Myskväll!

Nu blir det myskväll med godis framför tvn! :) So long suckers.. =)

Polisbesök på bakgården

Inte trodde jag att man kunde få såhär mycket färg i Sverige om sommaren?:P Men nu vet jag! För jäklar vad man har fått färg idag :) Men inte så konstigt med tanke på att jag ändå varit ute hela dagen.

Älsklingen kom förbi för ett tag sen, han hade kört fyrhjuling hit. Sen efter en stund kom Erik, Michaela och hennes brorsa också hit.. så provade erik fyrhjulingen en sväng. En stund efter att de hade farit, såg jag och alex en gubbe komma gående på grusvägen mot baksidan av huset, och vi satt ute på gården. Så ser vi att han går fram och pillar på fyrhjulingen, och sen säger han Hallå. Ja så vi går dit och han säger att vi inte får köra med den här i området eftersom den inte har någon registrerings skylt, så plötsligt drar han upp nån lädergrej och fäller ut en polisbricka.. hahah snacka om chockade vi blev :) Men men han sa iallafall bara att vi inte får köra med den i området! Men han hade sett att det inte var alex som körde så, det var ju lite tur i oturen kan man säga ;)  Nu for alex just hem iallafall, men han var lite nojjig att gubben skulle vara kvar i krokarna, så han fick knuffa fyrhjulingen en bit och sen börja köra, för säkerhets skull lixom ;P

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att grilla med mamma och syrran :) O ikväll ska jag o syrran bara chilla, kanske äta godis? ;) Har fan inte ätit det på 2 veckor nu.. jises, då är de dax ;)

PUSS! Älskar dig Alex :) ♥

Nice nice niiiice!

Åh jag älskar verkligen att sitta ute i solen! Har suttit ute ända sen jag skrev det förra inlägget, och jag måste erkänna att nog fan har jag blivit brun ;) Speciellt ansiktet, på bröstet och på armarna :)

Ikväll blir det att grilla här hemma med mamma, syrran och kanske även älsklingen? :) Hoppas på att han vill! :P Sen har jag inte planerat någonting speciellt, förutom att det blir nyktert. Jag orkar inte vara bakis i morgon samtidigt som jag ska plugga teori, lär ändå blir fest ett antal ggr till veckan :) Antingen får jag supa ner mig för att jag inte klarat teoriprovet, eller så super jag ner mig för att jag klarat det hahah :P Så det är ju samma lika ungefär ; )

Nej men nu ska jag fortsätta jobba på brännan.. Pöss!

Väldigt kul lördag..

Denna lördag kommer nog inte bli allt för underhållande! Måste nämligen plugga i stort sett hela dagen, ja.. kul på en lördag när solen steker som aldrig förr va?! Nåväl.. kan ju iallafall sitta ute och plugga, så det är ju ett plus i kanten!
Kom alldeles just hem från alex iallafall.. hade inte med mig teoriböckerna dit så jag tog bussen hem nästan direkt jag vaknade, bara för att hinna med att plugga så mycket som möjligt.

Nu ska jag byta om till bikini sen sätta mig ute i solen! PUSS gott folk.

Grillkväll!

Nu är vi hemma hos älsklingen igen :) Vi har varit inne i stan och grillat med massa folk hos krille&anna :) mys! nu ska vi lägga oss och mysa i sängen =) hoppas det blir sol i morgon så man kan bli lite brun!;) men ja måste plugga lite teori oxå..boring!

GODNATT.

Älskar dig hjärtat :)

Schemat inför sommaren

Hejhopp! Har just varit till sommarjobbet och fått schemat inför sommaren.. ser väl ändå rätt bra ut :) Trist bara att jag jobbar lulekalaset, 07.30-20.30 på lördagen haha :P och samma på söndag :) Så då blir de då inte att vara allt för packad, höhöh! :P Men jobbar iallafall bara till 14.30 på midsommar, och det kändes ändå som de viktigaste att jag slapp jobba kväll då :) För vi har stoora planer på g för midsommar!
Sen är de inte helt fel att jag är ledig två veckor innan skolan börjar också, skönt ändå :)

Nu ska jag packa ihop lite saker, o snart kommer hjärtat och hämtar mig så ska vi till honom och laga mys middag! :) Och vara hundvakt åt lilleman.hihihi :D PUSS!

Älskar dig alexxxxx! :)

Dididooo

Helt underbart väder! Man blir så jäkla lycklig :D

Har just varit iväg en sväng med pappsen och fixat lite småsaker, köpte även en glass! Mumma :D Nu sitter jag o funderar på att kanske träna lite till historia redovisningen i morgon.. sen läsa lite mer teori. Ja, så får det nog bli. Undra om jag ska till älsklingen sen? De tror jag :) Kanske övningskör dit då mamma kommit från jobbet kring 22!

Skönt med fredag i morgon va? :) Jag har bara två lektioner oxå.. först idrott på morgonen, sen geografi kring 14 tiden. Fast historia redovisningen ska jag göra kl 10.15 också :P Får se om jag kanske kan luncha med älsklingen sen :D
Imorgon kväll blir det bara myyys! :)

Solen steker!

Oooj oooj, herregud vad solen har stekt idag alltså! Känner mig lite bränd i ansiktet, och är lite lik en kräfta faktiskt ;) Har även fått snygga märken från bh:n, höhö :P Har även gått bra att läsa teori, och så hittade jag just en superbra sida på internet med massa olika tester osv :) Nu ska jag fortsätta läsa, sen laga middag! PUSS.

Älskar dig hjärtat mitt :)

Solen skiner!

Solen skiner, vilket gör att man är på ett riktigt toppenhumör.. trots att jag måste plugga teori ungerfär 24/7 :P Fast när man sitter ute och solar gör det inte så mycket, då har man något att sysselsätta sig med :)
Slutade skolan vid 11 idag så jag har varit hemma sen cirkus halv 12 och suttit ute och läst och solat.. nu ska jag ut igen! :)

PUSS

Du&jag hjärtat!

Nu ikväll är det ju premiär på färjan (Som alla i Luleå redan vet ;)), och jag tycker att det verkligen känns som sommar när färjan öppnat och folk sitter ute och äter och dricker.. och med Laponia bredvid.. ja det känns verkligen somrigt :)
Älsklingen är där just nu, men han skulle komma hem hit snart :) Han börjar ju jobba kl 8 i morgon så.. Längtar till helgen, då ska vi mysa älskling.. bara du&jag :) Det behöver vi! Du är mitt allt, hoppas du vet det! 1 år o 2 månader :)

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av The Hills, och invänta hjärtat.. sen ska vi kramas lite och sova :) ÄLSKAR att sova med honom! Det är de bästa som finns :)


Don't give up, you are loved!



Helt underbar låt, visst? :) Älskar den!

Mina senaste inköp

Tänkte bjuda på två bilder på mina två senaste skoköp.. :) Lägger som aldrig ut nå bilder, så här får ni två st!:P





Visst är dom heta? :D Det första paret köpte jag i Norge, fast dom är en storlek förstor så jag kan typ inte ha dom, eller jo men dom glappar lite :P Men jag hade suktat efter dom så jävla länge, och så är dom ju slut överallt här hemma.. och det var sista paret som fanns kvar på HM i Norge, så jag var faktiskt tvungen.. känns bra att kunna titta på dom iaf, även om jag inte kan använda dom kanske ;)

Det andra paret köpte jag förra veckan här hemma, och jag tycker dom är RIKTIGT snygga! Är helt kär i dom :) Och faktiskt riktigt sköna! Fast jag måste erkänna att jag hade rääätt ont i fötterna efter att ha dansat på cleo hela natten i lördags ;) Men det är de värt :P Höhöh..

Solsken!

Hejhopp! Åh solen skiner så fint ute, så jag blir riktigt sugen på att gå ut en sväng.. men nää man har ju skola i morgon så det är ju kanske ingen bra idé! :P Börjar dessutom 8.15 såå.. nej!

Har hunnit med att laga mat, plugga teori, sova en stund, vara till farfar, vara och handla.. så jag har ju hunnit med rätt mycket idag jag ;) Mmm nu ska jag städa mitt rum.. det ser verkligen förjävligt ut! Det är kläder tamefan överallt.. nää skärpning på den fronten lina :P

Juste, ska kika in på sf.se om det går nån bra bio i helgen.. jag o älsklingen tänkte gå :D nåt tips maybe?:)

CIAO!

äntligen!

Jahaja, så var skolan för idag avklarad.. slutade typ kring 12 men stannade en stund och fixade det sista på samhällsen och lämnade in den också :) Så JÄÄÄVLA skönt att den är klar nu, äntligen säger jag bara! Nu är det bara historia redovisning plus samhälls hemprovet som ska bli klart!

Nu ska jag sätta mig och plugga teori nån timme.. booring, men man måste ju! Nåväl.. PUSS

Sista rycket i 2an..

Nu ska jag plugga teori i 25 minuter innan Gossip Girl börjar.. sen efter DH slutar kring 22 så åker jag till hjärtat :)
Imorgon är det bara skola till ca 12.00, då ska jag hem och plugga.. nu är det sista rycket i 2an! Har bara ca 1,5 sak kvar att göra.. Känns helt underbart!! Det enda som fattas nu är en utlandsresa! Men har tyvärr inte tid nu innan sommaren, men ska åka till hösten med älsklingen :D

Du är det bästa jag har hjärtat :)





Mysig dag!

Hejhopp! Sorry för att jag inte bloggat något idag, vet att alla ni saknat mig..höhöh ;) Men jag har haft lite fullt upp!
Började morgonen med en mysig promenad i solen med älsklingen, så mysigt det var :D Sen gick vi hem hit och duschade, sen skulle han på jobb kl 13 och då for jag till stan.. träffade emma g så jag var med henne tills 16.00, då jag gick och åt middag med hjärtat :) Nu har jag just varit och övningskört lite.. tänkte göra lite historia nu, sen plugga lite teori, sen är det ju obligatoriskt att sitta framför tv:n mellan 20.00 och 22.00, med en kopp te och se gossip girl och DH :D Mmmm, ett måste helt klart!;)
PUSS


Laxmacka, mums!

Har just ätit en supergod laxmacka, mumma ;) Var och handlade på kvantum nyss så då passade jag på att köpa hem en bit rökt lax! Det är så himla gott =) Nu ska jag fortsätta med samhällsen! Sen kommer hjärtat hit till mig :) Saknar honom! PUSS.

Älsklingen min..

Nu har älsklingen varit här och ätit middag, och han for just tillbak till jobbet :( Fast han slutar kl 21 ikväll.. saknar honom redan ju! =(

Har hunnit börja med samhälls hemprovet också, det ska in i morgon egentligen men jag lämnar de väl på fredag eller nåt. De löser sig :P Nu ska jag fortsätta med det iallafall!

PUSS. - Älskar dig alexander! :)

Tröttis...

Gud vad jag började känna mig trött helt plötsligt, kanske måste ta mig en powernap :P Men jag har egentligen inte tid för jag måste göra klart all samhälls, plus historian, plus plugga teori :P Så jag får helt enkelt gå och lägga mig tidigare ikväll, eller nåt :P

1 mil

Hejhopp! Kom hem från ormberget för ca en timme sen, har varit och prommat en mil med emma ;) Nu håller jag på att koka ihop lite lunch! Sen blir det plugg resten av dagen/kvällen :)
Pusshej!

Bakishäng med cissi :)

Nu ska jag cykla iväg till Cissi för lite bakishäng, myys! :) Sen cyklar jag till älskling därifrån senare ikväll :P
I morgon är vi egentligen lediga, men jag sprang aldrig stadsmaran eftersom vi var i norge då, så jag och emma ska göra det i morgon på ormberget :P Fan jag kommer avlida, 1 mil! :P Vi lär ju promenera ;) höhö =P
Nu ska jag packa ihop lite saker och cykla iväg! Pusspuss :)

Söndag idag..

Hejhopp! Söndag idag.. känns lite trist, men på nått vis är det ändå skönt eftersom det innebär att det endast är några få skoldagar kvar! :)
Igår var det som sagt inflyttningsfest hos Linda, var trevligt :) Vi drog vidare till stan och tänkte inte gå på krogen, men vi ångrade oss och drog på cleo iallafall, och det var riktigt kul faktiskt :) Och ja sen resten av natten är inget jag har lust att prata om.. det är bara att glömma det och gå vidare.

Idag har jag och älsklingen varit på en 3 tim lång promenad iallafall :P Började med att jag skulle promenera till örnäset och möta honom för att promenera tillsammans in till stan och hämta hans bil, men då beslutade vi oss för att ta vägen runt svartöstan och in till stan.. och i svartöstan hittade vi en liten mysig restaurang där vi åt lite lunch, sen gick vi ner till vattnet och la oss i gräset rätt länge.. Det var mys! Och varmt var det också :P Sen gick vi till stan och hämtade bilen, nu är jag hemma och har just ätit middag med familjen :) Snart blir det tårta, eftersom det är morsdag idag ju! ;)

Kvällen kommer nog bestå av plugg, måste göra klart samhällsen osv :P Mm.. imorgon är vi lediga, tisdag med tror jag :) Har inga lektioner då, om jag inte minns fel :)

CIAO.

Follow your heart

Vet varken upp eller ner just nu. Helst hade jag bara velat lägga mig och sova ett väldigt bra tag, och att allt vore som vanligt när jag vaknar igen. Men så funkar det ju inte, tyvärr.

Nu taggar vi till..

Nu har jag börjat känna mig lite mindre sliten än tidigare, haha :) Hade iallafall tänk lägga mig och vila en stund så man orkar med kvällen och nattens bravader! ;) Lär ju vara måttligt sliten i morgon, men det är smällar man får ta :P

PUSS!

Grym fredag!! Fest ikväll igen!

GRYM kväll igår! Hade riktigt roligt hela kvällen och natten lång!
Det började med förfest hos Madde, där det var massa trevligt folk :) Sen gick vi mot stan och undrade om vi skulle gå på cleo eller grace, vi gick in på cleo och kikade om det var mycket folk men vände rätt fort och gick på grace :P Vid 1 halv 2 kanske gick vi på cleo iallafall, och då var det riktigt mycket folk där :) Och riktigt skoj! Lite tråkiga incidenter på slutet bara men sånt får man oftast räkna med :P Slutade iallafall med att jag, älsklingen och emma tog taxi hit til älskling och somnade alla 3 i sängen :P Hahaha :) Har inte sovit mycket i natt för det har varit trångt och varmt haha! ;)

Ikväll blir de party igen! Inflyttningsfest hos Linda :) Kommer säkert bli skitskoj! Nu ska vi in till stan på systemet, och kanske få i oss nå bakismat oxå? ;) Kan hända!

Nåväl. hörs sen! PUSS!

Redo för kvällen!

Nu är jag färdig för kvällen, och det är en timme tills bussen går så jag har verkligen inte bråttom nånstans :) Försöker gå i mina skor för att känna om det går bra med skavsåret, går hyffsat iallafall! Får nog bli att jag har dom ikväll :)
Först blir det förfest inne i stan, sen antingen cleo eller grace.. men troligtvis grace :) Nu ska jag putsa till det sista!;)

Puss - Älskar dig alex =)

Party ikväll trots allt!

Hade ju planerat att ha en lugn fredag för att ladda inför morgondagens inflyttningsfest hos Linda, men nä det blev ändrade planer helt plötsligt ;) Träffade Emma G på stan, och hon tjatade med mig ut ikväll så man är ju inte annat än tvungen att ställa upp :P Men kan ju se det som en uppladdning inför morgondagen, eller nåt :)

Nu ska jag duscha! PUSS:

Äntligen fredag :D

God morgon! Har just kommit hem från skolan, hade en lektion i morse och det var idrott :P Stavgång till bergnäset och tillbaka, var jävligt skönt faktiskt! En bra start på dagen helt enkelt :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen möta emma i stan kl 11.15 och gå och kika lite.. hoppas tröjan på gina finns kvar, för jag måååste ha den! :P Nåväl.. ha en bra dag! :D PUSS!


DU&JAG älskling!

Efter regn kommer solsken älskling, det kommer blir bra! Någon gång måste det ju börja luta neråt igen, eller hur? :) Det här klarar vi! Tillsammans är vi oslagbara! <3

Nu har jag skrivit på samhälls uppsatsen i nästan två timmar, så jag är måttligt less nu kan jag ju meddela :) Ska snart fara till älsklingen! Jag saknar honom så mycket.. mitt hjärta :) Älskar dig!

None


It will only get better

Hejhopp.. sitter i sängen nu med laptopen i knät.. funderar på vad jag ska hitta på :P Eventuellt cykla till älsklingen kanske :) Men ska nog jobba lite samhälls först så man får dendär skiten färdigt nån gång!

Juste nu är min blogg flyttat också.. hmm undra om de är bättre eller sämre, det återstår att se :)




I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better

I know some people search the world
To find something like what we have

Blåsor..ajaj!

Det blev en mysig lunch med A, hjärtat mitt :) Gick en snabbis i lite affärer sen och bara kikade.. men for hem rätt fort! Nu ska jag sätta mig och läsa lite teori hade jag tänkt!

Juste, har fått ruskiga skavsår på hälarna också :S Som blåsor typ.. ajaj!!

HEJDÅ.

Prommis i solskenet

Nu har jag varit riktigt hurtig tycker jag! Har varit och promenerat i ca 1 h och 20 min :) Riktigt soligt och varmt ute, så det var jäkligt skönt! Måste hoppa in i duschen nu, för 11.30 ska jag möta upp älsklingen utanför hans jobb och så ska vi gå och äta lunch tillsammans :) Saknar honom redan även fast det bara var 3 tim sen jag såg honom sist! Älskar dig hjärtat :)
Får se om jag eventuellt går på PO's efteråt och pluggar lite teori.. måste även hämta ut ett par skor åt mamma!

Nej.. duschen nu som sagt! :) PUSS!

Kör aldrig bil påverkad!



Herregud så hemskt! Usch usch usch:(

image34

Ledig idag!

God morgon! Är ledig idag :) Ni kanske undrar vad jag gör uppe såhär tidigt då? Jo, jag har nämligen varit en underbar flickvän och stigit upp med älsklingen för att göra frukost åt oss och äta med honom :) Eftersom han började jobba kl 8 har jag varit vaken sen just före 7! Visst är jag väl snäll? ;)

Funderar på att gå ut på en prommis! Men jag måste även plugga lite teori och lite annat småkul :P Sen kring 12 ska jag ju och luncha med hjärtat! :) Tror det lutar åt kycklingsallad va? :D

HEJ.

Everything is gonna be allright

Nu har jag varit ute och brummat lite med bilen med mamma! Vi for till storheden en sväng bara :) Sitter o kikar på Du är vad du äter nu, och ska strax ta mig en dusch :) Sen ska jag plugga lite teori!

CIAO!

Heejhoopp

Hejhopp! Skola idag från 8.15, och var inte hemma förrän kring 16.30! Stannade ett tag efter att vi slutat och arbetade lite med samhälls uppsatsen.. gick braa! :) Snart klar :D

Väntar på att alex ska komma tillbaka hit nuu, han for iväg o skulle käka :)

I morgon är vi "lediga".. eller har bara lpl och det är aldrig nån som orkar gå på den ;) Så jag ska plugga massa teori och även äta lunch med älsklingen min! <3

Puss hejs

Hello darlings

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har haft mycket att stå i hela dagen :P Hade bara två lektioner i skolan, varav den ena var engelska muntliga nationella.. och det gick faktiskt bra för mig anja och emma att prata på om sport! Haha =) Sen knallade jag och emma på stan en sväng, och jag köpte mig ett par sjukt snygga skor från dinsko som jag har spanat in ett bra tag nu! Var bara tvungen att slå till ;)

Har just käkat middag och nu sitter jag och skriver lite på samhällsuppsatsen som vi hade tänkt försöka göra så gott som klar i veckan, och lämna in den på fredag helst.. annars senast tisdag nästa vecka! Kändes iaf riktigt bra efter vårt samtal med kjell igår, lite betygssnack osv.. mmmm nu gäller det att den blir bra bara så! Men det kommer den bli, såklart höhö ;)

Nåvääääl.. ikväll ska jag till malin och se gossip girl och desperate, var riktigt längesen jag var med henne så det ska bli myyyys!:) Like old times! =) Puss på dej!; )

Nu ska jag plugga vidare! PUSS

Uttråkad...

Ååh guud jag är så uttråkad.. egentligen behöver jag ju verkligen plugga, men jag känner för att göra nåt annat! Hmm.. måste höra om nån har lust att hitta på nå buuus :)

Nu ska jag duscha! Har inte gjort det än ;) CIAO!


Hemma

Äntligen hemma från skolan! Gud så skönt! :) Skoldagen har gått bra, dock har den varit väääldigt seg!
Hade idrott nu på eftermiddagen så det var rätt skönt med lite intervaller runt udden och sen lite fotboll på det.
Nåvääl, snart middag, sen en dusch på det och så plugg resten av kvällen.. kulkul. HEJS

God morgon, det är måndag

God morgon! Nu är det måndag igen, och det regnar.. usch man blir ju allmänt less då det är skitväder ute! Men men inte mycket att göra åt saken :) Ska åka till skolan på 50 minuter, så måste börja klä på mig osv nu.. kommer hem efter 17.00! Får se om jag  bloggar nåt från skolan kanske ;) Och älsklingen börjar på nya jobbet idag också :D iiih va kul!=D

Ha en bra dag! ♥

Nattinatt!

Godkväll! Är hemma från syster nu.. vi såg Sanningens Ögonblick och åt lite Ben&Jerrys ;) Mumma! Sen cyklade jag hem i kylan.. utan vantar dessutom!

Nu väntar sängen alldeles strax, imorgon är det som sagt en lång skoldag och plugg på kvällen. Meen, efter denna vecka är det enbart körkortsteorin jag har kvar! Så jag ser ljuset i tunneln, även om det känns som att tunneln är oändligt lång!

Nåväl gott folk.. sov gott! CIAO


image33

Vi på 17 maj!

Hemma från Norge!

Hejsan! Nu är vi hemma från Norge igen, tråkigt men man måste ju tillbak till skolan ;)

Har iallafall haft det riktigt bra därborta! :) Bra väder har det också varit. inge regn eller så :)
Började fara hem vid 11 i morse, och vid halv 2 var vi i Kiruna, där käkade vi lite snabbt sen hoppade jag och älsklingen på tåget hemåt! Egentligen skulle vi ju åka bil hela vägen hem, men alex pappa ska på möte i morgon i kiruna så han och annemaj sover på hotell där i natt :P Så vi fick ta tåget hem men de gick ju lika fint de=)

Har just tagit mig en dusch, nu ska jag torka håret sen ska jag och syrran cykla och hyra en film och sen hem till henne! I morgon är det skolan från 8.15-17. Och jag gruvar mig inför denna vecka.. har så otroligt mycket att göra, usch vet inte vart jag ska ta vägen!! Nåväl.. ska torka håret nu som sagt!

Puss å kram.. bilder från norge får komma i morgon!


Vi drar till Norge nu!

Snart bär det av! Och det kommer bli heeelt underbart. Åh, vad jag längtar efter den friska luften och känslan av att slippa luleå för några dagar! Jävligt nice kommer det bli! :)

Har just ätit lite mellis.. ska packa det sista nu och sen gå på apoteket en sväng. Sen bär det av kring 18-tiden tror jag!

Nåja, ha det så bra här hemma så hörs vi igen på söndag! :) PUSS


image32

Vi två på 17 maj förra året! :) Älskar dig gubben!

Godnatt för idag

Nu säger jag godnatt för kvällen! Ska inte gå och sova, men jag ska lägga mig och se tv, och sen ska jag packa också! Bloggar i morgon om jag har tid, annars inte förrän på söndag då jag kommit hem :) Men ni lär ju märka.. såå alla mina tusentals läsare; HEJS SVEJS! =)

Vinterväder i maj?!

Vänta nu.. är det inte 13 maj idag? Och det haglar? Det är nu nått som inte stämmer riktigt :P Det kan väl för fan inte vara vinterväder i maj månad.. Nä det här är fan sjukt! Det har haglat två gånger tidigare idag också. Och varit kallt och jävligt hela dagen..

Nåja, på tal om väder så kikade jag in på smhi.se och kollade vad vi ska få för väder i norge i helgen, och det ser ut att bli bra :D Inte så varmt kanske, men dock sol! Och det är ju super :)


image31
That's nice! :) Hoppas bara dom håller vad dom lovar!

Ljusare inför sommaren

Kände för att ljusa upp håret lite nu när det är vår och snart sommar.. så nu sitter jag här med färgen i och väntar på att jag ska få hoppa i duschen :) Känns alltid skönt att vara lite ljusare på våren/sommaren tycker jag! :) Eller hur? =)

Hurtbulle!

Jag funderar på att fara ut och springa, eller åtminstone promenera.. Usch känner mig verkligen inte i form för denna sommar.. men men, tur att man har pojkvän höhöh ;) En hurtig pojkvän dessutom.. han har just varit ute och sprungit 8 km.. hur duktigt är inte det lixom :D

Nu är jag iallafall klar med APU-uppgifterna, så dom ska lämnas in i morgon!

Nu pep tvättmaskinen så jag ska hänga upp tvätten nu, sen börja packa inför Norge :)

HEJS!

Hemmaa...

Hej hopp! Nu är jag hemma från skolan.. eller har varit hemma kanske 1 tim eller nåt :) Har nyss ätit en omelett med lite grönsaker i.. Mumma :) Nu sitter jag och dricker te, för jag är lite frusen.. har en filt runt mig också :P Ska göra klart APU-uppgifterna tänkte jag, så jag kan lämna in de i morgon.. hm sen är det bara historia redovisning, samhälls hemprov, samhälls rapport plus engelska nationella kvar att göra.. missar nationella på torsdag, så jag får nog göra det nästa vecka då. Jo sen är de ju teorin också :) Jag vill ha körkort nuuuu! :P

Nu ska jag plugga! HEJ :)

Sitter i skolan

God morgon! Kom just till skolan, och sitter nu i datasalen.. dock börjar jag inte förrän ca 10.00. Men jag tänkte vara duktig och plugga litegranna! ;)

Slutar rätt tidigt idag tror jag.. då blir det hem, plugga, packa, eventuellt ska jag slinga håret också.. fårse :) Och i morgon bär det av :D

Ha en bra dag! PUSS

No air..

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there

Mitt hjärta!

Älskar dig över allt annat, det ska du veta älskling :) Du är bäst!



NORGE PÅ ONSDAG! Underbart :D

Måndag igen..

Igårkväll blev det som sagt filmmys med tomas och cissi.. även birge och jennifer hängde på :) Vi såg nån film som hette Joshua..riktigt mysko var den! ne, inget att rekommendera :P

Idag har det varit skola fram tills 12.30 ungefär.. gick på stan med emma till ca 13.45, då cyklade jag hem. Ska ta bussen på 30 minuter till ormberget och orientera litegrann :P haha.. sen ska jag nog direkt hem till alex o vara där hela kvällen:) blir att plugga lite osv!

Nu ska jag byta om till träningskläder.. PUSS

Världens mysigaste dag!

Världens mysigaste dag! Vi har legat i sängen i stort sett hela dagen och kramats och myst bara :) Sen blev det pizza till middag! Nu sover älsklingen igen här bredvid mig.. sötnos :)

Vid 8-9 ska vi se film osv med tomas & cissi, mys :) I morgon är det skola igen. Dock bara 3 dagar eftersom att vi sticker till norge sen :D

Pusshej




- Älskar dig alex :)

Good morning sunshines

God morgon! Har just tagit mig en dusch i hopp om att piggna till litegrann :) Idag står som sagt plugg plugg plugg på schemat.. men tänkte även hinna med att mysa med alex :) Har redan börjat plugga faktiskt, har skrivit ca 1 sida till samhällsrapporten, tänkte fortsätta med den nu :) Och alex ligger fortfarande och sover, sötnos!

Juste, på onsdag kväll sticker vi till Norge :D wiiho! Skönt som fan att komma bort härifrån ett par dagar :)

HEJ

Godnatt kära läsare

Godnatt på er, alla mina tusentals läsare! ;) Nu har jag ansträngt mig färdigt för denna dag, så nu blir det sängläge nån timme innan jag får besök av john blund.. och senare även av alex! ;)

I morgon blir det massa plugg under dagen, sen i morgon kväll ska vi ha filmkväll och mys med tomas & cissi.. för cissi har ju ÄNTLIGEN kommit hem från irland, så det blir myys! :D

GODNATT!

Updates

Blev en rätt trevlig kväll igår hos petra :) Vi var väl en 10-12 brudar där, så det var trevligt :) Sen tog vi taxi till stan och gick på grace, träffade alex där inne och vid 2 drog vi till cleo men där blev vi inte långvariga :P Istället gick vi o käkade med tomas&cissi, sen taxi hem till alex och soooov :)

I morse vaknade vi vid halv 12.. käkade frukost, duschade, tog de lugnt sen for vi hem till mig, gick ut på en liten prommis och sen tillbaka till honom och åt grillat till middag! Mumma :D Nu har han farit iväg med sina kompisar, och jag ska se på körslaget med syrran & karin nu strax.. heja brolle! ;)

CIAOOO!!

Party like a rockstar!

Har legat och vilat ca 20 minuter nu, men sen kom pappa hem och började ropa haaallååå, eftersom jag hade låst dörren visste han ju inte att jag var hemma :) Men sen såg han mig ligga nerbäddad på soffan.. hah!

Ska strax börja fixa med maten åt mig och älskling :) Mumma! Sen måste jag till preem också och hämta ut mitt nya VISA kort, mm nice :)

Vid 8-tiden bär det av till petra, sen vidare ut!

VI SES I VIMMLET IKVÄLL GOTT FOLK! ;)

You make me feel

You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful




Duktiga jag

Då var skolan för denna fredag avklarad, nice! Gick på stan med Anja&Emma efter idrotten som sagt, och nog hittade vi en present till Petra alltid =) Hoppas hon blir nöjd, men jag tror det blir nice! ;)

Har just tagit mig lite lunch.. nu hade jag tänkt vara duktig och diska och plocka ur diskmaskinen, sen plocka ihop lite kläder från mitt rum, för en gångs skull ;) puss

Härligt med fredag va?!

God morgon! Idag kommer bli en riktigt bra dag! Börjar 8.15 och har idrott till 09.35, sedan ska jag möta upp emma&anja kl 10 för att gå på stan och köpa en present åt petra som fyllde år i måndags, men som ska firas ikväll! Har varken historia eller geografi i eftermiddag heller, så det är riktigt skönt :)

Ska laga middag till mig och älsklingen idag, det blir kyckling á la lina ;) hoho.. sen ska jag som sagt till petra där det blir fest och sedan utgång på grace eller cleo! :)

HA EN BRA DAG! :)



- jag älskar dig alexander :)

Take a bow



Så jäkla bra låt! :) Tänk att hon alltid lyckas!



Helt underbart!

Okej, ansiktsbehandlingen kanske var det skönaste jag någonsin varit på! Helt underbart var det :) i 1,5 tim höll hon på att greja och massera och massa olika ansiktsmasker plus att hon även plockade till ögonbrynen.. Det var verkligen super! ;) Sen köpte jag även med mig lite hudvårdsprodukter från Exuviance, och lite vitaminer :) Det blev ganska så dyrt, men men man måste få unna sig ju! :P

Har just käkat middag iallafall.. och nu ska jag börja plugga litegranna hade jag tänkt.

I morgon är det fredag, och jag måste erkänna att jag är ändå rätt pepp inför morgondagens och kvällens bravader!

CIAO :D

Riktigt bra dag :)

Hejsan! Är på toppenhumör idag trots att jag har haft sprängande huvudvärk sen igår!

Morgonen började med att jag och alex steg upp kring 8.30 (då hade jag sovit 13 timmar haha;)) sen kl 9 for vi till stan och lämnade in hans bil för att det skulle bytas däck på den, när den var färdig gick vi på mat&prat och åt frukost..mums! Foccacia red hot chicken blev det of course ;) Sedan gick vi på banken och mötte upp syrran, och jag fick ÄNTLIGEN ut mina pengar :P Efter det knallade vi runt i alla butiker i hela stan kändes det som, och jag inhandlade en tunika på gina tricot och ett par jeans från cubus.. dock så provade jag inget av det utan köpte det bara på en gång, så nu när jag kom hem märkte jag att tunikan var aaaalldeles för stor och jeansen satt riktigt fult! Men jag ska strax fara till stan igen så då ska jag lämna tillbaka det.. ska ju på ansiktsbehandling kl 15.00 :) ÅH så skönt det ska bli att bli ompysslad i en hel timme :D Sen så ska jag gå och köpa lite té och sen fara hem och plugga resten av kvällen! Har en hel del som jag måste få klart innan vi sticker till norge nästa torsdag.. så det är dags att sätta igång nu med andra ord!

Nu ska jag dricka upp mitt kärleksté som jag har framför mig! PUSS

Jo förresten.. blev fotad av dino på stan till innankrogen.se, han frågade vad som händer i helgen osv.. bilden lär vara sjukt ful eftersom jag är riktigt risig idag! Aja, sånt är livet ;) Ciao!

Intressant

Nu ska jag strax cykla iväg till jobbet! Ska skriva under massa papper, bla. tystnadsplikt, avtal, och en hälsodeklaration :) Blir nog super det här! Sen ska jag direkt hem till hjärtat där jag blir hela kvällen!

I morgon ska jag på stan och fixa med mina pengar på banken, dvs föra över dom jag har på förmånskontot till personkontot.. Nice med lite extra cash såhär till helgen! ;) Sen kl 15.00 ska jag på ansiktsbehandling, fick presentkort på det i födelsedagspresent :)

Blir nog inge mer bloggande idag alltså skulle jag tro! PUSS

Halkbana och du!

Hejsan! Nyss hemkommen från Piteå, där jag har varit och gjort halkbanan. Det var jag, jessica och två grabbar som åkte dit.. och det var sjukt kul måste jag faktiskt säga! Riktigt roligt! :D Gick bra o köra oxå!

Nu har jag just slängt ihop en kladdkaka som är i ugnen nu, sen kl 15.30 ska jag till stället där jag ska jobba och prata lite! :) Ikväll ska jag vara med hjärtat! <3

image30

Vi två i Björns stuga, början av juni 2007 :) Snart ett år sedan!

illamående

Goddagens! Kom just hem från skolan.. eller gick förbi PO's en snabbis efter jag slutat och gjorde lite teori.. dags att satsa på den nu! Sen tog jag bussen hem, det var fullt överallt så jag fick sitta på en plats som man satt baklänges på.. och jag börjar må illa rätt lätt så nu mår jag hyffsat dåligt! Nåväl kanske blir bättre när jag får lite mat i magen :)

Bara för att

Jag har verkligen varit slö idag, verkligen! Har inte gjort många knop sen jag kom hem från skolan. Eller ja, jag gjorde ju en pastasallad till middag.. men annars så, nej men sånna här dagar får man ha ibland :) Dock finns det en tendens att de dyker upp liiite för ofta nu förtiden! ;)

Nåväl.. På en timme kommer mor från jobbet, då ska jag övningsköra till älskling :) PUSS

image29

Bara för att det alltid kommer vara vi :)

Smoothie

Nu har jag just tagit en dusch och gjort hårinpackning, och nu sitter jag och dricker en hallon/banan smoothie jag mixade ihop nyss ;) Mums! Väntar på att Alex ska ringa och säga att han har tränat klart, då ska vi förhoppningsvis hem till honom och mysa hela kvällen lång :)

Ha en bra kväll allihopa! PUSS!

ÅÅÅÅH :D

Ååååh fyfan vad glad jag är!! :D Fick just ett VÄLDIGT glädjande telefonsamtal... JAG HAR FÅTT JOBB :D Wieho! Där var min sommar räddad! ÅÅH så skööönt!=D Det där gjorde VERKLIGEN min dag! Ska dit på onsdag igen och skriva på massa papper osv osv !:D:D

PUSS FRÅN EN GLAD LINA!

Monday is over

Måndagen är över.. yes! Fan vad skönt! Har dock rätt mycket skolarbete att göra.. hm. Typ historia, samhälls uppsats, samhällsrapport, geografi redovisning.. säkert något mer oxå :P Juste körkortet också hah.. hm!

Ska börja laga nå middag nu tänkte jag.. HEJS

Mysipys

Nu ska jag äta en hårdbrödmacka med keso och dricka en kopp te! Senare ska jag hem till alex och sova där :) Han skulle hämta mig då han varit klart med sina vänner! Älskar honom så himla mycket.. helt sjukt :) Han är verkligen det bästa jag har!

Ha en bra kväll, och sov så gott ! CIAAOO

Söndagar är skit.

Godkväll! Usch vilket skitväder det har blivit här nu, har regnat som tusan ett bra tag nu.
Söndagar känns alltid så sega, känns som att man inte har ett skit att göra även fast jag vet att jag har 1000 grejer jag verkligen borde ta tag i :P Speciellt teorin som jag har sjukt mycket ångest över.. wläähh. Provet är iallafall bokat så!

Tänkte ta en dusch nu, sen plocka ihop lite kläder som ligger utspridda över hela rummet och sen sätta mig och kika i historiaboken vad jag ska göra för fördjupning som slutmoment.

Nåja, duschen nu! PUSS


Söndag

Happ, då var detta lilla lov i stort sett över. Har varit ruskigt skönt att vara ledig några dagar! Känns riktigt tungt att komma tillbaka till skolan igen, men som tur är så är det ju bara ca en månad kvar sen är det sommarlov :D

Idag vaknade jag iallafall kl 9 typ, alex sov vidare till halv 11 eller något :) Sen åt vi frukost lite snabbt och sen for vi till storheden med mamma och pappa, och jag körde! ; ) Sen så for han hem för en stund sen. Jag har just pluggat lite.. skrivit lite bakgrund till fetma uppsatsen i samhällsen.. mm trist!

Nu ska jag iallafall ta en promenad in till syrran i stan och hämta mammas cykel!:) PUSS

image27

Hemma igen :)

Nu så har vi kommit hem igen efter att ha varit två dagar i Alex stuga i Orjasjärvi :) Det har varit helt underbart mysigt att vara där! I torsdags då vi kom dit så grillade vi på kvällen och det var riktigt varmt och skönt ute, och så bastade vi också! Sen igår var vi i Finland en sväng på dagen och sen bara ute och promenerade i skogen och grillade korv också :) Sen på kvällen åt vi god middag och sen bastade vi och såg på tv bara =)
I morse for jag och alex iväg tidigt till Haparanda och skulle gå på ikea, men vi orkade inte det så vi gick bara på skopunkten sen käkade vi på frasses och sen for vi hem :)

Kom bara hem innanför dörren och vände lika snabbt, for till stan med syrran då och åt glass i solen.. sen gick vi och köpte lite vin och sen hem till henne.

Nu ska jag strax hoppa i duschen, sen ska vi käka grillat här hemma, och sen ikväll ska jag och maria dricka lite vin och sen eventuellt gå ut nånstans :) Kul!

PUSS

Vi sticker

Valborg igår, det var rätt skoj :P Kom hem till Alex rätt tidigt iaf.. :) Skönt, var inte ett dugg bakis i morse!

Har legat ute o solat i flera timmar o snart ska vi fara till mig så ska jag hämta lite kläder osv, sen åker vi till Alex stuga i övertorneå tills på lördag typ :) Pusshej

RSS 2.0