har fan hållt på att svettas ihjäl.. ja ojoj!!

For in till stan med pappa kring 10, mötte upp syrran så satte vi oss ute på roasters och tog en fika :) Efter det mötte jag upp malin, köpte en liten student present åt cissi, sen gick vi och kikade på alla glada och fulla studenter utanför skolan! Åh vad jag längtar tills det är vi som står där ;) Seen gick vi tillbak till stan igen.. satte oss på roasters, tog en cider, sen gick vi och köpte en klänning på gina, sen promenerade jag hem med min cykel som har fått punka.. nu ska jag lägga mig ute i solen!

Ikväll blir det grillpartaj här med emma, fia, eventuellt anja och anna, och sen kanske även petra :) Vi måste ju fira att det är sommar och bara 1 år till studenten!

PUSS!

Updates

Hejhopp! Blev inte så mycket bloggande igår, men det var så jäkla bra väder så då vill man ju inte sitta inne framför datorn precis :P

Dagen igår var iallafall riktigt bra.. började ju med att jag klarade teorin, sen gick jag på stan med malin och emma en stund, sen hem och käka, duscha osv, sen kom cissi förbi så for vi och kikade på balen =) Sen satte vi oss utanför kulturens hus och käkade en glass i kvällssolen, men så kom vi på att vi skulle gå till willys och handla mat och sen gå till malin :P Och där blev vi resten av kvällen :) Lagade mat, kikade tv osv :) Sen hämtade älsklingen mig efter 11 nångång..

Vaknade för 45 min sen av att alex skulle stiga upp och fara på jobbet, och det är så jävla ljust ute så nu kan jag inte somna om :P Men men ska ändå in till stan på nån timma och kolla studenten med mallan :) Sen ska jag på stan en sväng med pappa, och sen hem och vila upp mig inför kvällen.. Vet inte riktigt vad som sker, men det brukar lösa sig :P

Nåväl nu ska jag äta frukost! PUSS.

I made it!

Ååååh vilken lättnad.. äntligen är teoriprovet fixat!;) Bara uppkörningen kvar nu=) Får se när den blir av.. inte om allt för länge iaf!

Har just duschat o nu ska jag fixa till mig, sen äta middag, o sen kolla balen i stadsparken med malle =) Efter det får vi se vad som sker!
PUSSSSSS

EN fartfylld dag

Tjollahopp! Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har varit på språng hela dagen :)

Började med att jag satt på PO's tills nåt kring 11, då mötte jag malin och vi knallade till skolan. Där hade vi bara avslutningsfika så sen gick jag o mötte emma g, vi gick o käkade och sen drog ja till PO's igen ett tag :P Sen efter det for jag hem, men hann vara hemma max 5 minuter för sen kom jag på att jag skulle ta bussen till älsklingen :) Så då var de bara snabba sig till busshållplatsen! Hann iallafall. När jag kom till honom så satt vi ute i solen, spelade lite fotboll och busade lite.. pluggade lite också.. sen duschade vi, sen for vi till stan o kollade 3ornas bal i stadsparken :) Å alla var helt fina :D Vill också gå på bal!:P Sen gick jag malin o mico hem till malin efter de, sen till matstället och käkade middag, och sen hem till malin igen och såg desperate =) Å nu har jag just övningskört hit till älsklingen.. han är inte hemma men kommer väl på ett tag förhoppningsvis :) Nu ska jag plugga lite teori innan jag ska sova.. I morgon gäller det! Iiiih!!!:P Önska mej lycka till!!!!!!!!!!!!! :P Hahah.. är jävligt nervös måste jag säga, mmm.. nåja. GODNATT!!!

Sommarlov!

Hejhopp! Vilket superväder det är ute idag! Riktigt härligt :) Och sista skoldagen är det också, sen är tvåan över! Och vi alla gruvade oss så mycket inför 2an, eftersom vi hade hört att den skulle vara sjuuukt jobbig.. men jag tycker inte det har varit så himla farligt ändå? Visst har man slitit arslet av sig vissa gånger, men så är det alltid : P Nåväl, det känns iallafall riktigt skönt! Fast jag har inte riktigt hunnit börja slappna av än, det kommer jag inte kunna göra förrän i morgon om allt går som det ska :) Förhoppningsvis gör det de!

Nu ska jag sätta på lite mascara, sen cykla till PO's och sitta där till 11.45, då ska vi ha avslutningsfika med klassen och mentorerna :)

PUSS!

Lite nya kläder på ingång!

Häromdagen beställe jag lite grejer från hm.. bara en klänning och en bikini meen :) Det skulle komma i veckan också! Så hoppas det kommer snart snart snaaaart ;)





Niiice va!?:)

Mmm skööönt!

Ooooj så sköönt, har sovit närmare 2 timmar nu ikväll.. var helt slut i huvudet, så det behövdes! Nu har jag just pluggat lite till.. går ändå rätt bra tycker jag, skönt :)

I morgon börjar jag inte förrän 11.45, men tänkte sätta mig på PO's kring 8-9 tiden och plugga litegrann :) Hoppas jag kan sova ikväll nu bara då jag sovit 2 timmar nyss.. haha :P

Teoriplugg hela dagen

Ojoj nu är jag alldeles snurrig av alla skyltar, regler osv osv.. har suttit på PO's från halv 10 i morse till halv 3! De ni ;) Nu ikväll ska jag plugga hemma, och i morgon blir det PO's igen :P Blöö.. är måttligt less redan, men jag längtar tills det är över! Får hoppas jag klarar det bara, annars vettefan vad jag tar mig till!

Nåväl, gick förbi HM och köpte hårfärg innan jag for hem.. så nu sitter jag med slingfärgen i och väntar på att det ska bli klart, då ska jag hoppa in i duschen.. mmm sköönt! Sen blir det middag, sen teoriplugg resten av kvällen.. Lockande va?:)

Världens bästa dag

Helt underbar dag har jag haft med älsklingen :) Vi har legat ute och solat, spelat lite golf, fotboll, busat osv osv :) Älskar honom så himla mycket! Nu ska vi strax äta pizza här hos honom.. ikväll blir det film och mys, även lite teoriplugg!

SNART SOMMARLOV! Wiho :)

Puss! Älskar dig gubben :)

RSS 2.0