david lachapelle.



grymt.

cutiepie!



hahaha ååh vilken sötnos!! :)

When it was good

Jag är sugen på att ljusa upp håret lite nu mot sommaren.. men jag vet inte? Har ju rätt mörkt hår nu och det sliter ju så himla mycket.. men jag är som ändå sugen :) hm..måste verkligen fundera över det =) fast jag hade ju planerat att ha mörkt hår på balen och de..men..svårt :P

ska iallafall iväg och träna om ett tag! sen till hjärtat och mysa :)


söndagkväll

ikväll ägnar jag mig åt storstädning av mitt rum. känns så skönt att få det rent och fint :) tvättat båda täckena och alla fyra kuddar också, skönt med rent i sängen :) ska ta och städa klart nu och sen fara till alex lite senare. i morgon är det skola, igen. måndag och ny vecka. men nu är min förkylning nästan helt borta, så i morgon tänkte jag fara och träna :D


annars idag har jag och alex bara legat och myst tills klockan var nångång kring 3..då for jag till syrran och vi lagade middag sen, mamma och pappa kom oxå och käkade. och ja, nu är jag hemma. är inte så ofta jag är hemma nu känns de som.. är oftast hos alex, men det blir väl så..hans säng är så mycket skönare :D

nä nu måste jag ta och fortsätta med städningen. ha de bra hörrni :)

slumdog millionaire

Kom hem rätt nyligt från kvällens bravader, som har varit lugna :) Började kvällen med en sjukt god middag hos michaela, vegetarisk lasagne och någon fläskfilé gryta med ris.. mums! Sen var det en hel del velande gällande om man skulle dricka eller ej, jag hade dock bestämt mig för att inte göra det sen hade jag ju även bilen :) Men det slutade med att vi tog oss från björx..stina, alex och jenny for mot allstars, jag, michaela, malin, gajja och lollo for mot kvantum. Sen splittade vi på oss och lollo och gajja for hem, jag michaela och malin for till malin och kikade film :) slumdog millionaire blev det..galet bra!! ja nu sitter jag hemma och väntar på att alex ska hämta mig, för att få tiden att gå lite fortare tänkte jag städa mitt rum..för de behövs, verkligen! men ska ringa han nu först och höra om han är långt bort :)

i morgon blir det nog bara mys hela dagen..eventuellt en prommis på isen om det är fint väder =)


natti!

lördag

Sådärja..just landat hemma. Har hunnit med att springa på stan en sväng med malin, och även käkat lite bakismat.. :) Måste slänga mig in i duschen nu och sen fixa till mig lite innan vi ska till michaela. blir dock nyktert! börjar nästan tro att jag blivit för gammal för tvådagars.. man är ju helt slut efter att ha druckit en kväll bara :P nä men det blir skönt att vara nykter, för då kan jag ju köra så slipper man hålla på med buss, taxi osv :)

puss!

i'm lovin it

God morgon! Eller goddag kanske? Var en grymt trevlig och rolig kväll igår. Jag, michaela, malin och jenny var på allstars hela kvällen..käkade, drack goda drinkar osv :) Riktigt nice! Kring 2-tiden kom alex och hämtade mig. Sitter nu i soffan hos honom och kikar på tv och dricker lite te :) han håller på att byta däck på bilen, sen kring 3 ska jag åka hem och fixa mig inför ikväll.. för idag fyller michaela 19 :D så ska till henne och käka å sånt, får se om det blir att dricka eller inte..det återstår att se :) ska kika lite tv nu och vila. pussis.

fullt ös, medvetslös!

Fullt ös har det varit hela denna dag.. började med idrott 8.15 i morse, sen hål till kl 12..hann med att göra stan med michaela en sväng, även en lunch på mat&prat. inhandlade en randig klänning och leggings. sen var det skola igen, nk prov. gick väl som väntat..kasst alltså :) sen blev det stan igen, med malin, inhandlade present åt micha, hårspray och hårfärg.. så nu är håret färgat i någon ny nyans. nä nåt brunt blev det :P ska föna håret strax och kika :) måste börja fixa mig sen och bege mig mot malin kring 6-tiden. och kring 20.00 blir det allstars, käk och drinkar :) mums! vi blir nog där hela kvällen/natten skulle jag tippa på=)


puss

Much better

Såja.. nu är det bara att hoppa i duschen, fixa en kopp te och göra sig redo för några timmars plugg :) Skönt att jag inte är det minsta trött, så det ska nog gå bra :)

Mår förövrigt mycket bättre nu.. skönt! Ser framemot morgondagen :)

sjuklingen lina.

Idag har det inte varit någon bra dag. Jag vaknade kring 7 i morse, satte mig upp i sängen och när jag skulle ställa mig upp kände jag hur allt bara snurrade och jag kände mig riktigt jävla yr. La mig i sängen igen några minuter och gjorde ett nytt försök..nä då kändes det ännu värre, plus att jag började må riktigt illa. så det blev inge haparanda för mig idag.. synd, hade ändå sett framemot det. istället har jag sovit hela dagen.. och har räknat ut att jag sovit nästan 18 timmar i sträck. HELT galet ju! känner mig inte särskilt kry ännu..dock mycket bättre än tidigare :) men jag har nk prov i morgon så jag måste kämpa på med det nu ett tag. hoppas jag mår bra i morgon bara, för då blir de allstars osv :) nice!

puss

monki shoes

Jag tycker monki har väldigt mycket snygga skor.. gillar faktiskt deras skor mer än kläderna, tycker inte det var nåt speciellt i klädväg :) men dessa skor hade jag mer än gärna haft i min samling! Dock så har jag redan de högst upp till vänster.. and I LOVE THEM! helt underbara, tack älskling ;) hade mer än gärna haft de andra oxå!




All these lives

Fick i mig hela 2 våfflor till middag, det var smarrigt men jag tycker man blir less på en gång.. känns bara som att det blir en enda stor degklump i magen :P Har just gjort 1 av typ 5 frågepapper till NK provet.. det går framåt, sakta men säkert :) ska försöka ta mig igenom allihopa innan jag & älsklingen ska iväg och äta våfflor hos erik & anna.. ja, våfflor igen.. nyttigt värre :)

Förresten så har jag glömt berätta världens kanske bästa sak.. Att MICHAELA ska med oss utomlands :D ja inte bara hon, utan alexandra och louise också! :) alltså, fan så grymt jävla kul det kommer bli.. ett helt tjejgäng.. ja, jag behöver nog inte påpeka hur mycket jag längtar! och jag vet att ni är lite avis ;)



 



Haha!!.. en ruskigt gammal bild på oss :) tror den är cirkus 3 år gammal. Små tjejerna ;)

Solen skiner!

Måste det ALLTID vara så jäkla fint väder när man har en massa plugg att göra!? Det är alltid såå..åh vad irriterande :p

Men idag är det ju våffeldagen som alla säkert vet vid det här laget, och självklart ska jag inte vara sämre än er andra så jag ska oxå äta våfflor till middag :) de är smarrigt de!! hehe..blir nog ännu mer våfflor sen ikväll också, alex ville att vi skulle fixa de så jag får väl ställa upp;) men först och främst blir det..*tadaaaa* PLUGG! oväntat va? ;)

fast först ska jag unna mig lite egentid..dvs att måla naglarna:) är nog det enda mig-själv-pysslet jag hinner med idag. eller kanske en dusch mot kvällskvisten? haha ;)

18.49

Nu har jag pluggat nk ett tag så nu är det dags för en dusch och sen ska jag ta bussen till alex! :) i morgon är det skola från 09.45 till cirkus 15.00.. inte allt för lång dag med andra ord :P men tillräckligt för att jag ska vilja stanna hemma! haha.

puss!

tisdag

Goddag! Tisdag idag.. riktigt skönt och dagen har varit bra än så länge :) hade religions grupparbete på morgonen och sen svenska nationella. gick braaa :) gick på stan ett tag med michaela sen. och nyss har jag varit iväg och käkat med älskling :) ska plugga lite nk nu ett tag för i morgon är det prov!


feels damn good

Sådärja, har varit på storheden och inhandlat diverse nödvändigheter som ny mineralfoundation, sminkborttagning och trosor.. ni vet sånt där som kan vara bra att ha ;) så nu är man några 100 lappar fattigare.. men förhoppningsvis en aning snyggare.. hah :) nu blir de plugg. skolan imorrn, trots att jag är sjukare än fan själv. love

Utlandet here we come!

YEES! jag ska utomlands innan studenten åde :D jippi!


blir att fara med alex syrra och nå kompisar till henne :) fan vad kul med ett tjejgäng =)
hade ju såklart velat åka med alex oxå, men han har ju jobbet och sådär :(
men jäklar vad jag längtar :D bara 2 mån kvar typ! ;P lutar nog mot att det blir turkiet,
om det inte finns något annat billigt bra just då :) nice att va brun o fin till balen o studenten!;)



Det är jobbigt att vara sjuk

Just nu är nässpray och hostmedicin mina bästa vänner! Har suttit och skrivit klart ett PM som ska in idag, eftersom jag har muntliga nationella i morgon. Så är i stort sett klar med talet också, måste bara ta tid hur långt det är och öva litegrann. Men först och främst ska jag bädda ner mig på soffan med en kopp te.. I need that. Känner mig helt utslagen!


sicko

sjuk, sjukare, sjukast!

Just nu..

känner jag bara för att lägga mig och sova ända tills i morgon och vakna upp till strålande sol och 8 plusgrader! men nää, trots att jag är sjuk måste jag spendera kvällen med att knåpa ihop ett svenska tal. kul! känner mig sjukt hängig,risig,trött ja you name it.. men nä.. inte får man sova eller ens vila en sekund för de, utan skolan tar såklart upp ALL jävla ledig tid. räcker de inte med att vi är där 5 dagar i veckan?? kan vi inte få två lediga jävlar.. nä. skit oxå.


har iallafall tur som kommer få avnjuta en god grekisk middag ikväll..får flashbacks till grekland -07 bara av tanken.hjärtat:)

mys och promenad på isen

Igårkväll och i natt vart de en hel del mys varvat med massa sömn.. vi somnade kring 22, vaknade kring 12 av att alex pappa kom upp, sen har jag vaknat titt som tätt i natt av att alex gjort massa gulliga saker, han har som sagt lite svårt att sova när han har sår över hela kroppen.. kan säga att i går morse när vi vaknade, var sängen inte den fräschaste pga. alla sår!

men idag for alex iallafall på jobbet, och jag vaknade där kring halv 9 när han for, så jag skickade iväg ett sms åt mamma och frågade om vi skulle gå ut på isen, och jo det ville hon, såklart :) så jag brummade hem och drog på mig täckisarna och jackan sen knallade vi iväg där kring 10-tiden.. och kom alldeles nyss hem! grymt skönt och det var såå varmt i solen :) helt underbart. men jag är rätt slut nu när jag har promenerat massa både idag och igår, men jag måste ju röra på mig på nått sätt nu när jag är så jävulskt förkyld. usch :(

ska ta mig en dusch nu och sen blir det lite plugg.. puss.

tack :)

tack allihop för alla fina presenter jag fått idag och igår :D är huur nöjd som helst!

idag vaknade jag kring 8 här hos hjärtat,ringde mamma o hörde va hon skulle hitta på..tog bussen hem o gick ut på isen med henne :) vi var ute i cirkus 4 tim..kom hem sen o duschade och sen kom morbror osv och fikade :) fick mig lite mer presenter..hihi. nu är jag hos aleex iaf :) vi har ätit supergoood middag tidigare,  och nu har vi druckit lite vin o spelat spel..eller jag har de med hans mamma syrra o emil. alex är lite sargad så han får mest ligga ner:)men nu är han iaf o hämtar xboxet så vi kan spela lite gh :D snart kommer han, så ska ta o krypa ner i sängen med lilleman undertiden :D


pusss!

Go Lina, it's your b-day!

Idag är det min dag, så GRATTIS till mig själv! :P


Har en hel del att fixa klart inför ikväll, då det blir middag, fest och utgång med tjejerna :)
Tur att jag gjorde klart i stort sett all mat igår, har bara efterrätten att göra nu samt städa lite :)
Väntar även med spänning på älskling..det ryktas om att han ska komma hit med ett paket om ett tag! :P


Nä, men hoppas ni får en bra dag o kväll...fast min kommer då vara bäst :)


Puss


Snart är det min dag!

Ojoj..har verkligen varit igång HELA dagen! Började med en promenad till skolan i morse, varmt o skönt i solen :) Hade en lektion och gick sen på stan med michaela & jenny, sen mötte vi även gajja och gick på sub och käkade.. gick på stan ett till tag efter de men hittade inte det jag var ute efter, får gå o kika imorrn igen :) ja sen for jag hem.. gjorde en bokrecension på en bok som jag inte ens läst, så det var inte de lättaste med tanke på att boken är skriven för flera hundra år sedan oxå. sen for jag och handlade med mamma, kom hem, satte igång med att laga maten till i morgon.. och blev just klar!! åh herregud..är helt slut i kroppen, vill bara lägga mig i sängen och soooovaa! men nä..för jag har en jävla idrottsläxa som skulle in för en vecka sen som jag inte gjort än, LYCKAT! bra start på födelsedagen! :P

glöm inte att gratta mig i morgon och jag förväntar mig dyra och fina presenter av ALLA!!


nää, bäst att sätta igång med den där jävla läxan så man får gå och sova någongång. tyvärr ensam:(


pusssss!!!

sol!

Solen skiner! Fan så härligt :D Några plusgrader är det också, måste nog ta på mig skinnjackan idag, för de senaste dagarna har man ju hållt på att svettas ihjäl med dunjackan när det är såhär varmt! Men bara för att jag tar skinnjackan idag slutar det väl med att det blir snöstorm ;)

Har just ätit en tallrik fiberhavregrynsgröt iaf.. tänkte ta en dusch nu och sen promenera till stan. börjar skolan 12 och slutar 13.20 :) ska gå förbi monki då med emmis! :D sen har jag en hel del att fixa inför morgondagen!


puss.

Sneakpeak!

Tihi, kunde inte hålla mig! Här får ni en liten sneakpeak på min balklänning ;)
Men mer än så får ni inte!! :P





Än ;)


it's a beautiful day!

Hejhopp!! onsdag idag.. dagen har flytit på bra, mycket tack vare solskenet och en mycket god lunch med anna! sen är det ju inte fy skam att det känns som att svenskaprovet gick helt okej trots att jag inte hade pluggat en endaste sekund :D
har just varit duktig och stekt plättar till middag.. ska ta och vila en stund sen följa med pappa och handla, till syrran och sen måste jag hem och plugga. längtar sååå mycket till helgen! för på fredag fyller ju jag år, och då kommer det en massa tjejer hit och vi ska käka och partaja, sen har vi bord på allstar senare under kvällen :) kommer nog bli en riktigt bra kväll! och i morgon öppnar ju monki också så man måste ju verkligen ta sig en sväng förbi där, kanske att man råkar inhandla något nytt fredagkvällen till ära ;) weei. jag är på bra humör! för en gångs skull :P känns som de mesta har gått emot mig på senaste tiden, men nu kanske de börjar vända och att livet vill ge med sig :) nee men.. man ska inte klaga, jag har de bra :D

haha..jaa.. nää.. jo..ska göra nå nytta nuu. borde kanske städa lite för att underlätta att mina gäster tar sig in genom dörren på fredag!


och tack anna för lunchen och hoppas du får det toppen i London! :D we will miss you! ;)


pluuuuuggg

plugg plugg plugg..att man alltid ska ha så jäävla mycket att göra, irriterande!! hinner ju knappt andas förtusan :P är galet hungrig ocksåå..men blir väl middag om ett tag:) plugg ikväll då som sagt..kanske lite mys..den som lever får see!!=)


nu blir de en varm dusch och en kopp te iallafall!



måndagkväll.

Jäklar va duktig jag har varit i eftermiddag och nu ikväll! Pluggade en hel del nk inför provet på onsdag, drog sen på mig träningskläderna och blev upplockad av micha, vi drog på step och körde skiten ur oss! heeelt död. sen brummade vi till kvantum där vi (läs JAG) var nyttiga.. jag köpte cashewnötter, micha köpte...chips!! haha.. men tjejen har ju bra ämnesomsättning så hon behöver inte bry sig så mycket om vad hon stoppar i sig :D har iallafall just ätit fruktsallad, med cashewnötter i..så jäkla underbart gott alltså! måste ta mig en dusch nu och såå..får se om jag sover hemma eller borta i natt;)

pusss!





vi i somras på grace :) <3

Balklänning fixad!

Guud vad jag är lättad, har nästan haft ångest över att jag inte har fixat en balklänning tidigare, eftersom det börjar vara rätt utplockat på de flesta ställena! Men idag var jag iallafall till boden med mamma och pappa, och hittade en klänning som jag föll för direkt! Den är helt klockren och det kommer bli såå snyggt när jag ska ha brunt hår och så :) Tänker inte lägga upp nån bild eller nåt..utan ni får helt enkelt se när jag har fått hem den! Vilket inte blir förrän 2a juni, då ska den hämtas :)

ska ta tag i lite plugg nu, sen blir det träning 19.30..tänkte ta en promenad in när de är så himla varmt ute! 7 plusgrader idag!!!

söndag

jag har sovit heeeela dagen, skönt! blir middag om nån timme sen fara till alex. skola i morgon.. blä!!

puss

vem vinner?

caroline af ugglas är ju grym! vore sjukt bra om hon vann haha :) egentligen hejar jag på måns men..carolines låt var ändå grym! :) ja.. vi får väl se vem som vinner :D

My b-day

På fredag fyller ju jag år, 19 år, och jag har faktiskt inte önskat mig nånting. Brukar alltid finnas några småsaker man önskar sig, men jag har inte kommit på nåt! Fast jag tror att jag kommer få träningskläder av syrran, för hon ringde nämligen och frågade om jag ville ha det.. och ja det tackar man väl inte nej till! Så vi får se, sen vet jag iaf att jag får en hel del pengar... sånt är aldrig feel :)

nää nu ska jag fixa till mig lite och sen bege mig mot stan! pusss.

lördag

Igår blev det lite tjejhäng med anna michaela och louise. eller ja det var lite grabbar också. vi började iaf med att beställa pizza, david & johan med. sen satt vi bara framför tvn tills vi kom på att vi skulle dra och köpa godis, så godishuset blev det och sen när vi kom tillbak till anna&johan så kom joel, erik, krille, mats osv dit också.. grabbarna hade fest medans vi försökte titta på tv, var inte det lättaste med all musik kanske.. men de var trevligt iaf :) sen drog grabbarna ut så då fick vi lite lugn och ro! vi såg slutet av hostel 2, riktigt vidrig film..usch! sen kring 1 så hämtade jag alex o vi for hem och sov : )

idag vaknade vi kring 10 men låg kvar i sängen ett tag, sen for vi iväg och käkade lunch med fia & annemaj.. sen for alex på gymmet, jag for hem en snabbsväng, hämtade sen upp han igen och skjutsade ut honom till antnäs :) kom alldeles just hem. tror jag ska lägga mig på soffan och vila lite, eller kanske plugga..de hade behövts. ska iallafall till syrran sen och laga mat och kika på melodifestivalen :D blir lugna puckar! jag taggar inför nästa helg då jag fyller år ;)

ne nu blir de lite vila, sen en dusch och lite plugg.


"Kärlek är det enda som blir större ju mer man slösar med den"

sant sant sant

det är verkligen så att det man inte vet mår man inte dåligt av.. så jäkla sant :)


The Truth Will Reveal Itself

I don't care what I have to do

FREDAG! underbart, jaaa :) blir dock lugna puckar denna helg! ikväll blir det mys med michaela, anna och louise tror jag.. pizza och sånt där onyttigt ni vet! :P kanske en film eller två också :) måste ta och hoppa in i duschen nu, sen tänkte jag nog vila en liten stund innan jag beger mig mot stan till ana banana! ;)


pussis!


keep your love locked down

I natt har jag fått en väldigt väldigt välbehövlig skönhetssömn.. somnade ca 21.00 igår i soffan hos alex medans han och svein satt och kollade nån film, vaknade ca 1 tim senare av att jag var så varm så jag höll på att döö..den öppna spisen är nämligen just bredvid så det kanske inte var så konstigt ;) gick iallafall upp till sängen då där det var betydligt svalare och somnade som en stock! har dock drömt massa konstiga drömmar hela natten, men fick mig iaf ca 13 timmars sömn :) välbehövligt!

har just käkat middag, ska ta mig en snabbdusch nu sen bege mig ut till björx till mico:) blir hockey och kanske något smarrigt till de! fredag imorgon...riktigt nice :D


förresten så kom klänningen jag beställde till studenten idag.. fyfan så snygg den var :D nu vill jag bara att studentmössan ska komma och att det ska bli 12 juni!!


pusss!


leave out all the rest

usch, jag har varit frusen hela dagen och haft huvudvärk.. hoppas jag inte håller på att bli sjuk!! tänker iallafall ta mig ett långt varmt bad så fort jag kommer till älsklingen :D

skola i morgon då.. men jag börjar 12 :D wieho! grymt skönt! nää nu ska jag följa med papi på nåt uppdrag sen ska han skjutsa mig till alex!


hejs.

onsdag!

provet is done, done, done! otroligt skönt :) ska lägga mig på soffan och vila en stund nuu. sen middag och ikväll blir det bara massa mys :)




puss!


gotta be something!

jag kan faktiskt vara duktig när jag känner för de! stängde av datorn tidigare så jag inte skulle springa upp till den hela tiden, satte mig vid köksbordet och pluggade i säkert 2 timmar i sträck.. kan de mesta men har lite kvar att plugga på :) buuh, så segt! ska ringa älsklingen nuuu.. puss på han.

plugg plugg plugg :(

Nu blir det mat och sen nk-plugg hela kvällen lång.. förhoppningsvis får ni en roligare kväll än mig ;) puss!

studentklänning fixad!

weeii.. då var studentklänningen beställt! :D får hoppas den passar och sitter fint bara :)




ganska så sweet!!? :D

more action, more fun

Sitter hos syrran & ozzy nu för jag har hål till 14.40, då har jag bild sen slutar jag :) tänkte försöka plugga lite nk eftersom jag har prov i morgon, men måste ändå sitta hela kvällen :P

ååh i natt sov jag så jäävla gott.. älskar att vakna och tro att klockan är typ halv 8 o man måste stiga upp, men sen kolla på klockan så är den typ halv 5! heelt underbart :)

ska vila en stund nu i deras supersköna soffa innan jag pluggar lite. puss

lite kul info ni vet

jag skämtar inte..jag är fan sämst! hur är det möjligt att jag har lyckats tappa bort pappret där det står allt vi har prov på i morgon? boken har jag, men är ju inte lätt att plugga utan att veta vilka sidor jag ska plugga på! fan, jag skäms ju nästan så dålig koll jag har! måste ta tag i min pappershög som ligger och skräpar här och slänga all skit och spara allt viktigt.

kom förövrigt just hem från syrran&ozzy.. pappa skulle fixa nåt med deras tvättmaskin så jag hängde på ;) ååh. nu när dom håller på att fixa i ordning i deras lägenhet drömmer jag ju bara ännu mer..iih.

snart kommer iallafall hjärtat, lånade hem hela säsong 4 av sex and the city av syrran så tänkte börja plöja mig igenom den! har redan sett säsong 1,2,3 ett antal gånger.. :)

i morgon MÅSTE jag iallafall plugga..för jag har ett skitsvårt nk-prov att göra på onsdag..usch och blä.

annars hade jag väl inte så mycket mer på hjärtat. eller jo! i morgon är det min & alex 1 år o 11 månaders dag.. haha va töntigt de lät, ville bara poängtera att det snart är 2 år för oss!!!;) 10 april it is :D


sen kan jag ju även passa på att påminna er om ett annat viktigt datum..nämligen 20 mars! för då fyller jag år! 19 år ;) så jag förväntar mig några gratulationer!


 


dreams.

haha ååh så jäkla typiskt mig.. jag är värdelös på att ta tag i pluggandet! har gjort ungefär allt utom de..duschat, druckit te, läst bloggar, smsat, öh ja det mesta! men sen sitter jag även och drömmer.. om en lägenhet..som kanske alex kommer flytta in i, vilket betyder att jag även kommer bo där litelitegrann;) men bara lite! för det känns ju taskigt att flytta in helt utan att betala! men kanske när jag skaffat mig ett jobb;)

haha nää nu ska jag sluta drömma och spekulera..inget är ju ens nästan säkert ännu=) men hoppas hoppas;)


PLUGGET var de!

9 mars

Inte så jobbig skoldag idag.. hade nk sen slutade jag, gick och käkade med mico sen gick vi på stan ett tag, följde henne till tandläkaren osv.. sen for vi hit en sväng :) nu blir det mat, plugg och sen träning. kuul! :D


pussis.

02.15

Vissa människor är så jävla tragiska.. det är ju fan skrattretande :)


Ska krypa ner bredvid min prins som snarkar som tusan här nu :) har umgåtts med michaela och anna hela kvällen..myspys. nä ni, i morgon är en ny dag. förhoppningsvis lite bättre men man ska inte klaga :) är glad över de jag har.


fredag 6 mars

fest ikväll..skönt :)




du är allt.



på ett sätt har detta varit mitt sämsta sportlov nånsin, men samtidigt ändå de bästa :)

And everywhere all I see is you

Pick up your phone
And tell me I'll be fine


3 mars

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

...

...


My new lovers

Mina älsklingar anlände idag.. snyggare än på bilden till och med! riktigt nice är dom :) funderar bara på om dom inte är lite för höga för mig..kanske.. men nää :) 500 kr är ju inga pengar typ.. eller jo egentligen, men dom är så fina! spela roll om jag inte har dom så ofta, dom kan iallafall få stå och se snygga ut :D så jag kan pussa på dom då o då..




den som vill kan ju även passa på att spana in helex vårschema ;) höhöh.


I love them!

Vart har aptiten tagit vägen?

Jag börjar undra om det är något fel med mig, för jag har verkligen ingen matlust. Igår åt jag 2 hårdbrödmackor typ kl 13, kan ju även tillägga att jag var bakis och hade spytt, så jag borde ju då vara väldigt hungrig men nä.. sen åt jag några chips när jag kom till alex på kvällen. och jag var ändå inge hungrig. idag då, då jag kom hem så lagade jag lunch, pasta och fläskfilé var de...åt kanske..4 tuggor sen var det stopp. sen till middag åt jag några fiskbullar och typ 2 potatisar.

whats wrong?! jag brukar ju ha världens aptit och kunna äta massor! nåt är knas.

ska iallafall försöka få i mig en frukt nu..faktum är att jag har gått ner 2 kilo redan, sen igår. dock så är det ju inte fett och inget som syns på mig precis, och så fort jag börjar kunna äta vanligt igen så går jag ju upp dom. känner mig riktigt trött oxå.buuuh. jag vill ju äta..jag älskar ju mat!

nä, en frukt var de va?!

Creepy!

Du kanske blir tvungen att ändra dina planer idag, till andras stora besvikelse. Dina vänner borde faktiskt förstå dig, och om de inte gör det så låt det få vara deras problem. Du har dina egna problem och att engagera dig i andras, är det sista du behöver just nu.



Dagens horoskop för fiskarna.

I should just let you go on and do it

Sportlov.. det är nice :) synd bara att det är pissväder.


puss

RSS 2.0