Keep me partying till the A.M

Idag är det PARTY! ofcourse :) har sprungit på stan några timmar med emma, hittade en söt liten väska och en hudlotion och hårspray, det behövdes :) Har just tagit en dusch, ska föna håret nu sen hämtar emma upp mig så drar vi till malin :) Där blir det fix, mat och sen kommer mer folk!

Vi ses i dimman gott folk ;)

I can’t tell you something that ain’t real

Har sprungit på stan hela dagen idag, och även nu en stund ikväll..gina och scorett hade nämligen kvällsöppet :) Köpte mig en grå spetsklänning på gina, tänkte ha den i morgon.. slog även till på ett par snygga örhängen! Var ju 20% på allt så vafan ;) Tänkte lägga mig och kika tv eller nåt tills hjärtat kommer.

Och i morgon är de halloween.. tänk så fort tiden går, nyss var det ju förtusan sommar! :/ Nåja.. blir iallafall att vara hos malin, blir mat och god dricka :) Vi blir nog rätt många verkar det som. Sen blir det väl utgång antar jag :)


Bjuder på en riktigt nice låt!


Fin start på morgonen!

Godmorgon! Undrar ni vad jag gör vaken såhär tidigt? :P Ja det undrar nog jag också egentligen.. men jag har sovit sen typ 22.15 igår så jag är rätt utvilad ;)
Tänkte att ni kan få underhålla er med en "kul" lista såhär på morgonkvisten!

ENJOY.

Namn: Lina
Födelsedag: 20 mars
Ögonfärg: Bruna fina!
Hårfärg: Brun
Längd:  1.69 kanske?:P
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Firre!
Skostorlek: 38/39
Är dina föräldrar skilda: nix
Favoritsport: ööh..mysa! om det räknas som en sport?;)
Helgdag: Hm.. lördag får de väl bli. fast då är man oftast bakis..hmm ;P
Årstid: Vår/sommar :)

Har du någonsin varit riktigt kär: såklart, jag är det nu!
Skolkat: föööör mkt :P
Sovit utomhus: ja det har jag väl .. i tält iaf
Sett en död människa: nää..tur det!
Använt droger: Beror vad som menas med droger?:P alkohol är ju oxå en drog;)
Retats: JEPP

This or that
Cider/Öl: Beror på :)
Pepsi/Cola: colaaaa
Kärlek/Sex: en fin kombination är nog de bästa :)
Jordgubbar/Blåbär: Strawbies
Kött/veg: kött förtusan..
Tv/film: Tv!
Gitarr/trummor: Inget av de:P
Adidas/nike: både och :)
Kinesiskt/mexikanskt: kines!
MTV/vh1: mtv ofcourse :)

Senaste du
Skrattade: igårkväll
Grät: det var ett tag sen
Filmen du såg: Max Payne i söndags
Drog ett skämt: jaa..igår kabske?
Sjöng en sång: igår hahaha


Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: För många ggr!
Tagit droger: ja. alkohol!!!
Kysst någon: Men jaaa :)
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Every day :)
Sovit bredvid någon av samma kön: tyyp..emma då jag somnat till nån film vi sett?:P haha
Haft sex med någon: Joo :)
Badat: Badkar ja!
Viljat dö: Nej gudnej :)


I need you.

Har varit så jävla rastlös hela dagen och verkligen inte gjort ett skit.. men för en timme sen fick jag ett ryck att jag skulle gå in till stan en sväng. Jag promenerade in och höll verkligen på att frysa öronen av mig.. det är fan iskallt ute! Plus att det blåser också. Tänkte att jag skulle kika på nånting att ha på mig på fredag, men hatar att gå runt ensam på stan så jag sket i det.. köpte en mascara istället och sen tog jag bussen hem :) Ska börja laga mat nu.. blir fläskfilé,klyftpotatis och en god sallad till det! Ikväll ska jag mysa med hjärtat, I need that.

I hate this part

Vaknade för cirkus 2 timmar sen.. har käkat lite frukost och nu funderar jag vad jag ska sysselsätta mig med en dag som denna? :P Funderar på att gå ut på en promenad.. men ska ut och gå med malin ikväll också, men äh, det skadar inte att röra lite på fläsket :)

You're yes and you're no

Tisdag idag! Vaknade kring 11 hos alex, låg kvar i sängen en stund och tog sen 12.08 bussen hem :) Lagade mig lite lunch, sen har jag bara pysslat på här hemma med lite olika saker, nu håller jag på att städa.
Ikväll blir det häng med emma, som det även blev igår :)

Juste i söndags var vi och såg Max Payne, och den var helt ok :) Det var killarnas val, men för att vara dom så valde dom en rätt bra film iallafall! Haha :)

Nu ska jag fortsätta städa, och sen ta en dusch! Puss.

Broken down in agony just tryna find a fit

Igår hade jag och emma en riktig myskväll! Vi började med att fara på kvantum och inhandla det som behövdes.. vilket var: potatisgratäng, beasås, vitlöksbröd, kladdkaka, chips, brieost och cola. Sen rullade vi mot stan och började steka kycklingen och göra allt annat, och jäklar vilken god middag vi lyckades få ihop! Och gode mätta blev vi då, sen blev det Beck och kladdkaka till det. Sedan satte vi på P.S I love you, men självklart lyckades jag somna efter en sisådär 15 min kanske? ;) Sorry babe, ska inte hända igen;) Sen rullade jag hemåt kring halv 2 eller något sånt.. somnade rätt fort :) Sen blev jag väckt av min kära pojkvän som kom inklampandes kring 04.30, men somnade om rätt fort igen :)

Nu sitter jag och håller på med ett skolarbete som ska mailas in idag. En analys om sveriges psykvård från 1960 tills idag. Ja, inte speciellt intressant och det finns verkligen inte många bra sidor att hitta fakta på. Men what to do :)

Sen ryktas det om att det blir middag och bio ikväll, med emma och krille :) Hörde talas om oxfilé.. inte helt fel! Hah :)

Nä, nu är det dags att gräva djupare ner i psykvårdens alla termer!

Toodles (som emma brukar säga;))

En kul utekväll

God morgon. Sitter hos älsklingen i hans säng, en aning sliten sen gårdagen! :P Var en riktigt kul kväll måste jag ändå säga.. blev förfest i johans lägenhet först, det var jag, anna, emma, malin och sara.. sen efter 12-tiden drog vi ut på cleo. Var lagomt mycket folk men hade ändå riktigt skoj :) Sen blev det ju självklart lite maxmat på de.. sen tog jag och älsklingen en taxi hem kring 4-tiden eller nåt sånt :)

Har sett några avsnitt av the hills nyss, ska kika när de går en buss hem :) Måste fräscha till mig lite, sen hade jag tänkt ta en prommis! Ikväll blir det häng med emma iaf :) Puss.


Whatever you like

ÄNTLIGEN höstlov! Fy tusan så jäääkla efterlängtat det är! Verkligen välbehövligt just nu :)

Provet idag gick sådääär tror jag.. osäker på vilket betyg de blir :P

Ska snart in i duschen, måste bara fundera ut vad jag ska ha för kläder osv ikväll.. blir utgång :)



I'm in love!!

Trodde inte att man kunde bli kär i ett par skor, men det har jag tamejfan blivit!!!!




I'm in love!! Måste beställas snarast!!!;)

Something is wrong!

Vet inte varför jag har denna känsla, trots att jag verkligen inte pluggat speciellt mycket, men det känns faktiskt som att jag kan det mesta? :O Gud, det kan verkligen inte stämma.. jag måste ha glömt bort någonting.. hm! Men jag har ju kollat igenom alla anteckningar och det är inget jag har missat där iallafall. Men vafan, det kan inte precis göra nån skada att plugga lite extra.. kanske man kämpar sig ihop till ett g+ :P Haha.. fast.. skulle inte tro det.. no way josé lixom ;)

Aja..åter ner med näsan i böckerna :) På återseende!


JUSTE, skorna som jag och syrran har beställt har anlänt nu..ska hämta ut dom lite senare, hoppas dom sitter som en smäck! Skulle vara klockrent med tanke på att det blir utgång i morgon :)

TORSDAG

It's TORSDAG mina vänner. Började skolan kl 12 och slutade typ 1.. satt och pratade lite nk med emma och fia efter, sen gick vi på konsum och köpte godis så for alla hem för att plugga :P

Ska gå ner och och sätta mig vid köksbordet med böckerna, för inte fan får man något gjort när man sitter här inte :P

Fucking disaster

Det är ju verkligen åt helvete det här med att plugga.. såg the hills från 17 till 18, sen somnade jag fram tills 19.45. Det är ju fan sick.. nu har jag pluggat i cirkus 1 timme men jag blir gaaalen, vet inte vad fan jag ska plugga på och inte plugga på :( Blä! Ska iallafall fara till stan nu och göra emma sällskap på hennes jobb en stund, sen far jag till alex och är med lilleman, och försöker väl plugga lite också. Som tur är så börjar jag inte förrän 11.55 i morgon, så jag kan sitta och plugga hela natten om jag så vill.. inte för att det är särskilt troligt att det skulle inträffa meeen ;) Haha!

Nä nu ska jag packa ihop lite kläder åså sen pyser jag :)


Onsdaag!

Onsdag idag.. vilket betyder 2 dagar kvar till lov :) Fast även två dagar till det fruktade nk provet :P

Kom hem från skolan för en stund sen, har druckit en kopp te och sett på lite tv. Ska snar börja laga mat, det blir köttfärsbiffar och någon sorts potatis till :) Mmm gott!

Ikväll blir det bara plugg, plugg, plugg.. och några koppar te på det ;)

Puss.

It doesn’t even help to try to solve them all

Jag är helt slut.. är så jävla trött och less på allt som har med skolan att göra! Först har man haft skola hela dagen fram tills 16.00, men tydligen räcker inte det för nu måste man tillbringa ALL sin fritid också till att plugga. Sick sick sick. Jaja, på cirkus 1,5 tim får jag iallafall besök av Emma som tydligen är NkB proffs, kan behövas ett sådant för det känns som att jag är ett hopplöst fall! Meen, det är väl bara att bita ihop. Sista året förfan!

Nu ska jag ta en dusch, dricka en kopp te och försöka samla tankarna lite. Vi höres. CIAO!

monday

Måndag idag.. lugn och skön dag. Ikväll blir det kanske bowling med alex, emma och krille. Sen mys eller nåt.

Har inte så mycket vettigt att skriva så besparar er från att läsa massa skit :) även om det mesta jag skriver är skit kanske men.. ajja.. ciao.

In case you didn’t know, I really care for you.

Fick ett ryck tidigare idag när vi var på kvantum och köpte hårfärg. Blev nån sorts rödbrun sörja.. trodde det skulle bli mer rött än vad det blev meen, det blev najs iallafall :) Känns alltid fräscht med nyfärgat hår så.

Har just varit ute på en promenad med mamma..gick med stavar och allt, hurtigt av mig :P Kändes aningen flummigt men tydligen ska det ju ge mer så :)

Sitter här med en tekopp nu, och funderar om jag ska skaffa kort på helex eller ej.. vore kul men jag vet inte riktigt, måste fundera vidare ett tag :P Är ju så satans dyrt också! Nåja..tål att funderas på.

Hade tänkt bädda ner mig i sängen nu och kika lite tv.. i natt får jag sova ensam tyvärr :( men det kan ju vara bra att sakna varandra ibland också..eller? fast jag har saknat han mest hela helgen, har knappt hunnit träffa honom känns det som :(

För övrigt ser jag verkligen inte fram emot denna vecka.. har way to much att göra och alldeles för lite tid för ens hälften av det. jaja, på nåt sätt får det väl funka. vi hörs,ciao!

Ångest

Jag hatar verkligen söndagar, usch.. man har alltid ångest inför kommande skolvecka! Och det kan man lugnt säga att jag har.. speciellt pga. nk-provet som är på fredag. Nä fyfan.. tur att vi har lov snart!

Ska snart hoppa in i duschen o sen fixa till mig lite innan vi ska till min moster och fika :) Sen blir det plugg och ikväll mys med hjärtat!

Puss!

Tänk så fort helgen passerar

Sådärja.. då var det söndag igen. Snart måndag. Helvete. Men det innebär även att höstlovet närmar sig, vilket är grymt efterlängtat :)

Kom just hem från stan, har varit med emma och syrran och kikat film. Efter första filmen drog syrran, så vi slog på en till men då slocknade jag, of course :P Vaknade av att pappa ringde och tjatade att jag skulle skjutsa hem min farbror och hans fru, så ja det var väl bara att ställa upp även om det tog emot! Fast tjänade 200kr så jag kanske inte ska klaga ;) Jag är dessutom i behov av pengar så!:P

Ska lägga mig i sängen nu och kanske försöka hålla mig vaken till alex kommer, om han nu inte blir allt för sen :) Men känner på mig att jag kommer somna rätt fort.
I morgon är det som sagt söndag, vilket innebär en jävla massa pluggande.. och förhoppningsvis lite mys också! Juste, min moster fyller år så dit skulle vi och fika också.

Sleep well!

jag är verkligen slö

Okej, detta måste vara världens segaste lördag..nånsin! Vaknade ju kring 9 först, var pigg och tänkte att jag skulle städa lite, men kring 11 la jag mig i sängen igen..somnade, och vaknade just efter 1. Herregud jag har ju sovit bort hela dagen :) Men skönt var det! Sen åt jag och hjärtat frukost, sen tog vi en dusch och nu är han och spelar poker. Jag hade tänkt klä på mig och fixa mig lite eftersom det kommer gäster hit på nån timme.. sen ikväll ska jag som sagt vara med min säl! :)

Förresten så har det blivit soligt och fint ute nu också! :P

En mulen lördag

Lördag idag! Blev en lugn och skön kväll igår.. vi såg en massa the hills avsnitt och lite annat kul, haha :P Sen for vi och skjutsade några ut till persön..efter det for jag och micha till david och kollade ett avsnitt av gossip girl, sen drog jag hem kring 2-tiden typ :)
Vaknade för en stund sen, o älsklingen ligger fortfarande kvar i sängen :) ska snart dra upp han så vi kan käka frulle!
Blir lugna puckar ikväll också, ska hänga med emma :) men först o främst blir det middag här hemma med lite släkt och annat folk!

Ha en bra lördag :)

HELG!

ÄNTLIGEN helg! Fytusan så jag har längtat alltså.. ååh vad skönt :)

Gick och fikade med michaela, anna och malin efter skolan.. blev en chai på waynes, of course :) Sitter hemma nu och ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Ikväll blir det lugna puckar med fikagänget! Blir väl säkert en film eller två :) Tycker lite synd om älsklingen som visst har gått och blivit sjuk eller nåt..han for hem från jobbet och nu ligger han hemma och sover.. stackarn :/

Nä, duschen nu som sagt!


This shit is killing me

Bra disiplin som man har så somnade jag ju såklart igår när jag pluggade, hade tagit en paus och kollade på tila tequila med alex, sen helt plötsligt somnade jag efter det :P Vaknade vid halv 2 och frågade om jag hade somnat, haha :) Jaja så kan det gå.. tänkte stiga upp kl 8 i morse för att hinna plugga innan skolan, men snoozade till 09.30 istället..ja vad ska man säga? :) Väntar spänt på resultatet av provet iallafall..haha :P

Nåväl.. sitter här och knåpar ihop en labbrapport som ska in i morgon, sen har jag bara nk-prov och ios inlämning kvar innan lovet.. jippi :) kan säga att det har varit fullt upp denna vecka alltså! ja herregud.
Tänkte iallafall ta en paus nu och dricka lite te!

Fredag i morgon.. äääntligen, jag längtar :)

Finally

Då var ännu en skoldag ÄNTLIGEN över.. eller, slutade kring 14.30 men sen var jag och fikade med malin, soffe och mia. Sen mötte jag upp emma och vi gick och stekte lite på suntan :P Skönt var det då! Har just ätit lite stekt palt och tagit mig en dusch. Ska packa ner lite stuffs i väskan nu och även alla skolböcker, och sen ta bussen till älsklingen :) Ska plugga där ikväll!

Nåväl, vi hörs!

Tuesday

Tisdag idag. I morgon är det onsdag och då har redan halva skolveckan gått :D

Började inte skolan förrän 11.40 idag..så jag fick en skön sovmorgon hos älsklingen, med Lilleman nere vid fötterna dessutom :) Slutade skolan kring 4.. sen har jag bara varit hem och ätit och sen varit på språng med pappa, har hjälpt han med lite småsaker :) Nu håller jag på att fixa en kopp te, och så ska jag plugga.

Puss!

Du är allt

None




Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
när som åren växt till år
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår

Lalala...

När som klockorna har stannat
och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får min minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Ont

Är så sjukt spänd i nacken och axlarna så jag vet inte vad jag ska ta mig till..gör riktigt ont. Måste verkligen boka dit för massage snart. Inte blir det bättre av att man har en massa skolarbete som måste göras på datorn heller. Usch :(






Det där skulle jag då inte tacka nej till!

Viva la vida

Den här dagen blev inte så tokig iallafall! Kom på just innan jag skulle till skolan att jag bara hade nk på morgonen, sen hål i några timmar.. så jag fick låna alex bil och fara till skolan, redovisa och sen åkte jag hem igen :) Gjorde lunch åt oss, sen for han på jobbet. Jag håller på med lite skolarbete nu under tiden jag är hemma, ska tillbaka till skolan kring 15.30.. då är det redovisning i livskunskap sen är dagen slut. Skönt! Dock så blir det plugg hela kvällen men med en kopp te på sidan ska det nog gå bra :) Puss.

It's monday!

Godmorgon. Måndag igen.. ny vecka, nya tag :) Är inte allt för pepp inför skolan denna vecka (inte för nästa vecka heller för den delen), man man har väl inget annat val än att gå dit :P Har just skrivit ut lite papper till min nk redovisning jag ska ha nu kl 09.50, sen har jag massa fler lektioner efter det och slutar inte förrän 5. Jippi.

Äh, nu måste jag klä på mig osv så jag inte kommer försent :) Puss.

Inte enligt planerna

Kvällen igår blev då verkligen inte som planerat. Slutade med att jag och emma drog till boden och gick ut på bodensia. Var inte alls kul där, inte på nått vis.. slutade med att vi åkte buss hem igen kl 2. Idag är jag lite halvseg..har nog inte fått mig en endaste blund i natt. Känner mig rätt less också..på de mesta.

Ska försöka sova en stund nu. hej.

Myspys!

Blev en mysig kväll igår! Vi började inte laga mat förrän kring 8 så det blev en rätt sen middag, men det var mysigt :) Gott vin drack vi till också.. mm :) Sen blev det lite ost och kex osv. Sen kollade vi på lite filmer och somnade väl kring 12 eller nåt.

Idag har jag hunnit vara på stan med syrran en sväng, köpte mig ett par lila strumpbyxor som jag tänkte ha ikväll.. det blir nämligen party! Blir jag och emma vad jag vet iaf, får se om det blir nån mera kanske :P Sen blir det nog cleo.

Nu ska jag måla naglarna sen börja fixa käk!

Puss.

1½ år :)

Idag har jag och älsklingen som sagt 1½ år :) Så det blir mys hela kvällen! Har just tagit en dusch, ska snart ta bussen hem till honom och vänta på att han ska sluta jobbet kl 18 :) Sen ska vi laga middag och mysa!

Måste kolla när det går nån buss nu..

Puss!

torsdag.

Denna dag har gått rätt fort, började inte förrän 11.55 så fick en skön sovmorgon med hjärtat :) Hade skolfoto idag också.. blev väl som det blev :) Sen lite ios, och sen psykologi..slutade kring 17. Fick iallafall hämtning av pappa så det var ju skönt! Måste göra klart labb rapporten nu, sen ska jag bara mysa på framför tvn! Älsklingen jobbar till 20.45.

Fredag i morgon! :D

Puss.


Day by day it's getting stronger

På fredag är det 1½ år sedan jag och alex blev tillsammans, herregud så fort tiden går! Känns som det var igår det blev vi :) Iallafall, vi tänkte göra något mysigt tillsammans på fredag.. först funderade vi på att gå ut och käka någonstans, men vi är ute och äter så himla ofta, så då kom vi på att det kanske vore mysigare att laga middag hemma tillsammans :) Då är bara problemet vad fasiken vi ska laga.. sitter och söker efter lite spännande recept nu, men hittar inget som riktigt faller mig i smaken.. hm, måste överlägga med min karl och höra vad han har att säga ;)

Justja.. i morgon har vi skolfoto också, kan väl inte påstå att jag ser fram emot det.. men eftersom det är sista året kan man väl ställa upp då ;) Var med ettan, inte tvåan så nu kan man väl offra sig :P Måste rota fram någonting att ha på mig bara.

jaja.. slutsurrat för ikväll, ska packa väskan nu och invänta hjärtat, drar till honom och sover i natt :)




Vi två för ungefär ett år sedan :) Jag en aning överförfriskad kanske? ;)

Jag älskar dig, mer och mer för varje dag som går :)

You make me sick

Är otroligt rastlös just nu, och trött också. Har ont i halsen, huvudet och känner mig hängig.. hoppas jag inte blir sjuk bara. Speciellt inte innan fredag iallafall :)

ååh, måste sysselsätta mig med något. pusss.

Take your time

Jag har verkligen varit trött idag.. hela jävla dagen! Slocknade på soffan direkt jag kom från skolan, vaknade efter 1 timme.. skippade middagen och förflyttade mig istället upp till sängen där jag sov 1,5 tim till :P Helt sjukt! Tur att jag har sovmorgon i morgon så det gör inget om jag somnar lite sent ikväll :)

Håller på att pilla på labb rapporten nu som ska in på fredag.. gör klart resten i morgon :) Har just ätit "middag", vilket bestod av fiberhavregrynsgröt :)

Ska kika på Miami Ink nu :) Puss!


So what?

Känner mig väldigt trött och seg idag.. tror jag måste ta mig en powernap innan jag pluggar. Har iallafall lagat mat nyss, blev köttfärssoppa :) I morgon ska jag boka tid hos en massör, har haft ont i ryggen alldeles för länge nu..

Powernap nu som sagt!

Here's my key, philosophy

Kom just hem från skolan, hade bara två lektioner idag.. svenska och webbdesign. Måste sortera upp lite bland mina papper här bredvid, har en hel del plugg att avverka ikväll nämligen.. och då vore det ju bra om man har lite ordning på sina papper :) Blir nog en promenad efter middagen också, bara det inte blir för sent för jag vågar inte gå ensam när det är alldeles kolsvart ute :P Nä, nu måste jag ta tag i plugget som sagt. Ciaao!






Riktigt skön låt :)




Trött och seg

Goddagens. Har verkligen sovit skönt i natt, ändå känner jag mig helt slut nu även fast jag bara haft skola i ca 5 tim. Konstigt. Kom alldeles just hem iallafall, ska börja laga någon middag.. sen kring 6 ska jag till älsklingen :) har en massa plugg att göra, men ska göra det hos honom :) Kan inte koncentrera mig om det är något jag måste läsa in och komma ihåg när han är i närheten, men om jag bara ska skriva på datorn, vilket jag ska idag, så går det bra :)

I morgon är det skola från 11.40 till 16.00. På morgonen innan skolan ska jag nog följa med syrran till boden på något ärende! :)

Nä, nu måste jag börja kocka! Ciao!


Älskar dig hjärtat mitt :)

söndag.

Igår blev de partaj! Jag och emma var hos krille först och drack och pratade på bara, sen kilade vi över till madde där hon och några grabbar var :) Efter 12-tiden gick vi mot cleo.. vi drog därifrån kring halv 3 eller nåt. Var inte allt för pigg i morse men nu är det bättre! Ska in i duschen nu, sen ska jag till mormor en sväng :)

So what?

Sådärja.. då är dagens promenad avklarad, så skönt att göra bort det på dagen istället för kvällen :) var riktigt kallt ute och blåste en del också, så jag är rätt frusen nu.. ska ta en varm dusch alldeles strax :) sen städa lite. Ikväll ska jag nog vara med alex tror jag :)

Duschen nu!

You either got it, or you don't.

Torsdag.. vilket innebär LEDIG! :D Har sovit som en stock i natt, dock sov jag utan alex men det kan ju vara bra det också ibland, kanske?? Eller.. nä :P haha. Vi har då inte sovit många nätter utan varann under 1,5 år som vi varit tillsammans väldigt snaaart! :)
Tänkte iallafall hoppa in i duschen nu, ska och käka med hjärtat kl 12 :) Sen skulle nog jag och emma på stan en sväng! Måste verkligen hitta mig ett par snygga höstskor.. börjar få panik ju!:P

Nää nu måste jag in i duschen om jag ska hinna! Puss.

Big is beautiful!

Har just sett top model finalen, tycker det var riktigt bra att Whitney vann.. äntligen en normal tjej istället för dom där jävla trådsmala pinnarna! :P Egentligen gillade jag inte hennes utseende eller hur hon var speciellt mycket, men bara för att hon var lite större så tycker jag det var grymt att hon kammade hem skiten :)


Så skönt.

Grymt skön skolvecka det här är.. hade en lektion idag, i morgon är jag ledig :) Jag klagar inte :D

Mötte michaela efter skolan idag, och hon var nytatuerad och allt..riktigt snyggt var det också!:) Ååh, vill oxå! Men snart så :) Vi gick på stan en sväng, sen köpte vi sallad på dagobert och åkte till mig. Jag däckade uppe i sängen, sen for hon hem, och jag somnade om 2 timmar till :P Jävulskt skönt ska jag säga er. Sen for jag och pappa till syrran och åt lite middag, och efter det gick jag ett varv runt sjön och så hem :) Kom hem nyss typ.. ska duscha nu.

Puss.

RSS 2.0