sommar sommar sommar!

Jag är verkligen värdelös på att uppdatera här märker jag! :P Men det enda jag gör nu är jobbar eller festar, känns det som! Men det är ju sommar :) Har egentligen ingenting att uppdatera er om men livet känns faktiskt skapligt bra nu. Så skönt! På onsdag är det flyttdags också, och anja flyttar i morgon :( Ja.. nää nu ska jag ut i solen igen!

Livet leker =)

En underbar tid har passerat

Hej alla mina tusentals läsare! Jag antar att ni har saknat mig? Har varit riktigt dålig på att uppdatera sen jag kom hem från Alanya förra söndagen! Har inte mycket mer att säga om den veckan än att den var helt jäkla underbar! På dagarna solade vi och badade, och på kvällarna åt vi god mat, drack goda öl och drinkar och dansade oss genom natten! Helt underbar vecka :)

Kom då som sagt hem förra söndagen, lagom till studentveckan och allt vad det innebar började! Var fest i stort sett varje dag förra veckan, kan säga att jag kände mig riktigt trött och sliten när jag redan festat en vecka i Turkiet, men det är ju bara once in a lifetime lixom! Var iallafall riktigt trevliga kvällar med klassen, och sen i fredags var ju the big day.. en helt underbar dag/kväll/natt! Kommer aldrig att glömma den dagen, 12e juni 2009 :) Har nog aldrig varit så mycket glädje, tårar, spänning, nervositet, ovisshet och oro på en och samma dag! Helt underbart, får rysningar bara vid tanken!

Sen i lördags var jag på bröllop! Världens bästa syster och Ozzy gifte sig nämligen :D Det var bara ett litet bröllop för oss närmaste, sen blev det middag på cooks. Sjukt gott var det! Sen mötte jag upp Emma, vi drog på en fest och sen till allstars :)

Känner verkligen att dessa två veckor har tärt på kroppen! Igårkväll skulle jag och Emma se film, jag slocknade efter kanske 10 min.. sov stenhårt och drömde massa konstiga saker. Vaknade när det var en liten stund kvar av filmen, kul tjej va! Förlåt Emmis ;) Och idag var det första jobbdagen för mig. Började 07.30 och slutade för en timme sen. Ska ta mig en dusch nu, sen vila lite och sen kl 19 ska vi tydligen äta middag på allstars igen! Jag klagar inte för det är ju sjukt gott :)

Nåväl ska försöka bli lite bättre med att uppdatera, men det har varit körigt på senast! :)

Puss på er! ♥

RSS 2.0