Torsdag

Har haft en underbar morgon här hemma i min ensamhet! Vaknade kl 07.50 (vilket i sig är helt sjukt eftersom jag aldrig vaknar före 10 av mig själv annars!), gick upp och gjorde mig en kopp te, och la mig sen i sängen igen med senaste cosmo. Grymt bra start på dagen! Har just tagit en dusch och kl 12 är det dags för jobb!

Igår hade jag och Minna en myskväll på stan. Shoppade någon julklapp, åt middag på kulturens hus, sen gick vi till roasters och drack ett glas vin och en öl, sen hem till mig en snabbis innan Mattias hämtade henne kring 22. Trevligt!

Kram

Yankee Candles

Jag har upptäckt en ny kärlek! Såhär på vintern när det är mörkt och kallt ute finns det ju inget mysigare än att tända massa ljus, men de flesta doftljus tycker jag inte luktar nånting alls, eller så luktar dom helt enkelt skit. Men nu har jag upptäckt Yankee Candles. Köpte med mig ett hem igår med doften Sandalwood Vanilla. Luktar helt underbart gott! Dock är dom rätt dyra, men helt klart värt pengarna enligt mig :)


Long time no see!

Å herre min gud! Hade helt glömt bort att jag haft denna blogg.. vilket kanske syns med tanke på att det var typ 1,5 år sen jag skrev sist! Fick bara för mig att jag hade en blogg här, och det hade jag ju. Tog ett tag att klura ut lösenordet bara.

Haha, fasiken vad jag har skrattat när jag läst igenom alla gamla inlägg! Jisses :)

RSS 2.0