åh, vilket väder!

hej hooopp! sjukt fint väder idag, har strosat runt på stan med mallan och det slank även ner en liten milkshake..den satt fint den =) försökte hitta något snyggt till i morgon men denna stad har tamejfan bara fula kläder. måste ge mig på någon affär i morgon igen innan skolan börjar kl 12, för efteråt är det full rulle! bara hem och duscha och fixa sig, börja med maten och sen så kommer tjejerna :) det blir jag, malin, michaela, anna, anja, emma & fia..riktigt nice gäng!!:) vi kommer få sjukt kul det vet jag..först grilla hära sen ska vi till blackis. blir en grym kväll det känner jag på mig ;)

men nu måste jag ta tag i lite plugg..har nämligen en redovisning om stenålderskost i morgon..måste även leta fram nå pälsar av något slag.. vi ska nämligen klä ut oss! sen ska jag till hjärtat och mysa mysa mysaaa :)

pusss!

måndag.

Kom just hem från helex, sköönt att träna! Dock är det nåt lurt med min rygg..nedre delen av ryggen knakar som bara tusan när jag ligger i en viss stretchövning! :P Läskigt! Nåja det går väl till sig :) Annars har jag hunnit äta en macka med lax på och druckit en kopp te. Måste ta en dusch nu, för jag luktar verkligen inte smarrigt kan jag säga! ;)

Skola imorgon 09.45 till 16.00. Sen lägenhetsvisning på kvällen:)

Resan är bokad!

Nu är resan bokad! 31a maj bär det iväg, en vecka i Alanya med fia & hanna! kommer bli grymt! :D



Min balfrisyr

I fredags var jag hos frisören som ska göra min balfrisyr, och nu är det bestämt hur den kommer se ut :) Lite svårt att förklara men en kombination av dessa kommer det bli:



   

Dock med lite flätor osv! Jag har varit inne på en enkel frisyr hela tiden, så detta kommer bli perfekt!:)

härliga söndag!

Tänk att vädret gör sån stor skillnad på humöret.. även fast det hänt vissa jättetråkiga saker i mitt liv just nu så känner jag mig ändå lycklig. Jag har världens bästa pojkvän & familj, och väldigt fina vänner :) Sen att skolan slutar om cirkus 1 månad gör ju inte saken värre precis. Det känns helt jävla underbart! Och så kommer jag även att spendera en vecka nere i Turkiet, och det kommer vara så grymt härligt och kul! Sen när jag kommer hem är det studentveckan..bal på onsdagen och studenten på fredagen!! :D

Fast jag måste ändå säga att ångesten inför hösten finns.. men äh, man får ta det som det kommer helt enkelt :) Allt löser sig!

I give it all up

idag har både jag och hjärtat varit galet trötta och sega. när jag kom hem så somnade jag på soffan i 2,5 tim..herregud:) väntar på att alex ska komma och hämta mig, vi skippar bion ikväll för vi känner oss så sega ännu, så istället ska vi hyra några filmer och mysa på hemma :) mycket skönare än att sitta still i en biosalong 2,5 tim! sängen känns mer lockande ;)


nattuggla

hej alla nattugglor. jag hade tänkt mig att detta skulle bli en hyffsat tidig kväll..men ja nu visar klockan 02.23, så särskilt tidig blev den ju inte! är hos hjärtat nu ligger i sängen och väntar på han. kom hit kring 10 tiden, vid 12 körde jag fia o hanna till stan, sen hem hit igen men då skulle emil och micke hem så då hämtade vi fia å hanna i stan och körde hem dom :P o nu har ja äntligen fått lägga mig i sängen:) alex kommer aldeles snart så ska försöka vara vaken tills dess så jag kan pussa lite på honom=) i morgon ska vi gå o se män som hatar kvinnor..äntligen har jag lyckats övertala honom att se den;)

natti!!!

friday night

lugn och skön fredag hemma med familjen.. :) sånnahär kvällar behövs verkligen! och i morgon blir det mys med hjärtat, kanske bio :) men nu ska jag slå mig ner i soffan med en kopp te och veckorevyn! puss

big changes

i slutändan kommer allting bli bra.. det vet jag :)

alex du anar inte hur glad jag är att jag har dig! du är verkligen bäst :)
fast mamma, pappa och syrran..ni är oxå bäst :D

torsdag.

Nyss hemkommen från boden! Har varit och fixat lite med balklänningen :) åh så fiiin den är! tänkte faktiskt ta mig ut på en promenad snart, eller eventuellt en springtur! gick faktiskt förvånansvärt bra att springa igår..trodde jag skulle dö efter 100 m men icket! :P ikväll blir det lugna puckar, tänkte försöka göra klart lite inlämningsuppgifter.. sen så är hjärtat på väg hem från sthlm nu, han och petter tog flyget dit i morse för han skulle köpa en ny bil (IGEN), så nu är dom på g hemåt iaf, fast dom är nog inte hemma förrän sent ikväll eller i natt =)

puss!

onsdag

Sjukt fint väder idag :D Ska fixa nån middag snart, för när mamma slutar ska vi in till frisören och kika på lite balfrisyrer! sen ska jag ut och springa med syrran..återstår ju att se hur det går, haha :P

tisdag

Sådärja, blev en prommis på 1 tim :) skönt! ska ta bussen till hjärtat om 20 min, mysa och sen se desperate! me like :)




jag älskar dig :)

dead and gone

tisdag, vilket innebär desperate ikväll :) mycket nice! hade tänkt ta mig ut på en promenad nu innan jag blir alldeles för trött och seg. eller kanske att jag promenerar till hjärtat? :) hmm, ett alternativ! aningens långt bara men med musik i öronen ska det nog funka. vi får se ;) puss!

Nighty night!

Nu är det snart dags att sova.. har några timmar kvar att ta igen sen helgen så :) Men först ska jag plocka undan alla kläder som ligger utspridda i mitt rum, men det blir så när jag inte är hemma så mycket.. plockar bara på mig det nödvändigaste och låter resten ligga utspritt :P Sen ska jag somna till satc :) Godnatt! och puss på dig hjärtat.

my love




Alanya!



På fredag ska vi gå och boka resan! Fyfan så kul det kommer bli :D
Alanya here we come ;)

lovet är slut

Helgens ynka 9 timmars sömn på två dagar tog ut sin rätt idag. Efter halva första lektionen började mitt huvud dunka, ögonlocken blev tunga och jag en aning snurrig. Hade religion och sen cyklade jag hem till soffan. Slocknade direkt, vaknade 2 timmar senare och då stod middagen på bordet.. väldigt uppskattat :) Känner mig fortfarande en aning seg, men huvudvärken är i stort sett borta och jag ska faktiskt ta på mig mina ny löpardojjor och ta en runda! haha, okej det där lät som att jag är en erfaren löpare..så är inte fallet kan jag säga, men så ska fallet bli ;) eller, jag är ju så illa tvungen!

puss

grillning och en blodig pojkvän!

Igår grillade vi här hos hjärtat, det var jag, alex, anna, johan, michaela, david och krille. sjukt gott var det :) lite senare mötte jag emma på shell och vi hyrde två filmer, dock somnade jag 5 min in i den första ;) kul säl(l)skap! fick en liten chock sen när alex kom hem.. han var blodig i hela ansiktet typ.. men det visade sig att han var lite överförfriskad och hade vurpat på gården! så nu har han en fin fläskläpp och en trasig tand...klantiga älskling:) ikväll ska vi nog grilla hemma hos mig med mamma, pappa, maria&ozzy..och sen blir det nog bio:) vi tänkte se gran torino! jag vill egentligen hellre se män som hatar kvinnor, men enligt alex tycke är den aaaalldeles för lång :P så, gran torino får duga, den verkar bra den med:)

nee om jag kanske ska försöka väcka min sovande björn :) fast egentligen ska man ju inte väcka en björn som sover! hehe..men i need breakfast:)

Lugnt och skönt

Skönt med en lugn fredagkväll för en gångs skull! Maten var god, bion var bra.. nu är jag trött och ska lägga mig i sängen och vänta på hjärtat :) I morgon blir det stan med mamma och syrran, och sen grillning på kvällen :D Mys!

Ne nu blir det sängen och lite SATC! godnatt :)

LADY GODIVAS OPERATION



Finns det någon vänlig själ där ute som skulle vilja köpa denna åt mig? :D
2999 kr, från nelly.com :)

show me

blev väckt av ett sms av michaela kring 10:30 i morse, "lunch på stan?:)", självklart tackar man ju inte nej till det :) fixade mig lite snabbt, gick ut med lilleman och tog sen bussen till stan. var sjukt hungrig eftersom jag inte åt någon frukost innan..så det satt fint med en lunch på symphonie =) sen kikade vi runt efter lite skor till balen och studenten..hittade väl inga riktigt klockrena men.. får göra nytt försök en annan dag :) ikväll blir det iallafall bio med emma, men först ska vi avnjuta en goood middag hära. våran specialitet ;) tänkte vila lite nu sen ta en dusch! puss.

torsdag.

det var sjukt härligt med en promenad i solen, även fast det blåste litegrann :) nu har jag diskat, dammsugit, bäddat rent i sängen, och nu tänkte jag ta och plocka undan alla kläder från golvet i mitt rum. sen när hjärtat har slutat så ska vi till honom och laga gomiddag:) våran favorit och specialitet..chilikyckling :D ikväll blir de nog bara mys tror jag.


soool

solen skiner och nu ska jag ut och promenera! synd bara att mina solglasögon är i bilen som är på pappas jobb :( men jag klarar mig nog :) har förövrigt nyss varit och snackat med chefen där vars jag ska jobba i sommar, så nu är allt fixat :D nice! måste kila nu.. puss

tisdag!

har spenderat större delen av dagen med malin. vi tänkte att vi skulle sitta ute på baksidan hos mig och sola, men självklart kom det ju en massa moln när vi väl satt där, så vi gjorde lite lunch istället och promenerade sen in till stan :) måste försöka hitta mig ett par skor till balen. nåväl..har just varit och kikat efter en ny soffa med pappa, men vi hittade ingen som föll oss i smaken! emma ringde för ett tag sen och undrade om vi skulle göra nåt, så ska cykla in till stan till henne strax :D vi ska basta, dricka öl och desperate som det förövrigt är dubbelavsnitt av idag! :D sen far jag nog till alle :)

förresten så ska vi boka resan här nåndag snart :D och sen ser det även ut att bli turkiet till hösten eller våren igen..men varför avslöjar jag ej;)

puss!!

underbart.

underbart. klockan är över 7 och solen skiner fortfarande och det är varmt ute. vårkänslor? svar ja. ska hoppa på cykeln och fara in till stan och kika film med michaela och louise :) underbart med lov! pussis.

våren är här!

14 grader varmt ute idag! helt sinnes, fan så SKÖNT!! jag o älskling har suttit ute i solen flera timmar, ätit frukost osv :) mys! har just tagit en dusch och om ett tag ska vi dra oss mot stan :) får se va som händer ikväll, är sugen på bio :P

puss!!

påskdagen

igår blev det fest ute hos robin och maria i sunderbyn, sen allstars:) och det var riktigt trevligt! var längesen jag hade så kul :) nu har vi just varit till sunderbyn och hämtat bilen, är hos hjärtat nu och ska snart börja dra mig hemåt=) mamma kommer hem ikväll, så det måste städas ;)


puss

påskafton

världens mysigaste kväll igår.. älskar dig :) ikväll blir det party! var inte inställd på det egentligen, men alex ville att jag skulle följa och sen ska anna&micha också dit så det blir nog great!! :D men först måste jag iväg med papi och handla, sen laga mat, sen duscha och fixa mig. kanske är lika att sätta igång nu :) pussis.

♥ 2 år idag ♥

blev en skön kväll igår! vi var i stan hos kero några tjejer, drack gott och surrade på..kring halv 12 blev det prat om att dra ut men jag kände mig inte sugen alls.. så jag gick för att hämta nyckeln av hjärtat hem till honom, men då sa han att han följer med hem istället :) så vi gick förbi max sen tog vi en taxi hem!

idag vaknade vi rätt tidigt..eller jag vaknade halv 9, och alex kring 10, sen har vi bara legat och sett på tv och sånt. men kring 12 tog jag bilen och for och hämtade pappa i tjuvholmssundet, sen har jag hunnit vara på apoteket och kvantum också, och nu håller jag på att städa litegrann! effektiv med andra ord ;) ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin till ikväll! det är ju våran 2-årsdag så vi ska gå ut och äta och dricka lite vin, sen hem och mysa hela kvällen/natten.. iiih, jag älskar dig så mycket hjärtat :) nåja, har lite brådis nu! pussis




10/4-07 :)

skärtorsdag

Goddag! Härligt att vara ledig idag, fast ändå lyckades jag och hjärtat vakna halv 8 i morse :P Tidigare har det snöat en massa, men nu verkar det ha slutat :) Ikväll blir det party trots allt, var inte inställd eller taggad på det tidigare.. men nu så, det ska fan bli skoj =) Michaela kommer hit lite senare så ska vi fixa oss och käka middag osv :) Sen får vi se vart alkoholen tar oss! Sitter just nu iaf här och håller på att bleka tänderna, haha :) andra gången hittills..får se om det ger nå resultat=)

Måste ta och göra klart lite skolarbete nu också, sen vila sen party som sagt! vi får se om jag har tid att skriva mer idag och i morgon, för i morgon har jag & hjärtat 2 år så då kanske jag inte har nån lust att sitta vid datorn;) pusshej!

snart tar vi studenten

hämtade ut min snygga studentmössa idag, riktigt nice :) det var även en dietist och föreläste på skolan idag, intressant men kändes som att man redan visste det mesta =) for till alex sen och kom hem för en liten stund sen! måste ta och göra en filmanalys nu, fast tänkte först städa lite här på skrivbordet för det är papper, hårklämmor, snoddar, cdskivor och sladdar överallt! sen ikväll kanske de blir lite mer mys:)

I've been fighting!

förresten, måste bara säga att jag är överlycklig över skatteåterbäringen.. jisses :) sen är jag även överlycklig att jag har jobb i sommar. så då tycker jag att jag borde få unna mig en utlandsresa där i slutet av maj bara för de :D eller hur? :)

kvällsfunderingar

blev en promenad på cirkus en timme med paps..skönt :) har tagit en dusch nu och druckit en banan/hallon smoothie. ska lägga mig i sängen och invänta desperate som börjar snart. i natt får jag sova ensam, alex är ute i nisses stuga i brändöskär.. men tror han kommer hem i morgon igen iaf :) är ändå skönt med lite egentid ibland. hade tänkt måla naglarna, smörja in mig i en väldigt kladdig återfuktande hudlotion. precis sånt han hatar att jag gör när han ska ligga bredvid ;) nagellacket luktar starkt, lotionen kladdar.. haha, han är söt.

i morgon har jag bara en lektion tror jag? känns verkligen att det börjar ta slut nu. sen har även studentmössorna anlänt nu!! ska hämta ut min i morgon :D jag längtar så grymt mycket!!!!!!!!!

this will be the one

funderar på att ta en promenad idag istället för att fara till helex, har sån grym träningsvärk sen igår så känns skönare med en promenad :) sen har jag en jävla filmanalys att göra färdigt till i morgon också, fun fun. 




don't stop...

Livets Ord

träningen gick bra.. jag blev verkligen helt slutkörd. har just tagit en lång skön dusch och ska krypa ner i sängen med en kopp te och kika lite satc :) i morgon ska tydligen Livets Ord komma och prata på religionen.. creepy. fast kanske blir spännande, har ingen aning om vad dom håller på med för fuffens så :)

ne nu ska jag ringa hjärtat:) förresten har vi 2 år på fredag :D mysssss!

runaway

just ätit middag, ska köra syrran till stan snart och sen träna 19.30 :) sen blir det bara lugnt. förresten så var de riktigt skönt att sova på madrassen i natt :D haa, då vet ni!

when you're feeling empty

You're the reason why I'm thinkin; I don't wanna smoke on these cigarettes no more!


jag är trööött.. men det är söndag, så det hör till :) har hunnit med att äta lite glass, sett lite tv och duschat. nu måste jag sätta ut en madrass på golvet i mitt rum, som jag ska sova på i natt, endast för att vara snäll mot min fina pojkvän ;) eftersom han är skadad så kan vi inte sova båda två i min säng, för jag är en vilding när jag sover så jag lyckas alltid sparka eller knäa honom där han är skadad. i hans säng kan vi dock sova båda två för den är mkt större :) så i natt är det jag som sover på golvet. men jag sover faktiskt sjukt bra på madrass! nästan bättre än i sängen :P

kanske ska ta och bädda nu då för jag känner att jag börjar bli lite sömnig :)

söndag

Söndag igen. blev en väldigt händelserik kväll igår.. verkligen. men det var då en lyckad kväll, till en början.. trist att det skulle sluta på ett sämre sätt men förhoppningsvis blir det bra tillslut =) man får då hoppas det! blev upplockad av alex och erik i stan kring 3-tiden. vi for hem och sen somnade vi kring 5! i dag sov vi ända till klockan 13:30. väääldigt ovanligt för att vara jag!! sen var det frukost och sen ut till kyrkbyn för att städa undan efter gårdagen. jävlar i helvete vad flaskor och burkar det var! nåja. har iallafall just varit och handlat lite med paps. mamma är i björkliden en vecka så nu är de vi som får ha hand om hushållet ;) men vi är ett bra team jag och papi så det ska nog inte bli några problem! :D

nu ska jag ta mig en lååång dusch, sen krypa ner i sängen och äta lite glass :)

puss

stressigt

nu har jag stressat och flängt runt ända sen i morse. måste hoppa i duschen nu och sen fixa mig, sen blir de fest:) kuuul! :) pusss

lugnt och skönt

lugn och behaglig fredagskväll..really nice=) känner mig sjukt trött efter att ha varit på två föreläsningar från 13 till 16.30.. kan säga att jag var ganska seg i huvudet där mot slutet:) ska ta och sätta på nån film nu eller nåt.. we'll see we'll see. alex ska iaf på bio så honom kan jag inte vara med..senare kanske isf=) pussinuss!


nu är det nära..

ååh, i morgon är det äntligen fredag igen!! inte för att denna skolvecka varit speciellt krävande :) korta, slöa dagar. me like!

har inga som helst planer inför fredagskvällen ännu, men pratade med michaela tidigare om att kanske gå på basket :) vore ju kul..är inte ofta man gör det! men är lite sugen på bio också, hm.. ja vi ser ju :)
på lördag är det iallafall dags för våran studentskiva..skönt att få den bortgjord och kunna färdigställa rapporten och lämna in..mm nice! :)

känns verkligen som att skolan börjar lida mot sitt slut nu.. och det är ju tamejfan bara två månader och 8 dagar kvar!! det är ganska sick när jag tänker efter egentligen. åh, jag får rysningar vid tanken på att för sista gången gå ut genom dörrarna från skolan.. och vara fri! det är en skrämmande tanke att man till hösten inte har en aning om vad man ska hitta på, men det känns också otroligt skönt. en sak vet jag då.. och det är att jag ska jobba hela sommaren! det fick jag veta igår :) me like!!! till hösten är jag sugen på lite resa..kanske..åh, tänk värmeee :) haha nää..faktum är att jag nu ska ta tag i att skicka ett mail till min livskunskapslärare och fråga vad fan jag har missat att lämna in för uppgift..för nåt är det, kommer bara inte ihåg vad :) sen så ska jag snart till alex också! mysipysi:) puss.


eyecandy

jag vet att det inte riktigt är min stil, och att vissa säkerligen kommer bli chockade..

men FAN vad het dregen är!!







MUMS!!!





torsdag.

Hejhopp! Blev inget bastubad igårkväll, istället kikade vi på efterlyst och diagnos okänd.. sen gick jag och mötte alex, så skjutsade vi hem josse och lina och sen for vi hem och sov =) och i morse kunde jag sova ända till klockan 10 eftersom jag hade sovmorgon till 12:) efter skolan gick jag och mötte michaela i stan.. vi käkade lite och sen tog vi alex bil ut till dollar store, var tvungen att handla lite till klassfesten på lördag! så nu är det fixat iaf..nicenice. ska ta mig en dusch typ..nu.. sen får vi se vad som händer och sker! har världens grymmaste träningsvärk iallafall..ajaj.


photos



david lachapelle. såklart

träning

Oj så skönt att sluta tidigt idag! Slutade kring 10 tiden, men stannade på skolan och käkade lunch och sen for jag ut till porsön en sväng. Är hemma nu och har just bytt om, tänkte promenera in till stan och träna :) sen blir det hem och laga middag, dagen till ära får det bli lax och sallad! sen ikväll ryktas det om att jag & emma ska ha bastukväll =)

nä måste börja knata nu. pussiss

RSS 2.0