sömniga jag

Är hos syrran nu..vi kikar tv och äter chokladbollar. Har sovit hemma på soffan mellan 19 och 21..ojjojj så skönt :) ska hämta pappa kl 23 uti skogen nånstans..sen hem till hjärtat och sova, tror jag.

jobb 07-12 i morrn :( sen playan!

Beachen

Jobb till 13.00 idag. Sen hem och byta om snabbt, michaela kom, vi for till arcus där anna, johan, krille, berra och hans tjej redan var..sen droppade även alex och några fler in. det spelades volleyboll och solades, sen kring halv 4 gick vi till restaurangen och åt lite lätt middag. gott gott..

ikväll blir det fika på kulturens hus med michaela, malin och eventuellt anna också.. mysigt :) morgon jobb 07.00-12.00..efter det blir det beachen of course :)

Cause I'm damaged.

Har just vart iväg en sväng med michaela, vi var förbi henne bara osv.. är hemma nu, ska väl sova snart. Är så trött..så jävla trött. Orkar inte med den här skiten.





Maybe I just heard you wrong.

.......

Ingenting är som det ska. Jag förstår ingenting.. varför? Kan det inte bara bli som förr? Det här tar all luft ur mig. Jag orkar inte.

Nu ska jag jobba 6,5 tim.. sen hem och sova. Hoppas på att jag vaknar upp när jag är 70 och dement och inte kommer ihåg nånting, det kanske vore bra.

Usch och fy.

Vad händer?

Förstår inte vad som händer just nu. Ingenting är som det ska. Verkligen inte.


Brum brum!

God morgon på er. Kom just hem till mjölkis, sov hos alex i natt. Jag plockade upp han kring 23.45 i stan igårkväll så for vi hem till honom och sov.. mys mys mys! :) Sen tog jag bilen hem i morse.. har just ätit frukost, måste dra på mig arbetskläderna nu och sen borsta tänderna och fara. Börjar på ganska exakt 30 min. Jobbar bara till 13.00, fan så skönt :) Då ska jag hem, hämta bilen och sedan ska jag, michaela och malin dra och käka lunch buffé på exotic, efter det drar vi till någon strand, och senare i eftermiddag drar vi och shoppar lite :P Lönen har ju kommit för tusan!

Nu måste jag kila. Puss.

Hey, I made it!

Gissa vem som har körkort? :D Jo JAAAAG! Jippiiii... har inte varit såhär lycklig på jag vet inte hur länge, eller ja.. såklart är jag ännu lyckligare med min älskling men inte på samma sätt :)

Ojoj... är så sjukt glad alltså :)

Ska skjutsa syrran till kvantum nu, sen hem till henne.

Imorgon jobb 07.30 till 13.00. Sen ska jag, michaela och malin fara och sola nånstans, sen blir det stan på eftermiddagen och shoppa loss. Kan ju säga att jag blev mer än nöjd när jag fick se mitt löne spec idag..

Livet leker :)


ojojoj...ingen ro alls..

I morgon är det dagen med stort D. Då smäller det. Förhoppningsvis en bra smäll, hah :P

Uppdaterar nog inget mer förrän i morgon eftermiddag!

Håll alla tummar och tår för att det kommer gå bra.. iiiiih!





///En nervös lina :O

Jobba jobba jobbaaa..

Hejsan hoppsan. Har jobbat färdigt för idag, och jag har även hunnit vara ute och övningsköra.. sista gången, förhoppningsvis. Har just ätit en macka med keso också, det var sjukt gott! Nu funderar jag på att gå och lägga mig.. känns som att jag behöver soova sooova soooova. Börjar ju trots allt 07.30 i morgon.. ja, voi voi. Slutar 14.00, då blir det stan med Emma :)

Måste ringa Alex nu och höra vart han håller hus! Puss.

Nervöst och pirrigt!

Ja, börjar bli riktigt nervös nu inför en viss sak denna vecka.. iiih, måste gå bra!



Sökte på "nervös" på google och fick upp denna.. ja, hur ska man tolka den? :P

It cut me like a knife

Hejhopp! Var mysigt igår att kika film med mallan, vi käkade glass också.. mmmm mumma! :) Vid halv 11 kom mamma och hämtade mig, eller ja, jag körde, till älsklingen :) Vi somnade kring 12-tiden tror jag det var. Vaknade kvart över 10 i morse.. sen fick jag skjuts med hans pappa till stan, då var det nästan sol ute.. så jag tog cykeln jag hade i stan och cyklade till kvantum.. gick in och köpte en paj, då jag kom ut så ÖS regnade det.. ja det verkligen öste ner! Sjukt sjukt :P Blev heeelt dyngblöt av att cykla hem, vilket är kanske...inte ens 1 km iaf.. ja ojoj :P

Nu har jag just beställt nytt löshår.. fast lite annat än förra gången, tog en färg mörkare och lite vågigt som.. tycker det är så jobbigt att platta mitt hår hela tiden eftersom det är lite själv vågigt så då tog jag det..får se om det passar bra ihop bara, hoppas hoppas :)

Börjar jobba kl 14..slutar 20.30.. jäkligt chill :) Trivs faktiskt riktigt bra på jobbet! Har ju sköna arbetskamrater så det gör ju verkligen mycket.. ja :)

Och till helgen har vi brudar planerat in lite party på lördagen.. får se vilka vi blir, jag och malin vet jag då iaf :) Right babe?;)

Regnet öser ner

Hard work work säger jag bara.. nu är jag iallafall hemma och jobbar inte förrän 14.00 i morgon, riktigt skönt!

Har just slängt ihop lite middag med pappa, som ligger i ugnen nu och blir klar.. det blir sambalkotletter, nån sorts potatis och fetaost sallad :) Mums! Ska lägga mig och läsa vecko revyn nu, sen ta en dusch :) Ikväll ska jag vara med mallan, får se vad vi hittar på.. regnet öser ju ner så jag antar att det blir en film eller två :)

Justja.. har slängt iväg en liten beställning på nåra Victorias Secrets produkter också.. nicenice! Dom kommer förhoppningsvis i slutet av veckan, eller början av nästa :)

Puss.

helt slut är jag.

Såjja..färdigjobbat för idag. Det gick bra men väldigt segt.. hatar att jobba 13-21.30.. tiden går otroligt sakta då! I morgon jobbar jag bara 07.30 till 14, så det är jäävligt skönt :) Känner mig helt slut nu..har ju inte fått så mycket sömn i natt så.. ska ta en dusch nu och sen lägga mig och kolla på tv och invänta hjärtat :)

Puss.

Söndag och jobb

Kvällen igår blev kul :) Åt riktigt god mat och drack vin hos emma, myspys :) Sen for vi in mot stan.. men det började med att emma droppade av, sedan petra, och då var det bara jag och fia kvar, så vi bestämde oss för att gå på max och äta och sen ta en taxi hem. och det gjorde vi också :)

vaknade för en liten stund sen, ska duscha och fräscha till mig lite.. börjar jobba kl 13.00..slutar 21.30. DRYGT. usch. Jaja..

puss.

fest idag igen..

Igår var det som sagt utgång, kanske inte roligaste kvällen jag varit med om meeen.. så är de ju ibland också :P Man kan ju inte ALLTID ha kul, eller? :p

Vaknade hos alex vid 11 i morse, kring halv 1 eller nåt for vi till stan och plockade upp emma och kero, sen for vi och åt pizza.. ja den satt verkligen fint, behövdes kan jag säga :P ska ju orka med ikväll också.. menmen, :) sen for jag och emma och köpte godis, och hem hit till mig och såg satc.. efter en stund kom frida förbi, och dom for nyss härifrån. jag har just vart och köpt hårspray, så man kan se ut som folk ikväll.. hah :P ska slå in emmas presenter nu och sen ska jag börja fixa mig.. :) hoppas på en kul kväll!

Hörs.

Party tonight!

Sådärja..nu är alkoholen på kylning och nu väntar jag bara på att emma och cissi ska dyka upp..fast det är nog ett tag tills dess :) jag måste dessutom duscha och fixa mig och allt dedär.. såå, dags att börja nu då! 

Vi ses i vimmlet ;)

No way José

Goddagens! Skönt att det äntligen är fredag, och fredag = party.. of course :P blir jag och emma ikväll..vad jag vet iaf, det blir nice! Vi har alltid grymt kul, vad vi än gör :) Och vi lär nog ha kul ikväll också!

Nåväl..har legat ute och solat nån timma, sen typ 10..men solen går i moln hela tiden och då blir det iskallt på en gång.. irriterande! Tänkte lägga mig och vila nu ett tag, för sen kring 4 ska jag in till stan och möta hjärtat :) Vi ska gå på stan en sväng och se om jag hittar nån present åt emma j som jag ska till imorrn :) That's the way it is!

Livet leker

Såja..skönt att bara jobba 5 timmar.. very nice :) Ska hoppa in i duschen nu, sen vänta på att älsklingen kommer och hämtar mig, och bilen är fixad nu..perfekt med tanke på att mitt körkort närmar sig med stormsteg..förhoppningsvis iallafall!! :O

Ja ojoj.. i morgon är jag ledig och allt, vettetusan vad jag ska hitta på för bus dåå :) Är sugen på party men kan bli hårt (läs dyrt) med tvådagars!

Ne, nu duschen.. pösssisar

Workie workie

Nu ska jag ta en dusch, och på 1 timma fara till jobbet. Hard work work hela kvällen.

Hörs :)

Det är soligt idag!

God morgon! Eller iofs har jag redan varit vaken 2 timmar, sen älskling for på jobbet :P Kunde inte somna om..var så jääkla varmt i rummet. Har suttit och sett på tv fram tills nu iallafall..Nu ska jag gå ut och lägga mig och solaaaa :) Tänk vad mycket brunare jag var förra året än i år, fast då jobbade jag ju knappt.. nu jobbar jag ju nääästan varje dag :P Menmen, det blir cash..nästa fredag,ojoj:)

Börjar jobba kl 15..slutar 20.30 och inte 21.30 som jag trott. Skönt då slipper jag vara ensam 1 tim där på slutet, det är läskigt :P Speciellt efter vad jag fick höra igår..iiih!

Nee nu ska jag skära upp lite vattenmelon och fylla vattenflaskan sen lägga mig och sola:) Puss

Your mind is in disturbia

Emma kom och plockade upp mig just efter 8, vi for på willys och handlade vattenmelon och mörk choklad.. mumma :) Sen for vi hit hem till mig och kikade på massa olika tv program.. nu for hon just hem :P

Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt, börjar inte förrän 3 i morgon så det ska bli jäkligt skönt att få sova ut :)

Och till helgen, eller rättare sagt på lördag, blir det att fira emma j som fyller 18 hela år! ;) wiee.. kulkul :) så fredag får vi se vad det blir då.. tror det blir lugnt då, men man vet aldrig :)

Nee nu ska jag fortsätta söka efter en låt som jag inte vet vad den heter, vet bara lite hur den går.. aaahh blir galen, den är så jäkla bra :) Men tills jag hittat den kan ni få njuta av denna supersköna låt:



Rihanna - Disturbia

Boring boring

Boring boring.. är verkligen sjukt uttråkad. Har sovit 2 timmar, ätit middag och sen duschat. Nu funderar jag på vad fasen jag ska göra ikväll.. alla jobbar ju typ. Nåväl, tror emma sa att hon slutade kring 7..messade henne nyss och frågade om hon skulle komma förbi efter det, så vi får väl se.. annars blir de väl att kika på tv, är ju massa bra program iaf :)

Puss

Jobb, jobb och åter jobb

Hej!! Nu har jag jobbat färdigt för idag :) Skönt skönt! Börjar inte förrän 15.00 i morgon också..ännu skönare :P

Idag har jag inte en blekaste om vad som händer..får se helt enkelt och ta de som det kommer :) Nu funderar jag iallafall på att ta en dusch, sen lägga mig och sova nån timma :) Ja, så får det bli..

Puss.

It's raining

Nu är jag hemma från alex.. och fan vad det regnar helt plötsligt.. bara smäller mot taket. Men det är rätt mysigt ändå :)
Vi åt iallafall väldigt god middag hos älsklingen, var revbensspjäll, olika kryddiga korvar, god sallad, och massa annat smarrigt :) Nu har han farit ut till antnäs för att göra nåt med bilen.. jag funderar på att kika lite satc, men först ska jag nog plocka undan alla kläder som ligger utspridda över heeeela mitt rum, som vanligt :P

I morgon är det jobb 07.30 till 14..ojoj så skönt :)

Haaaaaaard work work!

Nu så har jag jobbat klart för dagen.. guud det känns som att jag inte gör annat än jobbar, men men.. på 1,5 vecka rullar det iaf in bra med cash på kontot ;) förhoppningsvis hah! :P

Igår var jag med emma & hanna och fikade på roasters, vi kom dit kring halv 9 och for hem vid 11..så vi var rätt länge :) men det var mys! for hem och sov sen med hjärtat, han är bäst :)

Började 07.30 i morse.. och slutade för typ 35 min sen. Ska hoppa in i duschen nu, för älsklingen slutar på 55 minuter och då ska vi åka till honom och äta middag och sååå :) Myspyyyyys!

Älskar dig gubben :)

Tävling


Jag tävlar om denna söta babydoll med tillhörande trosa hos Lily, sponsrat av ingelita.se.
Klicka här för att komma direkt till tävlingen

Ledig

Hejhopp! Har hunnit med att vara på stan med pappi, syrran och morbror.. vi gick på mat&prat och käkade..foccacia är aldrig fel:) mummaa!

Vettefasen vad jag ska hitta på resterande del av dagen.. är ju ledig, känns lite mysko :P hade lika gärna kunnat jobba typ..menmen :) funderar på att fara och sola kanske? ja så blir det nog..


puss.

Söndagen avklarad

Såjja.. nu har jag hunnit med att jobba 8 timmar, sova 2 timmar och äta middag.. skönt! Nu ska jag in i duschen bara sen är jag redo för sängen hahah.. nää men, nästan iallafall. Tror dock att jag ska till alex,men han är och badar i piteå så jag måste ju vänta tills plutten kommer :)

I morgon är jag ledig..wiieeehooo! OjojOOOJ så skönt :)

Duschen nuuu!


Puss

Älskar dig gubben :)

Uppdateringar :)

Sorry för dålig uppdatering idag:) Menmen..

kvällen igår blev iallafall grym! hade jäkligt skoj heeela kvällen :) jag och älsklingen kom hit till mig kring halv 5 tror jag det var, slocknade direkt eftersom jag skulle upp och jobba idag kl 1.. vaknade kring 11, heeelt död och sjukt bakis :P tog en dusch, piggnade till lite men var fortfarande rätt hängig då jag for till jobbet:) men då jag fått i mig lite mat blev de bättre...

slutade 21.30.. for direkt med syrran till henne,käkade b&j och kollade på december boys, mysko film :P råkade somna ett tag också:) kom alldeles just hem.. nu ska jag soooova, för i morgon börjar jag 07.00.. det är tuuungt tuuungt. men på måndag är jag ledig igen,wiehoo!:)

nåja..nattinatt!


Fridaaaay!

God morgon! ÄNTLIGEN fredag, skönt skönt :) Fast jag jobbar ju hela helgen så jag borde inte vara så glad.. men det är jag :) Känns skönt på nåt sätt..

Kom alldeles just hem från alleee, fick skjuts hem av hans pappa :) Han skulle ändå till stan så :P
Ska nog iväg och sola med emma på ett tag, sen ikväll ska vi ut.. som vanligt typ, hah :P tror elin också skulle med, emma sa då nåt om de :P

I morgon är det jobb från kl 13 till 21.30, så det blir då lugna puckar i morgonkväll :) Kan ju va skönt!

Tror älsklingen skulle till övertorneå ikväll, troligtvis iallafall.. men han kommer antingen hem i natt eller i morgon så det är ju lugnt :) PUSS

1 år och 3 månader :)

Gomorron!! Torsdag idag, fortfarande ledig..ojoj så skönt :)

Igår var vi ut en sväng.. jag, älsklingen, tomas&cissi.. vi var bara på chillout ett tag och drack litegrann, sen knallade vi hemåt kring 1-tiden :) Alex började ju jobba 8.30 i morse, och det var tänkt att jag, mamma och pappa skulle åka iväg där kring 9 snåret till några bekantas stuga långt bort åt fanders :P Bara över dagen alltså.. meen nu ska vi åka efter 12-tiden istället, för dom skulle tydligen bjuda på middag osv osv :) Så ja.. nu sitter jag här och är rastlös. Tänkte ta och göra nån bra frulle, sen hoppa in i duschen och putsa till mig litegrann.


Förövrigt så har jag och hjärtat varit tillsammans 1 år och 3 månader idag, helt underbart tycker jag :) Jag älskar dig mer än allt hjärtat mitt :)

ledig

Sitter hos syrran nu, vi håller på att laga middag :) Idag har jag varit på språng med mamma o pappa hela dagen, köpt lite möbler hem och såntdära :) sen varit på stan.. nu kommer dom snart hit och äter middag :)

Ikväll  blir det antingen utgång med älsklingen, tomas o cissi..eller så ska ja va me emma o fara på besök på sjukhuset haha, sen bara chilla ) vi får se. puss

Leeeediiiiig

Nu är jag ledig i 3 dagar framöver..ojojoj så skönt det ska bli :) Ska enbart chilla och ta det lugnt.. sova :)
Kom hem från jobbet för en stund sen, har just duschat. Idag var jag på A och jobbade, gick bra fast jag trivs dock mycket bättre på B där jag är i vanliga fall :)

I natt får jag sova ensam också.. :( Buuuh.. menmen kan vara skönt, slipper jag bli väckt kring 7 på morgonen för att älsklingen ska iväg och jobba :P

Nu ska krypa ner i sängen och kika på lite O.C.. me like :)


Pusshejs.

Jobb jobb..

Vaknade för cirkus 1,5 tim sen.. skönt att sova ut :) Känns som att det var ett tag sen nu :P Börjar jobba kl 15.00, slutar 21.30.. får se om jag kanske far till älsklingen då och sover dära, är ju ledig imorgon, torsdag och fredag så :) Fast sen jobbar jag i helgen, men inte så jobbiga tider ändå så det är lugnt =)

Nu ska jag kika på lite utlandsresor ;) Hejs.


Älskar dig :)

uppe med tuppen

Hejhopp! blev inge bloggning igår.. var hos älsklingen heeela dagen :) kom hem nyss.. åkte med honom till stan då han skulle jobba, så tog jag hem cykeln som jag lämnade där i fredags :P ska ta och städa mitt rum osv..det ser ut som ett helvete:) kl 14.00 börjar jag jobba.

nu ska jag äta frukost.

puss

Fest idag igen!

Hejhopp! Är inge bakis alls idag, skönt som tusan :) Jag och älsklingen sov tills klockan var kring 12.15 tror jag.. då åt vi lite lunch med hans föräldrar + farbror och sambo från Norge som är här och hälsar på :)

Nu är jag hemma bara och tänkte kanske laga nå mat åt mig, mamma och pappa :) Var längesen jag lagade mat.. men det är för att jag jobbar oftast så då hinns det inte riktigt med :P

Kring 5-6 tiden kommer Michaela hit, vi ska fixa till oss tillsammans och sen ska vi nog till Mia där vi ska vara några tjejer och festa ikväll :) Sen blir det nog utgång, synd bara att det är från 23 på alla ställen.. men det brukar lösa sig så det är nog inga problem ;)

Hade iallafall riktigt kul igår.. bästa kvällen på länge! Vi kom hem kring 4-tiden till alex.. slocknade kanske kring 5 eller nåt :)

Nu ska jag laga mat och sen ta en dusch!

Puss

Älskar dig gubben :)

klubbviken och party

Har varit på klubbviken hela dagen med emma, kom hem nyss :) och bränt mig har jag också gjort..ajaj!

Ikväll blir det party för hela slanten, hoppas de blir lyckat :)
pusshej

Volleyboll ikväll!

Nu har vi grillat och det var väldigt smarrigt.. är verkligen PROPPMÄTT.

Malin ringde tidigare och frågade om vi ville hänga med och spela volleyboll, och de vill vi såklart :) problemet är bara att hennes mobil tydligen är på lagning, så det är ju inte det lättaste att få tag på henne :P Men det löser sig :) Älsklingen kommer iallafall och hämtar mig snart så ska vi försöka få tag i malin och danne på nåt vis :)

Imorgon blir det att sola med emma, och sen imorgonkväll ska vi nog festa :)

Puss.


Älskar dig gubben :)

jobb och solning

Idag var de jobb till 14.00.. sen hem direkt och la mig i solen :) så sjukt varmt.. somnade en timme typ, vaknade och var alldeles snurrig :P

nu ska jag in i duschen och sen ska vi grilla hos grannen ikväll ... pusshej.

2 juli

Nu har jag jobbat färdigt för idag. Och nu har solen kommit fram också! NICE :D ska lägga mig ute och sola lite, sen ikväll ska vi ut och äta på färjan, hela familjen + älsklingen :D

Ne nu ska jag ut i solen! Pösss

Trött och sliten

Trött och sliten efter 6,5 timmars jobb..nu ska jag slänga mig på sängen och sätta på ett avsnitt av satc :)

Imorgon är det jobb 07.30 - 14.00, sen hem och sola om det är väder :) Och i morgon kväll ska jag, älsklingen, mamma, pappa och syrran ut och äta på båten :) myspys! bara det är soligt och fint så, men det ser ut som att det ska bli det!

Nu ska jag göra mig lite kolsyrat vatten, muuums :) Sen kommer hjärtat på nåt tag och myser med mig!

PUSS!

Jag älskar dig Aleeeex :)

Sommar&sol!

Sådärja.. nu har man fått lite sol på sig också! Skönt :D Inhandlade ett par skor på dinsko när jag var på stan också..nice nice :) Ska byta om nu till arbetskläder och hojja iväg till jobbet.. känns skönt att det inte känns det minsta jobbigt att jobba :) det är ändå rätt kul tycker jag, jag trivs!

Är galet sugen på att fara utomlands nu alltså.. och mamma ska hänga med syrran till marmaris 15 augusti, tyvärr kan jag inte följa.. men jag ska med älsklingen nån vecka efter det så de gör inte så mycket :D

Nee nu ska jag byta om.. puss puss.

Hot hot hot!

God morgon.. idag är det visst rätt varmt ute, även fast inte solen skiner speciellt mycket än.. vår termometer visar 29 grader.. shit :P Jaja.. vaknade alldeles nyss, ska in till stan en sväng senare innan jag börjar jobba kl 14 :)

puss

RSS 2.0