Helt slut..

Jag är såååååååååå trött.. men inte så konstigt när jag bara sov 4 timmar i natt! Hinner heller inte vila.. hm, ska nog ta och göra mig en kopp kaffe så kanske jag piggnar till :) Har sprungit på stan med malin nån timme nu, bytte min väska som blixtlåset hade pajat på och köpte hårspray.. ska försöka hålla i slantarna, men vet ju hur de brukar gå :)

nu ska jag iallafall fara och hämta syrran, sen blir det dusch och fixa till mig lite.. kring 18-19 tiden ska jag iväg med malin på hennes låtsas mammas nya café.. nån sorts invigning eller vad det nu kan vara :) trevligt! sen bio då som sagt..


puss.

En blottare på max

Igårkväll blev det mys med malin & anna, vi började med att fara och inhandla allt som behövdes till maten och även lite godis of course ;) sen for vi hem till malin och började fixa, blev kyckling, klyftpotatis och tzatsiki.. mm yummie! :D kring 12 snåret började vi bli lite trötta så vi bestämde oss för att fara ut en sväng, vi for förbi emma som jobbade natt.. när vi stod inne på max där och pratade med emma, så kom det in en riktigt risig och äcklig kille.. och gissa vad han gjorde? jo han knäppte upp byxorna och viftade med hela paketet och skrek "suuuug min kuuuuk".. måste ju ha varit en riktigt mogen kille ;)

nåväl..hämtade alex kring 2-tiden, vi for till tomas en sväng och sen hem, men vi somnade inte förrän kring 6 i morse, och vaknade 10.. så jag har inte sovit många timmar i natt alltså :)

ikväll blir det bio med malin.. vi ska se den nya filmen Valkyria som hade premiär igår, hoppas den är bra! :)


fredagsmys!

ikväll blir det mys med malin och anna, vi ska laga middag och sen spela lite spel och säkert kika nån film eller nåt :) mys! nu ska jag hoppa i duschen, puss.




when your tears are dry from crying
when the worlds have turned silent
when the clouds have all departed

Mina favoriter

Jag måste bara ge ett litet tips, i julklapp fick jag en stooor julklapp av alex, som var fylld med hela 14 olika produkter från Lush. Jag hittade mina favoriter rätt fort, och de här är några jag använder dagligen: 

Denna duschcreme luktar som godis! Heelt underbar!
Tyvärr säljs den bara under vintern, så man får passa på och
köpa upp ett lager när dom väl säljs, för den är helt oemotståndlig!


Men nu när denna börjar ta slut, har jag upptäckt en annan goding:



Nämligen denna! Efter man har använt den luktar man
som en jordgubbssmoothie, också helt underbar!



Man känner sig verkligen fräsch när man har använt dessa
produkter eftersom man luktar så himla gott!
Så spring till närmaste Lush butik och köp!! :)






Laguna Beach, The Hills, The City osv..

Igår laddade jag hem hela säsong 1 av Laguna Beach, så igårkväll kikade jag på några avsnitt av det.. och nog är det bra, men det slår ju verkligen inte The Hills eller The City :) Men kul ändå att kika på det, hur alla har förändrats tills nu och så. Men nu har jag iallafall laddat hem några avsnitt av 90210, ja jag kanske är lite efter men har helt enkelt inte tagit mig för att ladda hem och kika på de.. men nu tänkte jag göra det iallafall :)

Vilken är eran favorit serie? :)





 

god morgon på er

God morgon! Idag har jag bara en lektion, vilken vi har ett läxförhör om språkhistoria på.. så jag sitter och pluggar lite nu :) har sovit sjuuukt gott i natt, men vaknade av att alex hade snott mitt täcke, vilket han rätt ofta gör!:P ska alldeles snart börja gå till bussen, tänkte fortsätta plugga lite på bussen eftersom det ändå tar nästan 30 min in till stan.. :) efter första och enda lektionen idag så ska jag och en klasskamrat sitta kvar och fixa inför vår idrottslektion som vi ska ha i morgon..cirkelträning blir det! ;)

ne nu måste jag sätta upp håret och sen kila till bussen, vi hörs sen! ha en bra dag :)

I feel the adrenaline moving through my veins

Hemkommen från träningen för ett tag sen, blev spinning 40 min och sen power core 30 min.. tungt var det kan jag ju säga! :P Men såå skönt efteråt :) Har laddat hem några avsnitt av Laguna Beach (!!!), shit det var allt bra längesen man kollade på det.. men tänkte kika lite iallafall :) måste som sagt plugga lite svenska oxå..men de är en annan femma :P

först blir det duschen iallafall!

The more I had to change I'd just stay the same

I natt vaknade jag av att jag var alldeles kallsvettig.. gick upp och drack lite vatten, sen somnade jag om. Kl 04.45 vaknade jag igen men då frös jag så mycket att jag skakade. Har inte fått nån vidare sömn i natt alltså, men skönt att det bara var en lektion i skolan idag iallfall!

Ska på spinning 17.20 så jag ska strax börja göra någon sorts middag, väldigt tidig middag. Annars får jag aj aj i magen om jag äter för nära inpå passet :) Efter träningen blir det plugg, har svenska prov i morgon. Inte kul, men man har ju inte mycket till val vad gäller skolan så det är bara att bita ihop!

puss.

Steady feet don't fail me now

sådärja..satt fint med lite cheesecake i kistan :) och ett avsnitt the city på det!

har känt mig lite hängig hela dagen, är kokhet i pannan och på kinderna, och har huvudvärk.. vettetusan om jag håller på att bli sjuk eller vad det är, tänkte iallfall ta en dusch nu och sen krypa ner i sängen och vänta på alex. men först måste jag dricka, blev sjukt törstig av att äta cheesecake..det är så sött (men gott!). Malin, du hade verkligen lyckats med den ;)

annars var det väl inte mycket mer.. förutom att jag drömmer om mina skor.. ska inhandlas snarast!






Inte håller jag väl på att bli sjuk ?! :(

You don't know what you got until you're missing it a lot

veckans längsta dag idag, tror jag. började 09.45 och slutade 16.00.

ska till mallan ikväll och fika och kika lite the city :) sen antingen hem eller till alex och sova, det återstår att se. nu tänkte jag faktiskt lägga mig på sängen och vila en stund.. var längesen jag vilade såhär på eftermiddagen :P


puss.

Just because I'm hurting, doesn't mean I'm hurt

kom och tänka på en sak under avslappningen i slutet av body balancen.. jag skrev ju ett rätt så negativt inlägg igårkväll, trodde att kvällen skulle bli kass och jag tänker inte gå in på varför jag trodde det, för det har ni ingenting med att göra :) men jag tänkte berätta att den faktiskt inte alls blev dålig, den blev faktiskt väldigt bra. jag somnade i alex famn, han somnade också, sen vaknade vi till kring klockan 1 och stängde av teven och kramades och somnade om.. helt underbart enligt mig. :):):)

nu blir det en hårdmacka med keso och en kopp te till det, sedan ska jag lägga mig i min renbäddade säng i mitt nystädade rum och vänta på alex. fast jag lär nog somna innan han dyker upp, brukar oftast bli så. :)


natti.

Gimme more

Här är två andra gobitar som jag mer än gärna skulle tacka ja till! Kanske måste ta och höra med mamma om hon vill sponsra, mmm!! ;)








Någon vänlig själ som vill ge mig kanske? :D

SKA ha!

Dessa kommer bli mina vääldigt snart.. mm ojoj, i'm in love!!


We all need someone until we die

In the end the here and now is all we have don't look back



idag var det skola hela 40 min. nödvändig dag :) vet inte varför men just nu är alla dagar så! jag tänkte städa mitt rum nu. då har jag lite kontroll över något i mitt liv, allt annat känns ganska så okontrollerbart just nu. men det löser sig väl så småningom! 

ikväll blir det förresten body balance med emma.  


you don't see me like I wish you would

Dagen började bra.. med ikea och allt som hör till. men jag har en känsla på mig att den kommer sluta desto sämre.


hej.

Push it, push it

Jag och emma har haft myskväll ikväll.. godis och två filmer... först såg vi en som hette trans siberian(?), ja nåt sånt tror jag.. och sen såg vi step brothers, sjuk film alltså :) har just tagit en dusch, ska alldeles snart sova för i morgon måste jag stiga upp tidigt eftersom vi ska till ikea då.. :)

puss.

Loving you is cherry pie

Lördag idag.. känns otroligt skönt med helg :) Har fikat lite hos syrran idag, men jag är inte mycket för tårta så det blev mer ballerinakex för min del! Tänkte faktiskt ta och städa mitt rum nu, det har legat kläder över hela golvet nu i en veckas tid.. jag har verkligen inte haft tid för att städa, men nu har jag det så då är det lika bra :) och alex är i dundret och åker bräda.. tror han kommer hem i morgon, eller ja jag antar det. Ikväll blir det lugna puckar.. för i morgon ska jag upp tidigt och fara till ikea osv med mamma, maria & ozzy! 

Grattis!

Grattis på 22-årsdagen syrran! :D

Hipp hipp hurra!!


Baby there's no other superstar

Jag är så sjukt jäkla less kan jag säga er..alla ni tusentals läsare.. jag vill hoppa av skolan ungefäääär..igår!! haha nä så allvarligt är de väl kanske inte.. men less, det är jag! nåväl.. ska bli skönt att få den där  jävla skit redovisningen bortgjord i morgon iallafall, då är den ur världen så kan man fokusera på andra saker.. viktigare saker. finns många som jag behöver ta itu med. vissa jobbigare än andra, men tids nog så blir allt bra, tror jag. eller blir det?!


slut på kvällsspekulationer.. sängen nu. natti!


Now it's my turn, sit down and learn

Aerobicen gick finfint.. rolig var den oxå :) nu blir det duschen, och sen plugg.. ååh, längtar så galet mycket tills i morgon när skolan är slut..HELG!!


check

då var denna skoldag avklarad.. nu blir det massa nk-plugg och sen aerobic kl 17.30! vi hörs ikväll :) puss

En bra morgon

Underbar morgon.. känner mig helt utvilad och pigg :) vi vaknade vid halv 9, låg kvar i sängen ett tag sen blev det frukost :) nu har några just varit här och köpt alex bil... så nu är vi bil lösa! men han köper väl en ny snart tror jag :) ska börja göra mig i ordning för skolan.. har bara bokredovisning sen slutar jag, då blir det hem och fixa till redovisningen i morgon. får låna alex lilla dator iallafall så jag slipper ha skolans skitdatorer :P ne nu måste jag kila, bussen går om 45 min!


puss

onsdagkväll

börjar få ordning på alla papper osv till redovisningen.. skönt.. synd bara att bläcket i skrivaren börjar ta slut, plus att papprena snart är slut! måste sno några från skolan i morgon :P ska ta bussen till alex på en stund, ska bara fixa klart några småsaker och packa väskan.. vi ska spela guitar hero, vi har blivit lite nördiga och spelar det nästan varje kväll nu..men de är mys:) fast jag blir så sur när jag är sämre än han!:P även fast jag spelar på medium och han på expert..hahah :)


natti.

jag vill bara ha helg nu

jag längtar så galet mycket tills det är helg. då är denna vecka bortgjord och förhoppningsvis känns allt lite lättare.. jag vet iallafall att framförallt skolan kommer lätta rejält, resten kan man ju bara hålla tummarna för . :)

fick förövrigt just veta att vi inte har någon ios i morgon, vilket betyder att jag börjar 11.55 och slutar 13.15, skönt? svar ja :) om det inte hade varit för att vi ska redovisa varsin bok då så hade jag stannat hemma, men ne jag ska vara duktig och fara till skolan :) sen hem och nöta nk:n.. sen på fredag är de dags för den =) det är speciellt det som jag längtar efter att få bortgjort..vilket lättnad alltså:) tycker synd om dom som måste vänta flera månader att ha sin lektion, då har man det ju hängandes över sig hela tiden.. ne skönt att göra bort de, de får gå som de går helt enkelt:) ska ta en till kopp te nu! puss.

förresten, jag och emma ska på power yoga ikväll.. haha vilken syn :)

En helt vanlig onsdag..nästan.

nu är skolan över för idag..skönt! eller egentligen inte, har en massa plugg att ta itu med. dags att börja nu! men först ska jag fixa mig en kopp te. ikväll blir det träning och kanske lite mys? :)

puss.

Alla tankar svämmar över

jag kan inte koncentrera mig, inte på nåt. idag på aerobicen kände jag mig helt lost för jag hade bara andra tankar i huvudet. jag vill att allt ska vara bra nu, precis som förr.. snälla? men det lär nog ta ett tag..ett bra tag.


natti.


And if the man can't dance he get's no second chance





Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
 




PowerPoint

Hade bara en lektion idag..skönt! Har väldigt få lektioner nu för tiden känns de som :) Har iallafall suttit här framför datorn ända sedan jag kom hem kring 12-tiden, och knåpat med en power point.. har hittills fått ihop 5 sidor men det kommer bli några fler :) Underlättar sjukt mycket att ha en powerpoint när man ska ha en lång redovisning! Vilket jag ska ha på fredag. Tänkte ta en paus nu och dricka en kopp te..det förtjänar jag väl?

Puss.


godmorgon

godmorgon. ska till skolan på 1 timme, har religion sen har jag hål till 14.40. jippi! får se om jag ens orkar gå på bilden då. måste nog börja röra mig från sängen nu, men min kropp vill inte riktigt än..  jag är less.


Damn, ain't it crazy when you're loveswept

kl 20.00 har jag och emma introduktion i gymmet och ska få ett träningsprogram. annars var det väl inte mycket nytt..


Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
And pray to God he hears you

empty

söndag. 18/1. pissdag.


Step one you say we need to talk
He walks you say sit down it's just a talk
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
As he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
You begin to wonder why you came

Spelkväll

Tjabba, blev en mysig kväll igår :) Först middag med familjen, sedan var jag, syrran och emma hemma hos syrran&ozzy och bakade kladdkaka och spelade TP, kring 12 for jag och emma och plockade upp anna och vi for och skjutsade hem pappa. efter det for vi till johan och spelade TP med johan, markus och krille. vi tjejer hade då ledningen när jag begav mig hemåt..blev så jääkla trött, och har sovit tills för en timme sen. tänkte försöka plugga lite idag.. om jag lyckas är väl en annan femma :P

ciao.

intressanta saker..

Otroooligt seg dag.. jag är såå rastlös. Har iallafall tagit mig en dusch, klätt på mig, ska väl föna håret nu och börja fixa till mig lite.. men är ju ändå 2,5 tim tills vi ska iväg.. hm, ska nog ringa hjärtat :)

Dagens humör: trött och lite..fundersam!
Dagens ont: träningsvärk i hela jäkla kroppen! benen är värst.
Dagens klädsel: stentvättade jeansleggins, svart kofta.
Dagens händelser: ut och käka med familjen, spelkväll med emma :)
Dagens borde-ha-gjort: ätit frukost
Dagens materiella vill ha: ett par nya skor, och en ny väska :) 
Dagen låt: kanye west - love lockdown
Dagens ah-ha!: don't know :)
Dagens träning: ingen alls idag :(
Dagens kommentar: jag vet inte.
Dagens roligaste: att det är heelg :D
Dagens planer: middag,spelkväll,sova.
Dagens favorit/er: emma of course!! :D
Dagens mest irriterande: finns rätt mycket som är irriterande just nu.
Dagens mat: en varmkorv, ett glas juice
Dagens grattis: till alla som fyller år :P eller nåt...
Dagens inte-längtan: måndag
Dagens inköp: nada =)
Dagens slutsats: jävla skola!

Just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Hejhopp! Lördag idag, härligt va? :D Blev en mysig kväll igår med alex, krille&emma.. först spelade vi minigolf på golf garden, och jag lyckades få två hole in one ;) på två svåra banor faktiskt! men alex vann iallafall :P efter golfen gick vi på bio och såg Benjamin Buttons otroliga liv, måste säga att filmen var riktigt bra, men dock tycker jag att 2 timmar och 45 min är lite för länge för en film :P men hur som helst så var den helt klart sevärd :D då vet ni! sen for vi runt ett tag och tillslut hamnade vi på 7eleven och åt en korv, sen hem och nanna :)

kom hem från alex för ett tag sen, har sovit sååå jäkla skönt i natt att jag knappt ville gå upp :) ska snart hoppa in i duschen, tänkte bara plocka undan lite i rummet. ikväll ska jag ut och käka med pappa, maria&ozzy..sen ska jag och emma ha spelkväll :D det är de enda som funkar om man vill att jag ska hålla mig vaken till längre än 00.00! typ :)

nu ska jag kila! puss

Benjamin Buttons otroliga liv

Det här blir troligtvis enda inlägget för idag, för jag kommer nämligen ha fullt upp hela dagen och kvällen! Först har jag skola från 8.15 till 13.25, efter det ska jag på stan med emma, sen ska vi på spinning från 16.30 till 17.15, efter det är de bara snabba ryck hem och äta och duscha för kl 18.30 ska vi till golf garden, och kl 21.15 ska vi på bio! Först då kommer jag nog kunna andas ut, jäklar vad skönt det ska bli att sjunka ner i biostolen framför Benjamin Buttons otroliga liv, 2.45 min lång är den oxå :) nä nu måste jag packa väskan förbussen går om 25 min! puss

torsdagkväll

Nk rapporten gick fortare att göra än jag trodde, har bara kvar att rita dit diagrammet men det ska jag göra för hand :)

Har varit en sväng till min farbror ikväll och druckit lite kaffe och snackat skit :) sen for jag hem och sen skjutsade mamma mig till stan, var förbi emmas jobb en sväng och gjorde henne sällskap, men självklart när jag kom dit så strömmade det in folk! så jag gick till bussen och for hem igen :) sitter nu och funderar över lite jobbsök.. har ett ställe jag tänkte söka på till veckan kanske, men vill gärna ha nåt fler ifall de skiter sig med det :D så tips tas mer än gärna emot! :D

Och...en dagens!

Dagens humör: rätt bra faktiskt :)
Dagens ont: lite träningsvärk i ryggen..
Dagens klädsel: Jeansleggings, svart linne, rosa myströja
Dagens händelser: Skola 25 min(!!!), plugg, plugg och åter plugg
Dagens borde-ha-gjort: typ.. ätit en till plätta till middagen!
Dagens materiella vill ha: pengar :D
Dagen låt: pussycat dolls - i hate this part
Dagens ah-ha!: när jag kom på att nyponsoppa faktiskt är rätt gott!
Dagens träning: Ingen faktiskt! eller ja, förflytta mig mellan datorn och tvn typ?
Dagens kommentar: ööh.. don't know :)
Dagens roligaste: att det är fredag i morgon!
Dagens planer: göra färdigt nk-rapporten, sen mys framför tvn! eventuellt fara och sola
Dagens favorit/er: idag blir det faktiskt..alex! :)
Dagens mest irriterande: att jag inte vet hur jag ska hinna äta middag i morgon?
Dagens mat: en macka och två ägg i morse, raggmunkar till lunch, plättar till middag..DEGIGT!
Dagens grattis: kanskee.. grattis till mig som snart har avverkat två saker på min att göra lista :D
Dagens inte-längtan: att stiga upp 06.45 i morgon :(
Dagens inköp: ingenting faktiskt! :)
Dagens slutsats: jag är less på skolan!!!!

En tävling!

Jag är med i en tävling hos Miss Exclusive. 
Man kan vinna presentkort, en iPod, 2 läppglans, en tidning och en överraskning.
Jag vill vinna!!! :D

Dagens skola, ett skämt eller?

Vad är det med skolan nu för tiden om jag får fråga?! Enligt schemat ska vi gå från 11.55 till 17.00 på torsdagar.. idag gick vi från 11.55 till 12.25. Är det vettigt eller? En lärare sjuk, en annan lärare är inte så brydd om vi har lektion eller ej, och en annan har gett oss hemläxa istället för lektion. What's up with that? Fast okej, jag ska inte klaga.. jag är som sagt inget stort fan av skolan anyways :) Jag är bara glad att få gå hem lite tidigare, men lite sjukt tycker jag ändå att det är :P

Sitter och knåpar med psykologiarbetet, och snart ska jag påbörja NK rapporten som ska in i morgon. Idag blir det heller ingen träning, vi har kört på nu 3 dagar i rad efter typ 1 år av uppehåll, så vi kan nog behöva vila idag :) I morgon däremot blir det spinning 16.30! jag längtar :D


Välbehövlig skönhetssömn

Inatt har jag sovit 10 timmar.. åh så skööönt! Gick och la mig typ 22.15 igår, och sov till cirka halv 9 i morse :D Skönt!! Har tagit en lång dusch, ätit en ännu längre frukost och kikat på tv.. håller på att göra mig i ordning för skolan nu, börjar 11.55 och slutar kring 2-tiden tror jag.. då blir det hem och plugga :(

en lååång dag

Guud, den här dagen har känts så himla lång alltså! Men det kanske beror på att jag endast hade en lektion idag och sen att jag tränade så tidigt som 17.30? måste vara det :) sitter iallafall och håller på med sista psykologiinlämningen, sen är den kursen avklarad :) skönt! har bara några punkter iaf!:) juste, jag och emma var ju på afro idag..och det var tamejtusan rätt kul :) får se om vi kanske gör om det nästa vecka igen ;D

ne nu ska jag fortsätta med detta.. pussinuss.

en dagens :D

Dagens humör: bra, men lite trött.
Dagens ont: träningsvärk i vaderna..ajaj!
Dagens klädsel: jeansleggings, linne och kofta
Dagens händelser: skola 1 tim, plugg, afro!
Dagens borde-ha-gjort: inget jag kan komma på hittills :)
Dagens materiella vill ha: hms.. typ en egen lägenhet? :)
Dagen låt: ne jag vet faktiskt inte :P
Dagens ah-ha!: när jag kom på att psykologifallet hette "Bo Dahlin" och inte "Bodalin".. hah :)
Dagens träning: Afro ikväll :)
Dagens kommentar: tyyp.. nä jag vet inte :P
Dagens roligaste: att vi fick tårta på webbdesignen :)
Dagens planer: plugg, träning!
Dagens favorit/er: emma såklart :D
Dagens mest irriterande: att jag har förbannat mycket skolarbete att göra :(
Dagens mat: havregrynsgröt och ägg i morse, lite potatis och fisk i skolan.
Dagens grattis: hms..vet ej:)
Dagens inte-längtan: nästa fredag..
Dagens inköp: nada :D
Dagens slutsats: ge mig helg!!

Ett litet tips ;)

Ni som inte redan hört denna låt måste lyssna på den, så grym :)
Sen är den ju även intro till den braiga serien The City! Me like :)




Shake that ass

Nu har vi varit och shakat på body jamen! Var kul, fast svårt! Men vi tänkte gå nästa vecka igen, så förhoppningsvis går det bättre då :) Ska hoppa i duschen nu, sen äta litegrann och sen börja med sista arbetet i psykologin.. boring! Men det måste göras :P I morgon ska vi förresten på afro, och släppa fram afrikanen i oss ;) hah :D

ciao!

Glamour, glitter and gold

Skoldagen är avklarad, middagen likaså.. nu väntar jag på att klockan ska bli 20 i 6 så ska jag fara iväg och träna :) idag ska vi jamma! ;) haha, undra hur fan de kommer gå =) sen ska jag hem och pluuuggaa.. tråkigt, men nödvändigt!




Gimme them bright lights, long nights
Party till the sun is rising
High rise, overtime
Working 'till the moon is shining
Hot guys, fly girls
Never gonna say it
I feel on top of the world,
I feel on top of the world

I will never let you fall

Nuu är jag hemma! Riktigt kul step up pass, självklart var det lite svårt att hänga med ibland men det är inte så konstigt när det var första gången :) Gick ändå bra för oss tycker jag! Och vi tog oss igenom hela passet utan att svimma av utmattning :P Har just ätit lite kvällsmat bestående av ett ägg och en skinkmacka, yummiieee! Ska fara till alex senare och sova där, han skulle hämta mig om ett tag :) har sovmorgon till 12 i morgon, oj så skönt! får se om jag tar mig upp ur sängen bara, lär ju ha lite träningsvärk om jag säger så ;) imorgon ska vi på bodyjam, sen har jag även en heeel del plugg att göra. blä :( nåväl, sånt är livet!

godnatt!

Nu är det dags!

Nu är det dags att packa träningsväskan, och fara iväg på årets första träningspass! Kan säga att jag vet två stycken som kommer ha ganska så mycket träningsvärk i morgon ;) Blir dusch&bastu efter träningspasset oxå!

No one makes me feel this way

Måndag idag.. känns otroligt tråkigt och segt, fast ska bli skönt att träna ikväll iallafall :D Har hål nu så jag är hemma under tiden, börjar inte förrän 15.40.. har då livskunskap sen slutar jag..nödvändigt va? :P Jaja, jag tänkte lägga mig på soffan en stund nu och kanske slumra till :) ciao!

Han är faktiskt lycklig!

För en som inte förstod nåt av rubriken på inlägget under, kika på detta så förstår ni nog ;) kanske det roligaste jag sett, och hört :P



Han är fan lycklig!

han är lyyyycklig!!

är nog bara emma som fattar rubriken på detta inlägg :)


Nu är iallafall träningskortet inhandlat, och i morgon börjas det med hela 2 pass! haha, vi vill prova på allt så fort som möjligt så i morgon blir det boxning och sen step up, om vi nu inte är helt slutkörda (finns dock en stor risk för det), men vi ska kämpa oss igenom passen! ;) har varit och käkat hemmagjord pizza och syrran och ozzy, kom hem alldeles nyss.. håller på att tvätta nu, tänkte även städa lite i mitt rum.. är såå rörigt, sen måste jag packa väskan för jag hinner inte hem efter skolan i morgon, jag slutar 17.00 och 17.30 börjar boxningen :) jag längtar faktiskt :D

måste bara låta er få avnjuta denna braiga låt.. underbar:)


nu börjas de :)

Då var denna helg i stort sett över, har varit en lugn och stillsam sådan :) Skönt! Och nu börjar ju mitt och emmas "nya liv", vi ska nämligen fara in till stan snart och köpa gymkort på helex :D fan vad kul det ska bli! har saknat att träna, och nu har jag ju nån att göra det med ;) blir dock ingen träning idag, för alla pass börjar inte förrän kring 16-tiden, och de blir lite för sent :) så vi ska in nu och köpa kortet och sen ta en promenad på isvägen istället.. sen ikväll ska jag tydligen och käka middag hos syrran och ozzy..yummie! sen behöver jag nog plugga litegrann också.

nu ska jag byta om till lite promenadvänligare kläder! =) puss

No better and no worse

Nackspärren har börjat avta, fast fortfarande drar det till i nacken när jag gör vissa rörelser.. men på bättringsvägen är det, helt klart :)

Igår blev det mys med emma hela kvällen, vi började med att fara på kvantum och inhandla lite gott, bland annat varsin 1 liters brämhults juice :P sen kikade vi på lets dance. efter det kom emma med den briljanta idén att vi skulle spela spel, för annars hade jag bara somnat :) så vi spelade 2 omgångar tp, sen kom vi på att vi var hungriga så vi for till max för lite nattmat, sen hem hit igen och två omgångar till av tp.. :) sen var klockan 02.30 så då kilade jag upp till sängen där alex redan låg och sov, och emma for hem.

nu väntar jag på att hon ska höra av sig om vilken buss hon tar till stan, vi ska nämligen till helex och införskaffa våra gymkort ;) nice! :D ikväll ska jag mysa och laga mat med alex, får hoppas på att han kan ge mig lite massage oxå;)


puss!

nackspärr

Fick ett minst sagt OTREVLIGT uppvaknande i morse, kände hur det hände något med nacken och vips så hade jag nackspärr.. kunde inte hålla huvudet rakt fram eller åt vänster sida, och fortfarande är det lika illa. Skulle till skolan till en lektion kl 12, men den fick jag skippa, fick skjuts hem av alex mamma istället.. och har legat på soffan med en värmekudde tills nu. Har galet mycket skolarbete att göra, så jag ska försöka plåga mig här en stund, men det känns redan som att det är dags att återgå till soffan igen. Och jag och emma som hade tänkt åka skridskor ikväll =( nåväl, vi har iallafall bestämt oss för att (troligtvis) köpa kort på helex antingen i helgen eller till veckan.. kul kul kul :D

nä, nu blir det fan soffan igen.. helvetes jävla nacke. tack&hej.


En kul grej!

Dagens humör: Irriterad på grund av skolan
Dagens ont: Huvudet, jag drog en fet vurpa igår och landade raklång på marken..aj!
Dagens klädsel: Jeansleggings, tröja och nån sorts koftväst.. haha :P
Dagens händelser: Skola 1 tim, pluggat i 2 tim, sälning ikväll!
Dagens borde-ha-gjort: Stannat hemma från skolan eftersom vi hade typ en halv lektion.
Dagens materiella vill ha: Godis, öh.. ja typ de :)
Dagen låt: Rihanna - Rehab
Dagens kommentar: "Det börjar trycka på i ändtarmen, brb!" inga kommentarer om vem som sagt den dock ;)
Dagens roligaste: Ett sär på en stor trehjuling som cyklade fram till mig och berättade att han varit hos tandläkaren 17 ggr förra året.. najs!
Dagens planer: Fortsätta med lite plugg, sen säla :)
Dagens favorit/er: Emma såklart! Every day :D
Dagens mest irriterande: Jag vet inte, min nk lärare kanske?
Dagens mat: En macka och en kopp te i morse, 2 mandariner på skolan, köttbullar och makaroner hemma!
Dagens längtan: Studenten!!
Dagens inköp: Inget :D
Dagens slutsats: I gotta check in to rehab!

This time I wonder what it feels like

Blev inte en speciellt lång skoldag idag, trodde vi skulle sluta kl 15 men tydligen så var en lärare sjuk så istället slutade vi kl 13, och började 12 :) Snacka om skönt! Har käkat lite lunch för en stund sen, och ska nu sätta igång med mitt nk arbete, eller min nk lektion kanske jag ska säga. Sen ikväll ska jag nog vara med emma :)

God morgon

Godmorgon! Nu är jag nydsuchad och fräsch, redo för att fara till skolan. Känns tungt men man har väl inget val antar jag :) Har bara två lektioner ändå idag. Fast efter skolan måste jag ändå plugga litegrann, tråkigt nog.. men jag orkar inte göra så mycket i helgen så lika bra att göra det idag :P Ne, nu måste jag kila! Puss.

Långprommis

Har just varit ute på en långpromenad med pappa, i 17 minusgrader promenerade vi en bra bit :) Hurtigt av oss tycker jag! Väntar på att top model ska börja, efter det ska jag till alex.. sen i morgon är det skola från 12 till 15.. jippii! Ciao.

Sista dagen på lovet

Kul att man måste ägna sista kvällen av lovet till att plugga, Nk B dessutom.. jippi! Våran (idiotiska) lärare har ju bestämt att varje person i klassen ska hålla i en 80-minuters lektion helt ensam.. om någon liten del i kroppen. Jag har fått det ooootroligt intressanta ämnet blod, eller närmare bestämt blodets sammansättning och funktion. Kul va? Och så snäll som hon är så har hon bestämt att alla ska vara redo att redovisa på måndag, och självklart är jag bland de första som ska redovisa. Så därför ska jag nu damma av böckerna och sätta igång.. behöver jag säga att skolan inte riktigt är min grej? Nä, tänkte väl det.

I feel so empty and hollow

And now I feel like, oh..

I guess that's what I get for wishful thinking

Snart är detta jullov slut, vilket oxå är det sista jullovet eftersom jag tar studenten till våren. Ser verkligen framemot studenten, balen och allt de, men just nu känns det bara så jäkla tungt att jullovet är över och att jag vet hur mycket skolarbete jag har att göra :( Pisstråkigt är vad det är.

Kom just hem från emma iallafall, vi började se The Dark Knight eller vad den nu heter, men jag kände redan innan filmen att mina ögon höll på att falla ihop, och mycket riktigt så gjorde dom det haha :) Nu ska jag gå och kika på lite tv med pappa och dricka en kopp te :) Puss.


I don't wanna smoke on these cigarettes no more

Igår blev det ju som sagt utgång, fast först riktigt god mat och dricka hos malin :) sen gick vi ut på grace, vi kände oss lite skeptiska till en början med tanke på att det kryllade av småbarn! alltså typ 15-16 åringar.. men efter några tequila så tänkte vi inte mer på dom, haha :) avslutet på kvällen igår kunde väl ha varit bättre, men men. känner mig lite trött och sliten idag, sov till typ kl 1, sen har jag bara degat runt i myskläder här hemma. ska fara till stan snart och se en film och käka godis med emma, kan behövas! kanske även prata lite om gårdagen, tur att jag har henne :) ska ta och byta om nu och sen blir det nog en promenad in faktiskt, kan behöva lite frisk luft! puss.







When we first met I never felt something so strong


in i dimman

Idag är det måndag och trettondagsafton, vilket innebär utgång ikväll.skoj! :) malin fyllde ju år dagen efter julafton så vi ska fira henne ikväll, mat, dricka osv :) sen utgång någonstans..vart återstår dock att se :P tänkte kika lite tv nu och sen hoppa in i duschen på ett tag! sen börja fixa mig :)

vi ses i dimman!

the hills maraton

Goddag! Snart kommer alex hem, då ska vi mysa hela kvällen lång :D idag har jag sovit till 12, vilket är rätt ovanligt för att vara jag :) brukar inte hända om jag inte varit ut och festat kvällen före :P men skönt var det! sen har jag bara sett massa the hills avsnitt som går på mtv just nu, och tagit en dusch! ska fundera ut något vi kan äta till middag oxå :) puss.

lördagkväll

Lugn och stillsam kväll har det varit, åt god middag, sedan har jag varit till syrran och kikat på Wall-E, söt film men kändes väl lite.. tråkig, haha :) Ska gå ner och försöka tigga lite massage av mamma, sen blir det väl sova på nåt tag :) usch det känns så ensamt när inte alex är hemma =( men i morgon kommer han, då ska vi mysa hela kvällen! Längtar :D


Hejdå.

party på återvinningen

Ja nog kommer jag och emma alltid på roliga saker måste jag säga, igårkväll tänkte vi att vi skulle gå och ta en fika typ käka lite mat, så vi gick till Roya, men då bestämde vi oss för att ta en öl, som sedan slutade med att vi hamnade på olivers och röjde runt på dansgolvet med alla 40-taggare :P men en riktigt kul kväll var det! sen knallade vi hem till henne och sov dära.

har sprungit runt på stan med syrran och ozzy några timmar idag.. införskaffade mig ett par stövlar för 170(!!!) kr. Snacka om billigt alltså :) vilket kap! ;) ska ta och börja fixa lite inför middagen nu..blir nån sorts kyckling,klyftpotatis osv :) ikväll blir det filmkväll med syrran! och älsklingen är i fjällen, saknar han =(

nä ni.. puss..!

had to run from you

Jag har varit livrädd för att äta idag, för att jag är rädd att få ont i magen eftersom jag haft det 3 dagar i sträck. Så idag har jag ätit 2 varmkorvar.. stabilt? Näe. Tur att jag ska på roasters och mysa med emma om ett tag, där finns det säkerligen något att stoppa i magen.. dock inte någon godsak för mig inte, nej nej, blir väl en kopp te (utan mjölk:(()och eventuellt en smörgås om det finns någon god sådan :P Har iallafall just tagit mig en dusch med mina goda produkter från Lush, borde fixa en bild på alla olika saker som var i dendär lådan egentligen.. riktigt många roliga och spännande saker! :) annars sitter jag här och nöter kanye west - love lockdown.. älskar den :)

måste föna håret nu! pussisar!

Nytt år och laktosintolerant

Nu är det nya året här, och på köpet har jag (troligtvis) gått och blivit laktosintoleran.. jippi!! Kul va? ;) nåväl.. jag är ingen mjölkälskare men finns ju andra grejer jag får sluta äta (eller köpa laktosfritt), men jag ska nog överleva!

Igår  var det en lugn dag.. vi lagade tacos med tomas cissi och birge, sen kom kocken så såg vi alla day after tomorrow på tv.. den var ändå rätt bra tyckte jag :) vaknade för en stund sen, tänkte gå ner och käka lite frukost, sen har jag lovat att packa ihop lite saker åt alex för han ska iväg och köra skoter i helgen och åker redan ikväll :(

ska gå ner och kika i kylen nu om det finns något utan laktos i som jag kan äta :) ska väl även hem på nåt tag! puss

RSS 2.0