I should just let them go

Nu har jag o hjärtat varit och ätit på österns pärla, blev indisk kyckling i currysås.. var faktiskt riktigt god! godare än vanlig:) Sen for vi till godishuset, jag köpte lite gotta åt mig och emma.. hon kommer snart hit, då ska vi lägga oss och se på ugly betty och dh :) Sen ikväll ska jag till allee :)

Puss.

Watch out you might just go under

Idag känner jag mig lite piggare iallafall.. var skönt att börja skolan 11.40, så fick jag sova ut :)
Kom hem för en timma sen eller något, har druckit lite te och nu väntar jag på att älsklingen ska sluta jobba, vilket han gör 16.45.. då ska vi dra och käka nånstans :) Och ikväll ska jag hänga med emma! Vi ska se ugly betty och desperate of course ;) Äntligen börjar de igen!

Nä, nu ska jag kika lite tv :)

puuusss.

It's freezing, I'm so cold

Känner mig fortfarande hängig och sliten.. men måste iallafall till skolan i morgon, hatar att missa så mycket lektioner. Speciellt eftersom webbdesignen ska vara klar i morgon också. Nåja.. får se hur jag mår i morgon :)
Jajaaa.. ska gå och lägga mig i sängen nu och vänta på hjärtat:)

Puss.

Be careful what you wish for, 'cause you just might get it

Ingen skola för mig idag. Har haft ont i magen hela natten, och har det fortfarande.. vettetusan vad det är för fel. Har just ätit en macka iallafall, hade tänkt fixa i rummet nu. Igårkväll då mamma kom hem från jobbet kring 10 så började vi stöka och dona, och vips så har jag nu bytt rum :P Ska bara hänga upp lite tavlor och städa till lite sen är det färdigt :) Och mysigt blev det iallafall! Får väl se om de blir nån bild sen kanske :) Har tyvärr ingen på förra rummet men.. :P

When your heart is full of sadness and despair

Ååh, jag är helt sluuuut. Sitter bara och gäspar hela tiden.. men tyvärr måste jag sitta och göra klart denna jävla nk som ska redovisas i morgon. Jävla skit. Nåja.. ska ta en paus från de nu och göra mig en kopp te och sådär :)

Måndag i morgon.. slutar inte förrän 17.00. Känner på mig att jag kommer vara rätt så slut då! Meen, då ska jag börja fixa i rummet iallafall :) Nu har pappa satt dit nya lister osv.. så nu är de bara städa som tusan så allt katthår far bort, annars kommer alex aldrig kunna vara där :P Och sen flytta in sakerna och sådär.. mm, sånt där är kul tycker jag!!:)

Nää.. te nu!

Ciao.

That's the way it is!

Ja inte blev det nån lugn kväll igår inte :P Blev fest istället. Jag o emma fixade oss hos mig och käkade, sen drog vi till nån kille hon jobbar med och förfestade.. sen kom anja dit också, o frida lite senare :) sen kring 22 tog vi alla bussen till boden och drog på tc. var väl helt okej men kring 1 eller nåt så tänkte vi att vi skulle dra och käka men vi hittade inte igen anja eller frida så vi drog ut själv. o vi träffade världens sötaste lilla franska bulldog :P jaja..vi drog iallafall på matstället och åt en pizza.sen skulle vi ta bussen hem kl 2, och där satt anja på busshållplatsen så de var ju tur de att hon inte försvunnit :) men istället för att betala 98 kr var på bussen så var det några killar som ställde upp och skjutsade hem oss istället för en hundring :) så de blev ju betydligt billigare. väl i stan så gick vi till krille, sen gick jag därifrån och mötte alex utanför cleo:) sen drog vi oss hemåt lite senare:) vaknade kring 11 o nu har vi nyss käkat lite frulle:) känner mig räätt så sliten också...måste färdigställa en nk redovisning oxå som ska vara klar i morgon.. sen ska vi till mig och äta middag :)

puss.

Mysmorgon

Kan väl inte påstå att kvällen igår blev speciellt lyckad, men men.. sånt händer :) vi somnade tidigt iallafall. vaknade före tuppen i morse..närmare bestämt 06.30..sen har vi myst på hela morgonen, vi la oss i soffan med täckena och bara myste:) sen fick jag frukost serverat också.."frukost på soffan" hah :) har just varit och hämtat fia och emil, nu ska jag väcka alex som har somnat här på soffan.. sen ska vi på stan, måste köpa mig ett par skor :) ikväll vet jag inte vad som sker,blir nog lugnt iaf=)
puss


Paarty!

Blir fest ikväll trots allt..ja som hade tänkt ta de lugnt :) är hos krille nu med emma,hon sminkar sig. snart ska vi ta bussen till alex:) sen blir de nog cleo.
ska fortsätta med vinet nu;)puss

Dear mr president

Känner mig inte riktigt pigg av någon anledning.. vet inte varför, hm. Har huvudvärk, ont i magen och så. Har tagit en värktablett nu så kanske det går över. Har varit såhär nu 3-4 dagar nästan..jobbigt.
Ska lägga mig och läsa solo nu, var nyss och köpte den på kvantum :) sen kring 9 ska jag till emmas jobb! sen hem och sussa med hjärtat.

fredag i morgon! blir iallafall en väldigt lugn helg :) tyvärr blir det inte att fara till umeå men men.. blev rätt glad när jag såg hur mycket jag fått i lön iallafall, så jag tänkte nog shoppa på lördag :D hihi!

Puss.

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt.

Skoldagen är öveeer. Skönt! Var väldigt frestad att dra hem när jag hade hål mellan 13.40 och 15.40, men michaela övertalade mig att hänga med henne och nadja på stan istället.. så det gjorde jag :) Hade sen psykologi en timme och sen hämtade hjärtat mig! Har just käkat lite middag, nu ska jag gå upp och städa litegranna.. kanske avverka lite plugg sen, och kring 9 ska jag nog göra emma sällskap på hennes rast :) har lovat allt för många dagar nu men det har alltid kommit något i vägen! sorry babe ;) vi ses sen!

jaja.. ska kila nu iaf. puss.

Where do I go wrong, should I pray for a miracle?

Sådärja..morgonpromenaden avklarad :) skönt! är så lugnt och fridfullt att gå här ute hos älsklingen..inte så mycket bilar som när jag går i stan. Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag nog till syrran och käka lunch med henne :) Börjar inte skolan förrän 11.55! Puss.

Now it's to late, to late to live, only heaven loves you now.

so love it back for once
just once.


Just inkommen från en skön kvällspromenad, och jäklar så fort det blir mörkt alltså! Jag kom in för cirkus 20 min sen.. och då var det rätt ljust ute, nu är det fan kolsvart! Sjukt fort det går :P

Har suttit och sökt lite fakta om kvicksilver..har nån sorts redovisning om det i NK:n nästa vecka.. kul kul :P Ska söka efter nåt recept på något gott bröd snart..fick för mig att jag skulle baka lite :) Nån som har nåt tips på nått gott? :D

Ska till alex senare då han hämtar mig, men det blir nog inte förrän om nån timme eller så :) Börjar kl 12 i morgon.. innan det ska jag hinna med en morgonpromenad, och eventuellt äta lunch med älsklingen :) Beror på vilken tid han har lunch och så.

Jaja.. nu ska jag söka vidare efter nåt bra recept.. sen blir det duschen. ciao!

You're in my head like a song on the radio

Onsdagmorgon. Har just tagit en dusch, ätit en macka med keso och måste snart börja fixa mig. Börjar skolan på ca 55 min. Går till 17 idag tror jag :(

Nåväl.. igårkväll var jag med älsklingen, vi myste och badade badkar :) Sen somnade vi kring halv 11. Hade inte tänkt åka hem i morse men kom på att jag glömt en lapp till våran redovisning vi har idag så jag var ju så illa tvungen :P Jaja.. nu måste jag torka håret! Efter skolan blir det prommis och sen plugga.

Puss

Do you feel better now as she falls to the ground?

God morgon! Eller goddag kanske? haha, aja.. jag vaknade iallafall kring 09.10..hade ställt klockan på kvart över så det var ju lite kul att jag vaknade av mig själv 5 min före. Men då hade jag sovit ungefär 11 timmar så det kanske inte var så konstigt :) Var tänkt att jag och emma skulle ut och promenera.. men hon bangade den skitungen :P så jag fick minsann gå själv! Har promenerat i 1 tim och 15 min ungefär.. igårkväll gick jag och emma samma runda, riktigt skönt och kul att ha nån att gå med :) Nu måste jag koka lite havregrynsgröt för om 2 tim börjar skolan. Då är det webbdesign och sen bild, sen är denna skoldag över :)

Puss.

Life is risky sometimes, but you gotta take your chances

Hejhopp.. måndag igen.. var riktigt tungt att stiga upp i morse även fast jag sov längre än vanligt. Väl i skolan hade vi nk, sen lunchade jag med älsklingen på sub :) Sen var det ios men hade ingen seriös lektion, och efter det rättskunskap.. sen livskunskap egentligen men jag var helt slut så jag orkade verkligen inte.. fy skäms på mig :P Har just lagat lite torsk som jag ätit, ska snart ut och promenera :) Måste bara ladda upp lite låtar på mobilen så jag har nåt bra att lyssna på. Sen när jag kommer hem ska jag göra gooood fruktsallad och vanilj kesella till det! Åh, mums :) Sen kanske jag borde plugga, eller nåt..

Puss.

And you wake up in the morning and your head feels twice the size

Ååh..sega jävla söndag. Blir fan galen.. inte har jag tagit med mig några böcker hem från skolan så jag kan plugga heller.. hm ja. Nåväl, jag och syrran har iallafall bakat en kaka nyss. Med banan, chokladbitar och lite annat gott i. Blev rätt god men man orkar knappt en halv bit.. är iofs bra för den är ju inte nyttig precis :) Meen, jag har knappt ätit nåt onyttigt i helgen förutom efterrätten i fredags typ, såå :)

Funderar på vad jag ska sysselsätta mig resten av kvällen med.. hade velat gå ut på en promenad, men det är ju redan kolsvart ute och sen händelsen i fredags vågar jag inte ge mig ut ensam i mörkret.. och alex är ju inte heller tillgänglig eftersom han sitter i bilen på väg hem från gällivare där han har hämtat en skoter.

Juste, kanske inte har berättat om den lilla incidenten i fredagsnatt? Don't think so. Iaf, jag skulle gå in till stan från malmudden kring 12 tiden.. tänkte att det är ju ingen fara, var ändå mycket folk ute så :) Och just när jag var halvvägs över malmuddsviadukten stannar det en man en bit framför mig, just när jag är på väg att passera honom säger han "Ursäkta", jag svarar något i stil med "Ja?", då kläcker han ur sig "Skulle du vilja ha en väldigt lydig slav hos dig i natt? Jag älskar att kyssa och slicka på kvinnors fötter, speciellt när dom har nylonstrumpor på sig". Snacka om att jag blev chockad! Jag tror jag bara svarade "Nej tack", då sa han "Okej, hejdå". Usch, obehagligt var det iallafall! Tur att jag skulle möta alex just 100 m bort iaf.. hojjaligen :/

Jaha, nu ser det visst ut som att jag måste ut i mörkret iaf.. kom ju på att jag har min cykel ståendes hos petra, plus 2 liter vin.. ska snart gå och hämta det, sen skjutsa mamma till sunderbyn lite senare :)



Where you gonna go? Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?

The angels can wait for a moment

Varför har man alltid ångest på söndagar? Jag hatar verkligen söndagar! Känns som att jag har skjutit upp en massa som jag borde ha gjort tidigare.. lite plugg tex. Jaja.. det sägs ju att man lär sig av sina misstag men jag tycker det här såhär nästan varje söndag? :) Well well..

Har stigit upp kl 08.50 idag.. vet inte varför men kände mig rätt pigg och utvilad så :) Började städa ur garderoben nästan på en gång.. och det har tagit till ungefär.. nu. Men nu är det iallafall rent och fint och alla kläder ligger på sin plats. Nu är det bara resten av rummet som ska göras om och sen är det bara att stuva in alla möbler och ställa i ordning :) Måste och kolla på tapeter nån dag med mamma.. ska iallafall ha ljusa tapeter i hela rummet, fast en vägg ska vara mönstrad :)






Är sugen på något sådant.. fast lite ljusare men ändå lite silver i den :) Hmm..



And the boys chase the girls with the curls in their hair

Det blev en hyffsad kväll igår! Var riktigt mysigt och trevligt hos petra, där vi drack vin, åt god mat och en riktigt god efterrätt som anja hade gjort..ananaspaj var det! Mmm mums! ;) Vi drog till linda på malmudden kring 22.30.. blev inte länge där iallafall, promenerade in till stan kring 12-tiden typ.. mötte älsklingen och vi tog en taxi hem till honom:)

I dag har vi bara myst på.. legat i sängen och degat och bara gjort ingenting:) skönt det med ibland!

Ikväll blir det att hänga med syrran :) Hon kommer hit lite senare, då ska vi laga mat.. kyckling och nånting blir det:) Sen ikväll kanske vi hyr en film eller nåt.

Ska ta och rensa ut lite gammal skit ur mitt rum.. ska byta rum nån dag här så det är väl lika bra att börja rensa,har en hel del skit som ligger och tar plats där inne :P

Nååväl..vi hörs.

Swallowed by the sea

Grymt bra coldplay låt :)

Nåväl..fredag idag! yes, äntligen! Och ikväll blir det party! Med brudarna från klassen,vilket inte händer allt för ofta :P Så det blir ju skoj! Lite middag och vin hos petra sen får vi se vart det bär iväg :)
Måste göra lite olika läxor nu som ska mailas in..sen städa lite i rummet, handla lite till middagen och sedan är de bara duscha och putsa till sig :)

Vi ses i dimman!

Puss.

I see you got that fire by the way that you walkin'

Har varit en seg skoldag idag.. även fast jag bara hade 3 lektioner typ. Nä usch så trött jag var på psykologin idag. Mötte iallafall upp emma på stan sen :) hade tänkt att jag inte skulle shoppa nåt alls, eftersom jag har shoppat waaay to much denna sommar och nu i början av hösten. ändå är det så mycket mer jag skulle behöva, wierd :P Köpte mig iallafall ett sjukt snyggt bälte från gina, och en foundation.. och vi åt även en romantisk middag på baan thai ;) mumma!
Nu ska jag ta en dusch, hårinpackning osv osv :) Sen ta på mig myskläder, fixa en kopp te och sedan plugga lite! Vi hörs senare kanske.

Pussar.

Tisdagkväll.

Tisdagkväll.. känner mig trött och seg ikväll. Vet inte varför, skolan tar kanske kål på mig ;) Skämt åsido.
Slutade 16.00 idag.. knallade en snabbis på stan i ett försök att hitta ett par snygga jeans..gick dåligt. Knallade till syrran där vi stekte plättar, sen kom pappsen också och joinade oss vid middagsbordet :) Sen sprang vi snabbt ner på stan innan shopping stängde kl 18.. gick in på gina, tänkte att jag kan väl ge deras jeans en chans.. så jag slet med mig ett par och gick in i provhytten..och dom satt fan som en smäck:) dom var klockrena. Köpte dom direkt :) Att dom kostade 400 kr gör ju inte saken sämre heller ;) Sen mötte jag hjärtat och vi cyklade hem hit. Har just skrivit en krönika som jag ska maila in, har även sökt ett jobb :P tänka sig, JAG har sökt ett jobb :P Ska till emmas jobb just efter 9 och hålla henne sällskap under hennes rast..sen tar jag bussen från stan till hjärtat :)

Juste, igår var ju jag, alex, kero och emma på waldorf och käkade och sen på bio. Det var mys! :))

I morgon är det skola till 17.00..jippieee. not :)

Bedtime

Nu är det läggdags för mig.. älsklingen sover sen ca 1,5 tim tillbak :) Han är söt! Nu ska jag krypa ner och värma mig bredvid honom. I morgon börjar skolan 09.50, skönt med lite sovmorgon. Går dock till 17.00 vilket inte är allt för kul, sen kring 19 tiden imorgon blir det först att gå ut och äta och sen bio, mys! :)

Nä, sängen nu som sagt :) Pussar.

Sjukhusbesök en lördagkväll

Hängde gäng med emma igårkväll hos henne ute i sunderbyn, vi såg lite tv, film och käkade godis.. mysigt! :) Sen for vi till akuten också haha.. men jag var tvungen att fara därifrån och lämna henne ensam (förlåt babe), för min kära pojkvän hade visst en hand full i blod ute i antnäs.. så då var det bara att köra dit och hämta honom :P menmen.. vi kom hem tillslut iallafall:) och det gick bra för emma också! :D

Idag har vi varit i antnäs och fixat och donat med nå dörrar..hmh. Jag kom nyss hem, alex kommer nog snart också...då ska vi dra och käka nåt:) är helt utsvulten..har bara ätit två mackor i morse :P Ikväll ska vi nog bara mysa :)

puss!

That girl is so dangerous

Ååh guuud, jag är helt jävla proppmätt. Har just ätit tacos.. usch man blir verkligen spymätt av det :P
Har varit duktig idag och städat mitt rum plus mitt "dressingroom", höh ;) Det behövdes kan jag säga..fyyy :P Sen har jag varit och handlat litegranna med pappsen. Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag till emma i sunderbyn och hänga gäng :)

I morgon ska vi tydligen ut med älsklingens mamma och pappa i båten, äta och sånt där tror jag :) Mysigt! Och på måndag ska jag, alex, emma & krille först gå ut och äta och sen gå på bio :) Mysigt att göra nåt sånt en helt vanlig vardag!
Nä, nu måste jag hoppa in i duschen :) Puss.

lördaag

Blev en mysig kväll med bastu igår :) Senan hängde oxå på! Sen kom micha men hon bastade inte :P Senare under kvällen dök även louise och hanna upp en sväng. Älsklingen hämtade mig kring 12-tiden. Nu är han och skjutsar nån kompis till sjukhuset..får hoppas han kommer snart:P Ikväll kanske vi ska käka på waldorf åså :)

Puss.


Bastumys :)

Har just ätit en otrooooligt god kycklingpasta.. ååh, mums:) Ska packa ner lite saker som behövs till bastun osv, och sen sticka in till stan :) efter vi har bastat går vi nog och hyr en film eller nåt och bara myser och chillar hela kvällen :) sköönt!





Ciao!

Friday is here

Ååh, fredag idag. Gud så skönt :) Var en lugn skoldag.. rättskunskap och nk, gick finfint!
Har just varit och inhandlat lite till middagen.. blir nån form av kyckling och pasta till det :) Det blir som sagt en lugn helg för mig.. ikväll ska jag och emma ha en liten bastukväll med 3,5or och mysa på.. haha :) I morgon blir det också lugna puckar.. det är skönt :) Är så tråkigt att gå ut här i luleå ändå så.. meen, blir kanske att fara till umeå näst nästa helg..vore skoj.. lite miljöombyte skadar aldrig :)

Nu ska jag börja steka kycklingen snart.. :)





Första dagen, i poolen på hotellet :)


Good morning!

God morgon! Sitter hemma hos alex i våran stora säng, har just druckit te och ätit en macka.. vänta på att klockan ska bli 10.38 för då går bussen heem.. ska hem och duscha, byta kläder osv.. sen måste jag in till stan och fixa lite småsaker..ska försöka få me mig mamma, tror hon är ledig :)
Seen ska jag hänga med emma, vi ska nog försöka oss på ett litet träningspass..haha :P Nä nu är de ju dags att komma igång med det faktiskt..hmhm:)
Snart helg också..skönt :) Blir då en lugn helg..är verkligen inte nå partysugen alls!:P Ska nog hänga med emma på fredag iaf,lördag inga planer än så länge :) Hade velat dra på ikea och sko punkten!!

Puss.

1 år och 5 månader.

Idag är det 1 år och 5 månader sen jag och hjärtat blev tillsammans, herregud så fort tiden går :) Älskar dig mer för varje dag som går.. men det vet du redan!

Kom hem från skolan för en liten stund sen, känner mig trött och slut. I morgon har jag inga lektioner alls, eller jo svenska egentligen men den skiter jag i eftersom jag inte har dom andra lektionerna i morgon. Jippi.. kanske måste kila på stan och införskaffa mig ett par nya jeans, det vore väldigt klokt av mig. Dock väldigt dyrt. Hmm, finns en massa andra saker jag behöver också. Satan. kan bli dyrt dehär :)

Nu ska jag ta mig en dusch och sen kanske slumra till lite lätt :P Puss.



I'm sorry, for all the words I didn't said.

Oj, jag är inte så bra på att hålla igång med bloggandet märker jag..sorry trogna läsare ;)

Har iaf just ätit lite kyckling och ris.. hjärtat åt här också, det gjorde han igår med..inte ofta han gör det, två dagar i rad dessutom! Men det är mys :)

Igår var jag hos alex hela kvällen.. gick och hyrde en film med hans syrra som vi såg, men jag somnade (såklart).. var jävligt skönt sen att tassa över till hjärtats stora säng och somna som en stock:) vaknade 9 i morse..utvilad..skönt. Började skolan 11.40. Slutade 16.

Ska ta en promenad snart hade jag tänkt..kanske går förbi sun tan också, brännan har ju fan redan försvunnit..usch vad deppigt! Sen kl 9 ska jag göra emma sällskap på hennes rast:) tihi.

Pussar.

Älskar dig alex : )

sooooova

Ja herregud..händelserik dag, not :) Har sovit bort exakt heela kvällen.. men det har varit jävulskt skönt så jag ska inte klaga! Frågan är bara hur jag ska kunna somna senare i natt.. nåja, älsklingen får hålla sig vaken med mig hihi :) Ska snart fara och hämta honom förresten.. från nisse..sen ska vi hem och mysaa :) Får se om jag ska promenera in så vi kan ta bubblan hit för den är i stan..men de är så jävla mörkt så jag tror fan jag tar våran bil istället och hämtar bubblan i morgon :P

Juste igår var de ju fest oxå..drack verkligen inte mycket men det var riktigt trevligt ändå :) de flesta drog på krogen men jag, alex, david och michaela drog till david.

nu ska jag fara..ska tydligen köra några ända till boden. noway.

puss

High above me

Skolan tar verkligen kol på en! Även om den verkligen inte är jobbig än så är jag halvdöd på kvällarna :P Somnar som en stock direkt jag lägger mig.. men jag kan då inte säga att jag klagar, för det är grymt skönt ;)

Har varit till frissan idag.. blev gaanska mycket kortare och lugg. Men jag är ändå nöjd, nu är det lite mer frisyr än bara ett trollhår som hänger och är ivägen :P haha..

Ikväll blir det nog häng med micha.. planera lite inför morgondagen kanske, det vankas ju fest :) Har bara skola till typ 1 i morgon.. ska nog springa på stan då och kika efter nåt att ha på mig i morgonkväll.

Nu ska jag dricka lite japanese queen! ;)


pusssssss.

Du betyder allt för mig älskling!<3

Japanese Queen

Bilderna finns på pixbox nu, hade dock inte utrymme nog att ladda upp alla.. så det kommer fler sen för den som är intresserad :)

Har just druckit en stor kopp te.. grönt te vid namn Japanese Queen.. är nog nya favvo teet, riktigt gott :)

Har även upptäckt en sak just.. och nu är det tamejfan dags för riktigt mycket förändring på den fronten. För jag är VERKLIGEN inte nöjd.. no no. Det kommer nog ta sin tid men, det är de värt :)

Hmm, ska hänga upp lite tvätt nu.. sen läsa ett kapitel ut psykologiboken som vi fick i läxa till i morgon.. :)

Pussar.



Älskar dig :)

Come home to me darling

Känns inte riktigt som att jag hunnit landa i sverige än, har knappt varit hemma nånting och väskan är ouppackad.. vilket betyder smutsiga kläder, som i sin tur resulterar i att jag inte har nånting att ha på mig.. nåja, sånt är livet. ska tvätta några maskiner ikväll hade jag tänkt!

I morgon har jag bokat tid för klippning kl 10. börjar inte förrän 12 så det var ju lämpligt :) Går dock till 17 i morgon.. ajaj.

Ska snart ta bilen till syrrans lägenhet och hämta lite saker jag glömt där.. sen ska jag hem och dricka massa te som jag köpte idag ;) Åh mums.

Kommer nog upp bilder från turkiet på pixbox senare, eller snart kanske :)


Alex är bäst!! :))

Hemma från värmen :(

Nu så är vi hemma från turkiet igen.. var gaaaalet varmt där.. 30 grader på natten! Helt sjukt underbart :)
Har iallafall varit en riktig toppenvecka med hjärtat.. vi har även umgåtts lite med emma, sanna, ronny osv..i onsdags och torsdags:) det var riktigt skoj!

Vi kom hem igårkväll..micke, terese och michaela hämtade oss i skelleteå från flyget..snällt:)

Måste duscha nu, ska springa på stan en snabbis innan skolan som börjar 11.40 idag. Slutar 16.


Puss

RSS 2.0