nääee

Jaha nu har de vart dåligt med uppdateringar igen :) Sommaren börjar lida mot sitt slut nu, typ? Är väl bara lulekalaset kvar, som är nu till helgen, sen är ju sommarn i stort sett över.. vilket innebär att även jobbandet är över för mig. Fast måste ju söka mig nå nytt så jag har nått att underhålla mig med. cash is king :D

Har just varit ute på en långprommis. ska ta en dusch nu, sen bädda ner mig i soffan framför tvn och bara ta det lugnt. Börjar jobba 7.30 i morgon. Sen är det utgång i morgon, torsdag, fredag och lördag. tror man kommer va rätt tärd på söndagkväll, och då jobbar jag till 21.30 oxå!

resan är bokad :D

Nuu är alanya bokat! 23e augusti drar jag och terese :) kommer bli riktigt jävla kul, det vet jag! Nu är det bara jobba hårt och så mycket som möjligt för att kunna finanisera alla mina resor :P äh, det löser sig. jag orkar inte oroa mig för framtiden, den dagen den sorgen!

nu mat, sen modevisning! puss 

alanya!

ja dagarna rullar på som vanligt.. jobb blandat med annat kul :) är iallafall ledig i morgon och torsdag, sen jobb fredag, lördag, söndag! bra med pengar :D i morgon är det utgång på schemat, med några från jobbet. sen hade jag och terese också tänk försöka boka resan idag. det blir av, alanya here we come ;) som vi längtar alltså! blir väl där kring mitten på augusti, men vill också hinna med att fara till stockholm med anja osv.. måste pussla ihop det på ett bra sätt!

nu ska jag vara duktig och städa rummet här hos mamma, sen är det middag, och sen ska jag på spinning med emma! nu är det dags att börja köra hårt när man ska leva singellivet..haha. skämt åsido. träna är bra, fast jobbigt :P


pusss!

snabba cash baby

nu har den omtalade modevisningen äntligen varit..haha, är ju dock 3 till men! det gick faktiskt riktigt bra, var lite nervös innan men det var kuul! :D ja annars är planerna för helgen spikade nu, eller för imorrn iaf =) jag och emma ska gå på färjan och käka, sen lär vi väl bli kvar där hela kvällen och natten! men de är nice :) får hoppas vädergudarna är på våran sida bara! ska ju vara lite ostadigt i morgon, men håller tummarna för uppehåll på kvällen iaf :D

nu ska jag slå mig ner i mammas stooora sköna soffa med en kopp te och min braiga bok, snabba cash. sjukt bra är den :)

endast för dig anja ;)

anja klagar på att jag är dålig på att uppdatera, men det är av den enkla anledningen att jag inte har ett skit att skriva!:P det enda jag gör är ju i stort sett jobbar, äter, sover. och varvar med lite alkohol då och då ;)

hade mina funderingar om en inflyttningsfest på fredag, ja pappa har ju flyttat nu kanske jag glömt och säga :), men det var många som skulle bort osv, så funderar istället på att dra till övertorneå med terese och parta loss! måste fundera lite till bara :)

nu blir det en dusch, sen ska jag och terese kika på resor och ta en promenad..ååh, vill tillbaka till alanya nuu!:)

RSS 2.0